اگه نسخه 4dvd رو داری باید از پچ استفاده کنی
اگه نسخه 4dvd رو داری باید از پچ استفاده کنی
من فک میکردم مثه gamespot منظورشون بوده و خواستن اسمشون شبیه استیم باشه...
اصلاحیدمش
تنکس
+
اونم اضافه شد...
+
اون چیزی که باس روش کار بشه سیستم شماستاما گرافیکش حالا حالا ها باید روش کار کنن
سلام دوستان اگر میشه یه لطفی کنید آدرس یه مغازه ای که Call of Duty MW2 نسخه 3DVD که Setup اصلی بازی هست رو
محبت کنید به پ.خ بفرستید من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم داشتن که با پچ هم درست اجرا نمیشه
ممنون میشم از همه دوستان![]()
آقا معمولا آخر بازی هم مشکل دارن ، اون هم راه حلش رو به پست اول اضافه کن که باید گرافیک رو پایین بیارن با safe mode بیان تا بتونن رد کنن مرحله بعد از آبشار رو ...
حیف که من با پایین ترین گرافیک رفتم اون مرحله آخر رو ، حیف ، نمیتونم گرافیکش رو زیاد کنم :( چون لودینگ سیاهه میاد ، گیر می کنه وقتی گرافیک رو بالا میذارم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 16-11-2009 at 08:13.
برای منم تموم شد ! لذت بردم !
سلام
خب اول بگم اونجای همتون بسوزه
چرا ؟؟
چون دیدم اینقدر تبلیغ این بازیو می کنین , بعدشم میگین بازی کوتاهه حیفه
رفتم هم 1 رو گرفتم هم 2 رو ( گفتم حیفه بدون 1 2 رو بازی کنم )
خب فعلا دارم 1 رو بازی می کنم شبها بعد از کار
بعدشم نوبت 2 میشه
خلاصه زود تموم نمیشه !!!!
سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
فقط اگه ميشه سريع جواب بدين
من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
Last edited by khatamifar; 16-11-2009 at 11:40.
کرکتون مشکل داره ، عوض کنید ...سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
کدوم مرحله ؟ اگر مرحله قایق هست که باید تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بذاری ، اگر قبل از این هست باید پچی که ارائه شده رو بگیری ، احتمالا نسخه شما بویز تیم هست ...من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
پچ بویز تیم :
تو خودش نوشته کجا بریزیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)