چی شد ؟ چی بود ؟ این وحید از کجا اومد . تا حالا داشتی همینجور نقل قول جمع می کردی ؟!
من نمی دونم کی پرمیوم داره ، ولی از حرف های بعضیا بنظر میاد یا پرمیوم دارن ، یا کل روز پلاسن سر این بازی .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چی شد ؟ چی بود ؟ این وحید از کجا اومد . تا حالا داشتی همینجور نقل قول جمع می کردی ؟!
من نمی دونم کی پرمیوم داره ، ولی از حرف های بعضیا بنظر میاد یا پرمیوم دارن ، یا کل روز پلاسن سر این بازی .
200 درصد تایید !!!! جای منم گزارش می کردی !!!!!
بابا بلاخره کی این شهر و می سازه باور کنین انرژیم ته کشید !!! پاسارگارد خراب میشیم ؟؟؟ من که حاضرم هر چی دارم بدم تا پاسارگارد یا هر جای دیگه رو درست و حسابی لول آپ بشه !! و همه مثل تریبال وارز بریم توی یه شهر عشق و صفا !!!
اوه اوه اسم صفا اومد راستی داش صفا کجاست ؟؟؟ حالا هاست که بیاد یه ده بیست تا شهر بزنه یه ترایب برای خودش دست و پا کنه !!!
از اول تا حالا نشستم حدود 80 تا پست اسپم توهین رو گزارش کردم
من شخصا گزينه دومم چون هنوز وقته درس نشده و بيكارم زياد سر ميزنم فكر كنم بازدهي صد در صد باشه حيف كه قبل از بازي قواعدو نمي دونستم وگرنه الان لول ها رو زده بودم شايد دوازده سيزده بودم اما حالا موندم پشت ديوار تركي و خراين دو تا از ماموريتهاي آخرن . يعني خر رو به اين نونو ماسا نميشه رد كرد . تركي هم من كلي اسكيل ميخوام
![]()
صفا مثل اینکه بازی نمیکنه.
آخه اون فقط شبها برای بازی کردن وقت داره.
بالاخره حجت هم از این تاپیک رفت و عده زیادی رو راحت کرد
واقعا راست میگفت که 11 سالشه؟؟؟
ایول به وحید چقدر گزارش دادی؟!من یه دونه بیشتر ندادم.
می گم داداش شهرت چند نفر جا داره ؟؟؟
اگه جا هست بگو تا بیام اون جا !!!! مثل این که هتل هم داره !!!!
حداقل ما که باید پول هتل رو بدیم حداقل به یه خودی بدیم شهرش رو لول آپ کنه !!!![]()
راستی قوانین این بازی چیه ؟
ممکنه کسی توی این بازی تقلب کنه ؟
اصلا دو تا اکانت داشتن اینجا به درد میخوره ؟
راپورت بده .
منم تمامی توهین های همتونو راپورت دادم .
یه 50 - 60 تایی اخطار میگیریم .
بابا ، من که ساعت 2 از مدرسه میام ، 1-2 ساعت چرتو پرا های معلمو می خونم ، بعد 1-2 ساعت هم کارای فردا رو انجام می دم ، می بینم شد ساعت 8 شب . الان هم بزنگاه داره ، ههم می تونم برم پای کامپیوتر ( که البته من همیشه میام پای کامپیوتر )
مگه تو چندمی که انقدر بی کاری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)