-----------
در کل افسوس می خوری که چرا رفتی ویواز خریدی![]()
اما همونطور که گفتم با توجه به مقایسه ای که تو ذهن خودت انجام دادی برو همون ویواز و بخر
موفق باشی
-----------
در کل افسوس می خوری که چرا رفتی ویواز خریدی![]()
اما همونطور که گفتم با توجه به مقایسه ای که تو ذهن خودت انجام دادی برو همون ویواز و بخر
موفق باشی
پس نظر شما 97 هست؟
بين 3xx تا 4xx گوشي براي رقابت با vivaz pro و n97 نيست؟
نظر شخصی من اینه که اگر همین الان وارد مغازه بشم بین گوشی های Vivaz pro و N97 و N97 mini حتما N97 mini را انتخاب می کنم
به دلیل اینکه هر سه گوشی را استفاده کردم و فقط از N97 mini راضی بودم
با n97 ميشه بازي هاي كيفيت بالا بازي كرد مثل ويواز؟
سي پي يو n97 مگاهرتز 434 ولي ويواز 720
باعث نميشه كه 97 با 32gb حافظه كند بشه؟
اگه بخوام mini بخرم همون vivaz pro بگيرم سنگينترم
دوستان سلام می خواستم بپرسم در حین خرید گوشی به چه چیزی توجه کنم سرم کلاه نره
به نظرشما باگرانتی اصلی بهتره یا بدون گرانتی در ضمن کسی میدونه توی ساری نمایندگی نوکیا کجاست؟![]()
دوست گرامی اگر دقت کنید می بینید که من هم به همین علت گفتم ویواز را بخر چون اینجا دوستان هر چقدر هم دلیل برای شما بیارن فایده نداره و از اولین پستی که شما دادی کاملا مشخص بود که همون ویواز را می خری !
اپدیت این گوشی کی میاد؟ مصرف باتریش خیلی زیاده . من نسخه 22 رو فکر کنم اپدیت کردم . ؟
نه اينطوري نيست!
شما اينطوري فكر مي كنيد.
من فقط دارم در مورد cpu و پردازنده ي گرافيكي اين دو گوشي مي پرسم!
و دليلي هم كه گفتم mini نمي خرم اين بود كه 97 رو به خاطر صفحه ي بزرگتر و حافظه ي بيشترشه كه در مقابل vivaz pro قرار دادم
درصورتي كه mini صفحه ي كوچكتري داره حافظه ي كمتري داره و همون امكانات 97 عادي تازه كمتر با همون قيمت
من فقط بين 97 و vivaz pro موندم
و نميدونم آيا به جز 97 و vivaz pro (به جز ميني) گوشيه ديگه اي براي رقابت هست يا نه؟
تو كلوپ vivaz pro همه ميگن vivaz pro و تو كلوپ 97 همه ميگن 97....
بدون تعصب گرفتن براي شركت هاي سازنده راهنماييم كنين
Last edited by paniranist; 30-09-2010 at 15:27.
کسایی که اهل بازی هستند...به اینجا یه سر بزنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از آشنا هام موبایل فروشی داره یه ان 97 داره به من میده 400تومن ولی از نزدیک که گوشی رو دیدم متوجه شدم هم کیبوردش براقه و هم سنسور شتاب سنجش مستعطیل هست اینتوری که توی عکسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)