اره فکر کنم به خاطر همون باگیه که A.M.H به من گفت که موریگان نمیشناست
اره فکر کنم به خاطر همون باگیه که A.M.H به من گفت که موریگان نمیشناست
یه مشکل با هوش مصنوعی من همیشه داشتم که توی راهروها که میجنگم (راهرو یعنی همه جا غیراز فضای باز) 40% اتفاق افتاده که یکی از کاراکترام freeze میشه و توی انجام تاکتیک قفل میکنه که باید به صورت دستی جابه جاش کنم تا دوباره کار کنه . مثلا الیستر همین الان خونش کم شد . اومد خون بخوره قفل کرد . تا من اومدم جابه جاش کنم جان به جان افرین تسلیم کرد .
بله اين آخرين DLC بازيه.
از چه پچی استفاده میکنی؟
شاید اسپل خورده و بخاطر مود هایی که نصب کردی نمیبینی چه مرگش شده!
من که چه اون موقع که Origins رو بدون پچ میرفتم چه الان که هم Origins رو و هم Awakening رو با پچ 1.04 دارم میرم این همه هم بازی کردم هنوز با یه همچین مشکلی برنخوردم!!!![]()
نه همون پچ 1.04 هستش . مودی هم که مربوط به این جور چیزا باشه نصب نکردم . کلا از همون اول که بازی رو نصب کردم همین جوری بود . البته بعضی موقع ها اون هم توی جنگ هایی که شلوغ میشه و جا نیست برای حرکت بازیکن ها . معمولا هم وقتی که روش اسپلی چیزی بزنن که از حرکت بایسته اینجوری میشه ولی خوب وقتی از اون حالت در بیاد که دیگه باید حرکت کنه .
جالب اینجاست که توی قسمتی که عملی که داره انجام میشه رو نوشته (مثلا نوشته Attacking) اسم اون تلنت یا ایتمی که داره استفاده میشه رو نوشته یا نوشته attacking ولی طرف همین جور وایستاده . یه باگ دیگه هم بازی داره که وقتی دکمه H رو بزنی که بازیکن ها سر جاشون بمونن اگه بهشون حمله بشه حتی از خودشون هم دفاع نمیکنن . بعد که دوباره H رو میزنی به جای اینکه به نزدیکترین دشمن حمله کنن بدو بدو میان سمت تو . حالا اگه وسط راه استان بشن یا هر بلایی سرشون بیاد یا بمیرن بازم میان به سمت تو![]()
حتما یه بلایی سر بازی آوردی. حالا یا با مد یا هر چیز دیگه. چون نه اون مشکل قبلی واسه من پیش میاد نه این یکی. همین H رو من خیلی استفاده میکنم. البته الان که وریور رفتم خیلی کمتر ولی اون موقع که روگ بودم و Stealth هم داشتم خوراکم همین H بود.
وقتی H میکنی اگه دشمن تو تیررسشون باشه بهش حمله میکنن وقتی هم H رو برمیداری متناسب با تاکتیک اول دور و بریاشون رو لت و پار میکنن بعد میان جلو.
قبلا هم که گفتم این مد ها بازی رو میریزن به هم. من با Oblivion و Fallout تجربشونو دارم. واسه دراگون ایج هم فقط یه مد ریختم اونم مال Arcane Warrior ـه. اون مد No Aura رو هم پاک کردم چون تازه رفتم سراغ Awakening میخوام افکت های اسپلای جدید رو ببینم.
مود که همونایی که همه نصب میکنن رو نصب کردم . اصلا مودی نصب نکردم . فقط یه Return to Ostagar و leliana sings و یه چندتا چرت و پرت اضافی که فقط ظاهرین . در ضمن از همون اول همینجوری بود . به مود کار نداره . همش مربوط میشه به تاکتیک ها . نمیدونم چرا . شاید من بد گذاشتمشون .
آها. اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم. یکی از اون behavior ها هست که خودشم توضیح داده حتی بهشون حمله بشه فقط فرار میکنن و مقابله نمیکنن. وقتی هم H رو میزنی بدبخت بخاطر اوامر فرمانده محترم که شما باشی نمیتونه دودر کنه خوب.
حالا یه کاری کن. بیا ایندفعه behavior رو بذار رو Default ببین چی میشه. من که برای آرشر و میج میذارم رو Ranged و تانک وریور هامو میذارم رو Aggressive و بقیه هم رو Default.
خوب واسه همینم چند وقت پیش با هم بحث کردیم . منم معمولا میزارم رو aggressive .
سلام بچه ها خوبید
من یکم کمک می خواستم
من دراگون اج رو داشتم ولی هیچ وقت تا ته نرفتم الان دوباره ریختم و می خوام بازی کنم
می گم پچ چی داره من نصب کنم
چیز های اضافی داره
بعد اگه می شه راه نمای بازیش رو برام بزارید ممنون می شوم
بعد بگید که چه جوری پچ هارو نصب کنم
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)