تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 174 از 1135 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خب لیست قیمتهای جدید پارس آنلاین رو گرفتم

ترافیک 1 مگ با 2 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 63000
    ترافیک 512 با3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 60000
    ترافیک 256 با 3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 48000

متاسفانه این آخری قیمتش از 37000 به 48000 رسید

2. این کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    یک اسم اس تبلیغاتی امده که میگه فروش اینترنت پرسرعت اسیا تک ومخابرات اغاز شد .کسی اطلاعی داره ؟در شیراز هم مخابرات اینترنت میده ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس بی دلیل نیست این شاتل تو نظر سنجی رتبه اش از همه بیشتره !!!!!!!!!

قابل توجه مدیران محترم : مگه تبلیغات توی تاپیک ها ممنوع نیست ؟
    تبلیغ کجا بود حاجی
    جنبه اطلاع رسانی هم ندارین
    دوستان زیادی هستن تو مرکز وصال که در به در دنبال adsl هستند من برای اونها گفتم
    امضام هم مجاز هست/جنبه هم خوب چیزیه

مرکز ما کابل برگردان شده و adsl قطع و چون فیبر نوری شده 6 هزار تومان بابت رانژه دوباره هزینه گرفتن

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببینید بعضی از مراکز مخابرات شیراز از فیبر نوری استفاده می کنند که خوب هم مزیت داره و هم عیب

مزیت اصلیش این هست که یک تکنولوژی جدید هست که مثلا در مورد همین ADSL باعث افزایش چشمگیر سرعت اینترنت میشه که خیلی خوب هست

اما مهمترین عیب این تکنولوژی این هست که چون مناطق محدودی بدین شکل هستند پس شرکتها اکثرا برای اون مناطق خدمات ارایه نمیدن

مثلا من خودم اکو 128 دارم و یکی دو روز دیگه هم دوره ام تموم میشه

در این سه ماه سرعت دانلود من 95% مواقع بین 55-65 کیلوبایت در ثانیه بود و بعضی وقتها مثلا بصورت محدود تا 180-190 هم میرسه و بعضی وقتها هم حدود 40-50 هست

پس اگر شما بیش از 95% مواقع سرعت دانلودتون روی 110 هست پس یعنی شما داری با سرعت 1 مگابیت درثانیه دانلود می کنه که گفته مسئول شرکت درست هست

حالا چطور این سرویس را مخابرات و شرکت به شما داده کاملا جای سوال هست چون بسیاری از دوستان که دقیقا همین مشکل شما را دارند وقتی به مخابرات مراجعه می کنند با برخورد زشت و اهانت آمیزی از طرف مسئولین محترم مخابرات مواجه میشن

به هر حال امید هست که تمام مناطق شیراز تحت پوشش سرویس اینترنت پر سرعت قرار بگیره و در روزگاری که دنیا دار سرعت 10 مگابیت و بیشتر را تجربه می کنه برای ما رسیدن به سرعت یک مگابیت یک امر غیر طبیعی نباشه
    چون خیلی ها این تاپیک رو می خونن اطلاعاتی که اینجا قرار می گیره بایستی منطقی و درست باشه هرجند این امکانی رو که شما از اون به اسم فیبر نوری یاد می کنید جدید نیست و یک نوع سیستم دسترسی یا access هست ولی همونطور که بهتون گفتم چون یک قسمت از شبکه شما سیم مسی هست حتی اگر پهنای باند چند مگ رو هم به شما بدهند همان قسمتی که سیم مسی است پهنای باند شما رو فیلتر خواهد کرد چرا که دلیل اصلی بوجود امدن تکنولوژی هایی مثل فیبر نوری همین کم بودن پهنای باند محیط های انتقال مس بوده است علاوه براون مطمئن باشید چون شرکت های توزیع کننده اینترنت هم پهنای باند رو از شرکت های بالا دستی شان خریداری می کنند پس اونو ارزون به مشتریاشون نمی دن چون معمولا شرکت ها خطوط اینترنت رو بصورت share شده به مشترکین شون می دن در حال حاضر پورت شما مشتری زیادی نداره و شما دارید از تمام پهنای باند اون پورت استفاده می کنید و بهمین دلیل سرعتتون بالاست ولی در اینده اینطور نخواهد بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با سلام
    یک اسم اس تبلیغاتی امده که میگه فروش اینترنت پرسرعت اسیا تک ومخابرات اغاز شد .کسی اطلاعی داره ؟در شیراز هم مخابرات اینترنت میده ؟
    آره واسه منم اس ام اسش اومد. من با شماره ای که داده بود تماس گرفتم کسی جواب نمیداد.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ره واسه منم اس ام اسش اومد. من با شماره ای که داده بود تماس گرفتم کسی جواب نمیداد.
    فروش اینترنت پرسرعت تائید می شه توسط اسیا تک با همون شماره اعلام شده تماس بگیرید جواب می دن بنظرم هرچه تعداد شرکتها بیشتر بشه بهتره باعث ایجاد رقابت می شه البته امیدوارم
    Last edited by mefmef; 19-05-2010 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تبلیغ کجا بود حاجی
    جنبه اطلاع رسانی هم ندارین
    دوستان زیادی هستن تو مرکز وصال که در به در دنبال adsl هستند من برای اونها گفتم
    امضام هم مجاز هست/جنبه هم خوب چیزیه
    به به حاج اقای بزرگ چه سعادتی ، مسرور شدیم از لحن صحبت حضرت عالی چه کمالاتی !!!

اقای با جنبه مگه تبلیغات غیر از اطلاع رسانی کارکرد دیگه ایی هم داره ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به به حاج اقای بزرگ چه سعادتی ، مسرور شدیم از لحن صحبت حضرت عالی چه کمالاتی !!!

اقای با جنبه مگه تبلیغات غیر از اطلاع رسانی کارکرد دیگه ایی هم داره ؟
    تبلیغات موضوع جداست اطلاع رسانی هم جداست
    اون بنده خدایی که یک سال منتظر هست تا یه شرکت دیگه بیاد تو مرکزشون از کجا باید مطلع بشه مرکزش زیر پوشش رفته ؟یکی از مکانهاش همین جاست
    تبلیغات اینه که من بیام اینجا بگم وای شاتل فلانه شاتل چنانه بیاید بگیرید بیاد دیدی من تا حالا بگم حتما بییاید از شاتل بگیرید؟ هرکی باید خودش برسی کنه همه isp رو و بهترینش را انتخاب کنه
    اگر هم با امضا من مشکل داری بگو اقا راحت بگو اصلا میتونی ریپورت هم بدی
    یه مرامی گذاشتم به بچه هایی که میخوان بیان شاتل دارم 10 تومن تخفیف میگیرم و گر نه به پول بنزینشم نمی ارزه که من بخوام تا سر عفیف آباد بیام کارت براشون بگیرم بدم دستشون

============
    خطوط ما شده فیبر نوری و شاتل یک تعهد نامه ازم گرفت که هرگونه خرابی و قطعی و سرعت افتضاع به ما ربط نداره و تقصیر فیبر نوری هست با این توصیفات اگر خراب باشه باید رفت روی وایمکس ایرانسل

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

گر هم با امضا من مشکل داری بگو اقا راحت بگو اصلا میتونی ریپورت هم بدی
    یه مرامی گذاشتم به بچه هایی که میخوان بیان شاتل دارم 10 تومن تخفیف میگیرم و گر نه به پول بنزینشم نمی ارزه که من بخوام تا سر عفیف آباد بیام کارت براشون بگیرم بدم دستشون
    نه دوست عزیز من نه با شما نه با امضا شما مشکلی ندارم من با لحن نوشته شما مشکل داشتم و فقط خواستم همینطوری که شما حق داری تا در موردیک isp اطلاع رسانی کنی من هم حق داشته باشم نظرم رو بگم و کسی منو به بی جنبگی محکوم نکنه

داره خودمونی میشه Rmin69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز، کرمان

پيش فرض

گر کسی فیبرنوری بود و به مرکز ولیعصر می خورد واحیانا کارش گیر کرد، بگه تا راهنماییش کنم.
    من 1 پیغام خصوصی دادم. ممنون میشم اگر جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •