شما شناسه کاربریتون رو وارد کنید و رمز عبور رو هم وارد کنید با یک پیغام مواجه میشید که میگه هنوز شرایط برای دسترسی به اینترنت مهیا نشده است و درحال پیگیری مراحل میباشد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما شناسه کاربریتون رو وارد کنید و رمز عبور رو هم وارد کنید با یک پیغام مواجه میشید که میگه هنوز شرایط برای دسترسی به اینترنت مهیا نشده است و درحال پیگیری مراحل میباشد
ahriman323 جان درست میگه شاید از مودم باشه ولی من خودم بعید میدونم از مودم باشه چون مودم D-LINK با استاندارد های DSL جهان سازگاری داره
]
اینطوری که میگی فکر نکنم ایراد از مودم باشه، احتمالا ایراد از کارت شبکه هست! چون میگی علامت کانکشن قفل میشه! کارت شبکه آنبورد هست یا pci خریدی نصب کردی؟ از سالم بودنش مطمئنی؟! تنظیماتش درسته؟!
بله تایید میشه.من الان خیلی وقته مودم D-LINK دارم و از اپراتورهای مختلفی هم سرویس گرفتم. هیچ مشکلی نداره و خیلی هم توپه! مگر اینکه واقعا خراب شده باشه، بر اثر ضربه، حرارت یا نویز یا نوسان برق یا یه چیزی تو این مایه ها! گارانتی نداره؟! حتما با یه مودم دیگه تست کن!
تست سرعت اکو 512 همین الآن
![]()
مودم اولم aztech هست مودم دوم هم fiberhome
اره راست میگه احتمالش زیاد هست که مشکل از کارت شبکه باشه!!
به هر حال یا با مودم دیگه تست کن یا با کارت شبکه دیگه
اگر هم که usb داره با اون امتحان کن ببین مشکل حل میشه!!
سلام . دوستان میشه نتیجه ی تست سرعتتون رو از طریق speedtest.net اینجا بذارید ؟
اگه میشه با هر دو سرور new york و London تست کنید . ممنون میشم .
(من آسیاتک دارم و آنلاین بازی میکنم . پینگش پایینه ، میخوام ببینم شاتل چ جوریه ! )
سرعت امشب کم شده من هرشب 65 دانلود میکردم امشب تست گرفتم خیلی کمهنمیدونم علت چیه
2 تا پست بالاتر تست رو گذاشتم ولی این تسته و سرعت دانلود فایل هام الآن 45 هستش
بفرما دوست عزیر
سرویس اکو 512-اصفهان
سرعت دانلود بین 61 تا 67 متغییر
حالا شما هم یک تست بزار ما ببینیم آسیاتک چه جوریه.![]()
سرعت بهبود پیدا کرد سعت دانلود الان 66 هستش
از منم خوبه. 128 اکو. بین 12 تا 20نوسان داره، ولی بیشتر روی 16 هست.
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)