سلام دوستان فکر کنم بعضیاتون خیلی عجله دارین من 91/1/26 قبول شدم هنوز گواهینامم نیومده مراجعه هم کردم گفتند: صـــــــــــــــــــبرکن!! !
سلام دوستان فکر کنم بعضیاتون خیلی عجله دارین من 91/1/26 قبول شدم هنوز گواهینامم نیومده مراجعه هم کردم گفتند: صـــــــــــــــــــبرکن!! !
شما حتما باید پیگری کنید چون دیگه خیلی طول کشیده.
آره داداش من خودم از افسر پرسیدم گفت 40 روزه میرسه دستت این جدیدا
من و پسر داییم تو یک زمان امتحان دادیم هنوز هم مال جفتمون نیومده یک هفته پیش رفتم پلیس +10 گفت در حال بررسی حالا منظورشون چیه یعنی مشکلی داره؟
احتمال داره تو بخش اداره صدور کارت راهور مشکلاتی به وجود اومده باشه.
به هر حال باید مرتب پیگیری کنید احتمالا گواهینامه شما تو پست هم نیومده هنوز
تعویض گواهینامه ب 1
امروز اقدام کردم برای تعویض گواهینامه ب 1
من 5 سال پیش گواهینامه ب 1 گرفتم و الان بعد از 5 سال اعتبارش تمام شده بود و اقدام کردم برای تعویض
گفتم مراحلش رو اینجا برای دوستان عزیز شرح میدم:
1. اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحان
2. اصل کارت ملی با کپی
3. دو یا سه قطعه عکس رنگی پشت سفید بدون عینک و کراوات و .... عکستون باید جدید باشه و با عکس گواهینامه فعلی فرق داشته باشه در ضمن اصل گواهینامه هم باید داشته باشید.
4. مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 جهت دریافت برگه معاینه و برگه پست و پرداخت هزینه 6400 تومان جهت دریافت مدارک ذکر شده
5. مراجعه به پزشک معرفی شده از طرف دفتر پلیس +10 جهت معاینه چشم و و سایر موارد دیگه ( هزینه معاینه 9500 تومان )
6. مراجعه به آزمایشگاه جهت تعیین گروه خونی ( باید گروه خونی رو مشخص کنید و رسیدش رو از آزمایشگاه بگیرید و روی پرونده بزارید این قانون جدیده)
7. مراجعه به بانک ملی ایران و واریز مبالغ زیر : ( رسید های پرداختی رو باید روی پرونده بزارید )
مبلغ 5000 ریال به حساب 2171150248000 وزارت دارایی
مبلغ 30000 ریال به حساب 2171150246004 وزارت کشور
مبلغ 80000 ریال به حساب 0105968801004 شرکت پژوهش و توسعه ناجی
تذکر مهم : سعی کنید قبل از اتمام اعتبار گواهینامه اقدام به تعویض کنید در غیر این صورت حتی اگر 1 روز از پایان اعتبار گواهینامه گذشته باشه باید
مبلغ 50000 ریال به حساب 2171150208002 وزارت دارایی جریمه پرداخت کنید.
8. پس از انجام مراحل فوق و تکمیل مدارک به دفتر پلیس +10 مراجعه کرده و مدارک رو همراه با اصل گواهینامه تحویل بدین.
9. پس از دریافت مدارک شما رسیدی دریافت میکنید تا در صورتی که پلیس ازتون گواهینامه خواست این رسید رو ارائه بدین تا مشکلی براتون پیش نیاد.
من گواهی نامه سواری شخصی دارم نمی دونم ب چنده ولی سه سال پیش گرفتم و پشتش نوشته سواری شخصی ووانت تا 3.5 تن یعنی من با این گواهی نامه می تونم وانت نیسان برونم می شه یا نه؟
بله دوست من شما میتونید با گواهینامه ب 1 با وانت نیسان هم رانددگی کنید.
حتی میتونید با کامیون های سبک ایسوزو هم رانندگی کنید.
سلام
من به دلایلی میخوام بدونم معاینه پزشکی برای گرفتن گواهی نامه به چه شکل هست ؟
جزء به جزء شو میخوام بدون که چیو معاینه میکنند خواهش میکنم راهنمایی کنید
خیلی مهمه برام
ممنون![]()
1. از طرف آموزشگاه به پزشک معرفی میشید.
2. به پزشک مراجعه میکنید و معاینات زیر انجام میدین:
- معاینه چشم
- یه معاینه ساده از حرکات دست و پا
تمام شد به همین راحتی یعنی 15 دقیقه هم طول نمیکشه.
اصلا نگران چیزی نباشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)