خب لیست قیمتهای جدید پارس آنلاین رو گرفتم
ترافیک 1 مگ با 2 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 63000
ترافیک 512 با3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 60000
ترافیک 256 با 3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 48000
متاسفانه این آخری قیمتش از 37000 به 48000 رسید![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
خب لیست قیمتهای جدید پارس آنلاین رو گرفتم
ترافیک 1 مگ با 2 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 63000
ترافیک 512 با3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 60000
ترافیک 256 با 3 گیگ دانلود در ماه 3 ماه 48000
متاسفانه این آخری قیمتش از 37000 به 48000 رسید![]()
با سلام
یک اسم اس تبلیغاتی امده که میگه فروش اینترنت پرسرعت اسیا تک ومخابرات اغاز شد .کسی اطلاعی داره ؟در شیراز هم مخابرات اینترنت میده ؟
تبلیغ کجا بود حاجی
جنبه اطلاع رسانی هم ندارین
دوستان زیادی هستن تو مرکز وصال که در به در دنبال adsl هستند من برای اونها گفتم
امضام هم مجاز هست/جنبه هم خوب چیزیه
مرکز ما کابل برگردان شده و adsl قطع و چون فیبر نوری شده 6 هزار تومان بابت رانژه دوباره هزینه گرفتن
چون خیلی ها این تاپیک رو می خونن اطلاعاتی که اینجا قرار می گیره بایستی منطقی و درست باشه هرجند این امکانی رو که شما از اون به اسم فیبر نوری یاد می کنید جدید نیست و یک نوع سیستم دسترسی یا access هست ولی همونطور که بهتون گفتم چون یک قسمت از شبکه شما سیم مسی هست حتی اگر پهنای باند چند مگ رو هم به شما بدهند همان قسمتی که سیم مسی است پهنای باند شما رو فیلتر خواهد کرد چرا که دلیل اصلی بوجود امدن تکنولوژی هایی مثل فیبر نوری همین کم بودن پهنای باند محیط های انتقال مس بوده است علاوه براون مطمئن باشید چون شرکت های توزیع کننده اینترنت هم پهنای باند رو از شرکت های بالا دستی شان خریداری می کنند پس اونو ارزون به مشتریاشون نمی دن چون معمولا شرکت ها خطوط اینترنت رو بصورت share شده به مشترکین شون می دن در حال حاضر پورت شما مشتری زیادی نداره و شما دارید از تمام پهنای باند اون پورت استفاده می کنید و بهمین دلیل سرعتتون بالاست ولی در اینده اینطور نخواهد بودببینید بعضی از مراکز مخابرات شیراز از فیبر نوری استفاده می کنند که خوب هم مزیت داره و هم عیب
مزیت اصلیش این هست که یک تکنولوژی جدید هست که مثلا در مورد همین ADSL باعث افزایش چشمگیر سرعت اینترنت میشه که خیلی خوب هست
اما مهمترین عیب این تکنولوژی این هست که چون مناطق محدودی بدین شکل هستند پس شرکتها اکثرا برای اون مناطق خدمات ارایه نمیدن
مثلا من خودم اکو 128 دارم و یکی دو روز دیگه هم دوره ام تموم میشه
در این سه ماه سرعت دانلود من 95% مواقع بین 55-65 کیلوبایت در ثانیه بود و بعضی وقتها مثلا بصورت محدود تا 180-190 هم میرسه و بعضی وقتها هم حدود 40-50 هست
پس اگر شما بیش از 95% مواقع سرعت دانلودتون روی 110 هست پس یعنی شما داری با سرعت 1 مگابیت درثانیه دانلود می کنه که گفته مسئول شرکت درست هست
حالا چطور این سرویس را مخابرات و شرکت به شما داده کاملا جای سوال هست چون بسیاری از دوستان که دقیقا همین مشکل شما را دارند وقتی به مخابرات مراجعه می کنند با برخورد زشت و اهانت آمیزی از طرف مسئولین محترم مخابرات مواجه میشن
به هر حال امید هست که تمام مناطق شیراز تحت پوشش سرویس اینترنت پر سرعت قرار بگیره و در روزگاری که دنیا دار سرعت 10 مگابیت و بیشتر را تجربه می کنه برای ما رسیدن به سرعت یک مگابیت یک امر غیر طبیعی نباشه
آره واسه منم اس ام اسش اومد. من با شماره ای که داده بود تماس گرفتم کسی جواب نمیداد.
فروش اینترنت پرسرعت تائید می شه توسط اسیا تک با همون شماره اعلام شده تماس بگیرید جواب می دن بنظرم هرچه تعداد شرکتها بیشتر بشه بهتره باعث ایجاد رقابت می شه البته امیدوارمره واسه منم اس ام اسش اومد. من با شماره ای که داده بود تماس گرفتم کسی جواب نمیداد.
Last edited by mefmef; 19-05-2010 at 22:08.
به به حاج اقای بزرگ چه سعادتی ، مسرور شدیم از لحن صحبت حضرت عالی چه کمالاتی !!!تبلیغ کجا بود حاجی
جنبه اطلاع رسانی هم ندارین
دوستان زیادی هستن تو مرکز وصال که در به در دنبال adsl هستند من برای اونها گفتم
امضام هم مجاز هست/جنبه هم خوب چیزیه
اقای با جنبه مگه تبلیغات غیر از اطلاع رسانی کارکرد دیگه ایی هم داره ؟
تبلیغات موضوع جداست اطلاع رسانی هم جداست
اون بنده خدایی که یک سال منتظر هست تا یه شرکت دیگه بیاد تو مرکزشون از کجا باید مطلع بشه مرکزش زیر پوشش رفته ؟یکی از مکانهاش همین جاست
تبلیغات اینه که من بیام اینجا بگم وای شاتل فلانه شاتل چنانه بیاید بگیرید بیاد دیدی من تا حالا بگم حتما بییاید از شاتل بگیرید؟ هرکی باید خودش برسی کنه همه isp رو و بهترینش را انتخاب کنه
اگر هم با امضا من مشکل داری بگو اقا راحت بگو اصلا میتونی ریپورت هم بدی
یه مرامی گذاشتم به بچه هایی که میخوان بیان شاتل دارم 10 تومن تخفیف میگیرم و گر نه به پول بنزینشم نمی ارزه که من بخوام تا سر عفیف آباد بیام کارت براشون بگیرم بدم دستشون
============
خطوط ما شده فیبر نوری و شاتل یک تعهد نامه ازم گرفت که هرگونه خرابی و قطعی و سرعت افتضاع به ما ربط نداره و تقصیر فیبر نوری هست با این توصیفات اگر خراب باشه باید رفت روی وایمکس ایرانسل![]()
نه دوست عزیز من نه با شما نه با امضا شما مشکلی ندارم من با لحن نوشته شما مشکل داشتم و فقط خواستم همینطوری که شما حق داری تا در موردیک isp اطلاع رسانی کنی من هم حق داشته باشم نظرم رو بگم و کسی منو به بی جنبگی محکوم نکنهگر هم با امضا من مشکل داری بگو اقا راحت بگو اصلا میتونی ریپورت هم بدی
یه مرامی گذاشتم به بچه هایی که میخوان بیان شاتل دارم 10 تومن تخفیف میگیرم و گر نه به پول بنزینشم نمی ارزه که من بخوام تا سر عفیف آباد بیام کارت براشون بگیرم بدم دستشون
من 1 پیغام خصوصی دادم. ممنون میشم اگر جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)