ببینین کارمون به کجا کشیده که اید نگران بازی با کره شمالی باشیم.......!
فقط میتونم بگم متاسفم.....
-----
-----
ببینین کارمون به کجا کشیده که اید نگران بازی با کره شمالی باشیم.......!
فقط میتونم بگم متاسفم.....
ما حتما (یعنی امیدوارم !) با همراهی امپراطور میریم جام جهانی
اکثرا اينجا رسمه که يارو نمرده قبر ميکنن و لباس عزا بر تن ميکنن : تيم باخت که باخت
مگه قرار بود بترکونيم ؟
قصد : اين بود که بازيکنا يه محک جدي تر ي بخورن و بيشتر با شرايط آشنا بشن
مقابل چينياي به اون خشني به آب و آتيش زدن درست نبود چون هر آن احتمال مصدوميت ميرفت
ايشا.. ترکيب و ازنج واقعيه تيم رو مقابل کره ميبينيم و برنده از زمين ميان بيرون
نيازي به اين همه بحث نيست
مارو باش میگفتیم قطبی بیاد دیگه مثل علی ... ترکیب میچینه ولی زهی خیال باطل قطبی از دایی هم بذتر ترکیب چیدش
از دو تیم برتر لیگ هیچ بازیکنی توی ترکیب اصلی نبوداز تیم سوم هم دو بازیکن بودن که یکیش (رحمتی) خیلی وقتخ فکر کردن به گزینه ی دیگه رو هم از سر مربی ها بیرون کرده وگرنه شاید جای اون هم میثاق رو میگذاشت
پیش خودمون میگفتیم حالا که قطبی اومده دیگه بازیکنهای نا اماده ای مثل کعبی و تیموریان و هاشمیان رو توی ترکیب نمیگذاره و یه مقدار به اماده های لیگ هم فرصت میده ولی باز هم زهی خیال باطلنه تنها اونا بازی داد بلکه معدنچی و اشوبی رو هم فیکس گذاشت
(تازه محسن اقای گل رو هم بعد 10 ماه مصدومیت اوردش توی ترکیب تا ثابت کنه هیچ امیدی به پیشرفت توی این مملکت نداشته باشیم)
خدايش مس كرمان![]()
دقیقا... حالا ما فرض رو بر این میزاریم که می خواست دستش رو نشه ولی به هر حال بازی با کره شمالی نشون میده که چند مرده حلاجه... اگه بخواد بازم به عتیقه هایی مثل کعبی بازی بده دیگه گور خودشو کنده...
اگه بخواد کعبی را بیار تو بازی خودم شخصا یه بلیط میگیرم میرم وسط دو نیمه خفش میکنم بعدشم برمیگردم
یعنی چی به قول رفیقمون خلیلی 10 ماه توپ به پاش نخورده میاره تو زمین
اصلا پاش به توپم میخورد به نظر من بازیکنی نیست که در سطح تیم ملی باشه.اگه بخواد کعبی را بیار تو بازی خودم شخصا یه بلیط میگیرم میرم وسط دو نیمه خفش میکنم بعدشم برمیگردم
یعنی چی به قول رفیقمون خلیلی 10 ماه توپ به پاش نخورده میاره تو زمین
يعني چي ميخواست دستش رو نشه
اتفاقا بايد توي بازي تركيب اصلي رو ميچيد تا با هم بيشتر هماهنگ بشن
مگه چقدر وقت داره كه بخواد به كره ركب بزنه
من كه هيچي از فوتبال نميفهمم اينو توي اين چند سالي كه از عمرم ميگذره فهميدم كه هيچ بازيكني توي تمرين با بقلي اش هماهنگ نميشه و هماهنگي فقط و فقط توي بازي بوجود مياد
قربون آدم چیز فهم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)