اگه میخوای از شاتل سرویس بگیری از همین الان(ینی از روز شنبه) زنگ بزن و رزو کن
اگه میخوای از شاتل سرویس بگیری از همین الان(ینی از روز شنبه) زنگ بزن و رزو کن
همون موقعی که خبرو دیدم ثبت نام اینترنتی کردم تو سایت شاتل/شنبه هم زنگ میزنم حتما
/دیروزم که به افروز گفتم نمیخوام دیگه قطعش کنید
راستییییییییییی این شاتل اینجوری نیست که درخواست بدی بگه پورتامون پره ازین بازیای صبارو که نداره؟
یه چیز دیگه :اقا من مجبورم 128 بگیرم؟؟؟اخه نه دانشجوام نه شرکت دارم فقط تو یه شرکت تبلیغاتی که کار چاپ تبلیغاتی میکنه اپراتور دستگاه هستم میشه کاری کرد از طریق شرکتم ؟شرکت هم خصوصی هست
در ضمن من الان مودم لینکسیس دارم ایرادی که نمیگیرن ؟برام میان راه بندازن سرویسو دیگه؟15 تومنم میگیرن نه؟
Last edited by n0100003; 17-10-2008 at 00:08.
بهتر بود بیای تو تاپیک شاتل اونجا سوال کنی ولی به هر حال:
1. اگه بتونی از شرکت یه نامه بگیری تا به عنوان یه مشترک حقوقی باشی اره میشه در غیراینصورت به هیچ عنوان امکان پذیر نیست(شاتل بدیش اینه که تو این مورد خیلیی سختگیره)
2. در مورد پورتها خوب اگه پر باشه میگه پره دیگه...ولی شماها که تازه داره راه میوفته مطمئنا مشکلی نیست
3. خیر این مودم جز مودمهای شرکت نیست کلیه مسئولیتهای نصب و راهاندازیش میوفته پای خودت...در ضمن پول 15هزارتومن را ازت میگیرن(پول زوره دیگه)
سلام بجه ها
نظرتون در رابطه با نیو نت چیه
ندا چطوره - ما نصرالهی هستیم - تو سایتس یه قیمت و یژه واسه این مرکز داده - قضیه چیه
ممنوووووووووون
اساتید تاپیک , این تست رو یکی از دوستانم که همسایه ما هم هستند و در یک ساختمان هستیم گرفته.
می خواستم بپرسم که برای سرویس 128 این اعداد چطوره؟ که اگه مناسبه من هم از همین آی اس پی سرویس بگیرم.
وسوال دوم هم اینه که حداقل (minimum) این اعداد (دانلود و آپلود و پینگ) باید چند باشد؟(این سوال برام خیلی مهمه)
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش معلومه ديگه. شما ميگي 128 يعني توي تست هم بايد 128 باشه. حالا كه 154 هست يعني خيلي عاليه. پينگ هم زير 300 خوبه. اين سايت پينگ رو زياد نشون ميده خيلي. براي فهميدن پينگ دقيق به دوستتون بگين توي Run تايپ كنه:
ping yahoo.com -t
اين طوري دقيق تر نشون ميده.
لايزر از شركت هاي شاخه. اگه فعالم كرده بود حتماً ازش مي گرفتم.
اينم يه تست از لايزر كه برا خودمه
128 لايزر ، شنبه ، 27/7/1387 ، ساعت 00:50 بامداد
![]()
بالاخره وقتی این 15 تومنو میگیره میاد واسه نصبو راه اندازی مودمم دیگه حالا مودمم هر چی باشه مگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)