تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 198 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این DLC جدید بازی به اسم Witch Hunt که در مورد موریگانه انگار اصلا خوب نبوده
    هر جا برید نگاه کنید امتیاز اون دورو بر 4 و 5 هستش!
    درسته یه DLC هستش ولی بازم خیلی امتیاز پایینی بر این بازی بزرگه
    فکر کنم این آخرین DLC بازی بودش
    اره فکر کنم به خاطر همون باگیه که A.M.H به من گفت که موریگان نمیشناست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه مشکل با هوش مصنوعی من همیشه داشتم که توی راهروها که میجنگم (راهرو یعنی همه جا غیراز فضای باز) 40% اتفاق افتاده که یکی از کاراکترام freeze میشه و توی انجام تاکتیک قفل میکنه که باید به صورت دستی جابه جاش کنم تا دوباره کار کنه . مثلا الیستر همین الان خونش کم شد . اومد خون بخوره قفل کرد . تا من اومدم جابه جاش کنم جان به جان افرین تسلیم کرد .

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

این DLC جدید بازی به اسم Witch Hunt که در مورد موریگانه انگار اصلا خوب نبوده
    هر جا برید نگاه کنید امتیاز اون دورو بر 4 و 5 هستش!
    درسته یه DLC هستش ولی بازم خیلی امتیاز پایینی بر این بازی بزرگه
    فکر کنم این آخرین DLC بازی بودش
    بله اين آخرين DLC بازيه.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

یه مشکل با هوش مصنوعی من همیشه داشتم که توی راهروها که میجنگم (راهرو یعنی همه جا غیراز فضای باز) 40% اتفاق افتاده که یکی از کاراکترام freeze میشه و توی انجام تاکتیک قفل میکنه که باید به صورت دستی جابه جاش کنم تا دوباره کار کنه . مثلا الیستر همین الان خونش کم شد . اومد خون بخوره قفل کرد . تا من اومدم جابه جاش کنم جان به جان افرین تسلیم کرد .
    از چه پچی استفاده میکنی؟
    شاید اسپل خورده و بخاطر مود هایی که نصب کردی نمیبینی چه مرگش شده!

من که چه اون موقع که Origins رو بدون پچ میرفتم چه الان که هم Origins رو و هم Awakening رو با پچ 1.04 دارم میرم این همه هم بازی کردم هنوز با یه همچین مشکلی برنخوردم!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه همون پچ 1.04 هستش . مودی هم که مربوط به این جور چیزا باشه نصب نکردم . کلا از همون اول که بازی رو نصب کردم همین جوری بود . البته بعضی موقع ها اون هم توی جنگ هایی که شلوغ میشه و جا نیست برای حرکت بازیکن ها . معمولا هم وقتی که روش اسپلی چیزی بزنن که از حرکت بایسته اینجوری میشه ولی خوب وقتی از اون حالت در بیاد که دیگه باید حرکت کنه .
    جالب اینجاست که توی قسمتی که عملی که داره انجام میشه رو نوشته (مثلا نوشته Attacking) اسم اون تلنت یا ایتمی که داره استفاده میشه رو نوشته یا نوشته attacking ولی طرف همین جور وایستاده . یه باگ دیگه هم بازی داره که وقتی دکمه H رو بزنی که بازیکن ها سر جاشون بمونن اگه بهشون حمله بشه حتی از خودشون هم دفاع نمیکنن . بعد که دوباره H رو میزنی به جای اینکه به نزدیکترین دشمن حمله کنن بدو بدو میان سمت تو . حالا اگه وسط راه استان بشن یا هر بلایی سرشون بیاد یا بمیرن بازم میان به سمت تو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

نه همون پچ 1.04 هستش . مودی هم که مربوط به این جور چیزا باشه نصب نکردم . کلا از همون اول که بازی رو نصب کردم همین جوری بود . البته بعضی موقع ها اون هم توی جنگ هایی که شلوغ میشه و جا نیست برای حرکت بازیکن ها . معمولا هم وقتی که روش اسپلی چیزی بزنن که از حرکت بایسته اینجوری میشه ولی خوب وقتی از اون حالت در بیاد که دیگه باید حرکت کنه .
    جالب اینجاست که توی قسمتی که عملی که داره انجام میشه رو نوشته (مثلا نوشته Attacking) اسم اون تلنت یا ایتمی که داره استفاده میشه رو نوشته یا نوشته attacking ولی طرف همین جور وایستاده . یه باگ دیگه هم بازی داره که وقتی دکمه H رو بزنی که بازیکن ها سر جاشون بمونن اگه بهشون حمله بشه حتی از خودشون هم دفاع نمیکنن . بعد که دوباره H رو میزنی به جای اینکه به نزدیکترین دشمن حمله کنن بدو بدو میان سمت تو . حالا اگه وسط راه استان بشن یا هر بلایی سرشون بیاد یا بمیرن بازم میان به سمت تو
    حتما یه بلایی سر بازی آوردی. حالا یا با مد یا هر چیز دیگه. چون نه اون مشکل قبلی واسه من پیش میاد نه این یکی. همین H رو من خیلی استفاده میکنم. البته الان که وریور رفتم خیلی کمتر ولی اون موقع که روگ بودم و Stealth هم داشتم خوراکم همین H بود.

وقتی H میکنی اگه دشمن تو تیررسشون باشه بهش حمله میکنن وقتی هم H رو برمیداری متناسب با تاکتیک اول دور و بریاشون رو لت و پار میکنن بعد میان جلو.

قبلا هم که گفتم این مد ها بازی رو میریزن به هم. من با Oblivion و Fallout تجربشونو دارم. واسه دراگون ایج هم فقط یه مد ریختم اونم مال Arcane Warrior ـه. اون مد No Aura رو هم پاک کردم چون تازه رفتم سراغ Awakening میخوام افکت های اسپلای جدید رو ببینم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حتما یه بلایی سر بازی آوردی. حالا یا با مد یا هر چیز دیگه. چون نه اون مشکل قبلی واسه من پیش میاد نه این یکی. همین H رو من خیلی استفاده میکنم. البته الان که وریور رفتم خیلی کمتر ولی اون موقع که روگ بودم و Stealth هم داشتم خوراکم همین H بود.

وقتی H میکنی اگه دشمن تو تیررسشون باشه بهش حمله میکنن وقتی هم H رو برمیداری متناسب با تاکتیک اول دور و بریاشون رو لت و پار میکنن بعد میان جلو.

قبلا هم که گفتم این مد ها بازی رو میریزن به هم. من با Oblivion و Fallout تجربشونو دارم. واسه دراگون ایج هم فقط یه مد ریختم اونم مال Arcane Warrior ـه. اون مد No Aura رو هم پاک کردم چون تازه رفتم سراغ Awakening میخوام افکت های اسپلای جدید رو ببینم.
    مود که همونایی که همه نصب میکنن رو نصب کردم . اصلا مودی نصب نکردم . فقط یه Return to Ostagar و leliana sings و یه چندتا چرت و پرت اضافی که فقط ظاهرین . در ضمن از همون اول همینجوری بود . به مود کار نداره . همش مربوط میشه به تاکتیک ها . نمیدونم چرا . شاید من بد گذاشتمشون .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

مود که همونایی که همه نصب میکنن رو نصب کردم . اصلا مودی نصب نکردم . فقط یه Return to Ostagar و leliana sings و یه چندتا چرت و پرت اضافی که فقط ظاهرین . در ضمن از همون اول همینجوری بود . به مود کار نداره . همش مربوط میشه به تاکتیک ها . نمیدونم چرا . شاید من بد گذاشتمشون .
    آها. اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم. یکی از اون behavior ها هست که خودشم توضیح داده حتی بهشون حمله بشه فقط فرار میکنن و مقابله نمیکنن. وقتی هم H رو میزنی بدبخت بخاطر اوامر فرمانده محترم که شما باشی نمیتونه دودر کنه خوب.

حالا یه کاری کن. بیا ایندفعه behavior رو بذار رو Default ببین چی میشه. من که برای آرشر و میج میذارم رو Ranged و تانک وریور هامو میذارم رو Aggressive و بقیه هم رو Default.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آها. اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم. یکی از اون behavior ها هست که خودشم توضیح داده حتی بهشون حمله بشه فقط فرار میکنن و مقابله نمیکنن. وقتی هم H رو میزنی بدبخت بخاطر اوامر فرمانده محترم که شما باشی نمیتونه دودر کنه خوب.

حالا یه کاری کن. بیا ایندفعه behavior رو بذار رو Default ببین چی میشه. من که برای آرشر و میج میذارم رو Ranged و تانک وریور هامو میذارم رو Aggressive و بقیه هم رو Default.
    خوب واسه همینم چند وقت پیش با هم بحث کردیم . منم معمولا میزارم رو aggressive .

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض سلام

سلام بچه ها خوبید
    من یکم کمک می خواستم
    من دراگون اج رو داشتم ولی هیچ وقت تا ته نرفتم الان دوباره ریختم و می خوام بازی کنم
    می گم پچ چی داره من نصب کنم
    چیز های اضافی داره
    بعد اگه می شه راه نمای بازیش رو برام بزارید ممنون می شوم
    بعد بگید که چه جوری پچ هارو نصب کنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •