فعلن اين روشي كه گفتم واقعن جواب داده من از باتريش راضيم.يكي كه از باتريش راضي نيست يه بار گوشيشو فلشش كنه و آپديتش كنه فكر كنم درست بشه
فعلن اين روشي كه گفتم واقعن جواب داده من از باتريش راضيم.يكي كه از باتريش راضي نيست يه بار گوشيشو فلشش كنه و آپديتش كنه فكر كنم درست بشه
حسن جان اپرا مینی نصب کردم ولی سرعت موس خیلی پایینه و اصلا قابل مقایسه با سرعتش در اپرای خود گوشی نیست ایا راهی داره؟
نه متاسفانه راهي نيست آخه اپرا يه برنامه جاواست و نميتونه مثل نرم افزاراي خود گوشي از همه امكاناتش استفاده كنه. تو اپرا و كلاً برنامه هاي جاوا موسش مثل dpad عمل ميكنه و فايده اي نداره. وقتي تراوين بازي ميكني يه بدي داره وقتي بار اول ميري تو بازي مياد كلي پايين بايد ببريش بالا كه ميتوني با استفاده از دكمه 2 اينكارو بكني كه سرعتش از dpad بيشتره.
سلام دوستان لطفا بگویید در جعبه گوشی شما هم خروجی تلویزیون نبود؟
حسن جان واقعا ازت ممنونم که انقدر کمک من و بچه ها میکنی ! خیلی اقایی
راستی حسن جان من هر وقت تراوین چک میکنم نصبتا خیلی از شارژم مصرف میشه ایا راهی هست که کمتر مصرف شه؟
شارژ ايرانسل؟ نه راهي نداره
من بيشتر با وايرلس بازي ميكنم
نه تو جعبه كابل tv نيست ولي مال n95 بهش ميخورهسلام دوستان لطفا بگویید در جعبه گوشی شما هم خروجی تلویزیون نبود؟
Last edited by hasanmotori; 15-05-2009 at 00:08.
خیلی ممنون تشکر از راهنماییتون
سلام می خواستم بدونم کیت دو سیمکارته روی این گوشی کار میده؟
اگر کار میده ضرری ندا ره یا مصرف باتری بیشتر نمیشه ؟
با تشکر ali1223
سلام یه سوال داشتم i8510 نسبت به ضربه تا چه حد مقاومه من میخواستم i850 بخرم اما یکی از دوستام گفت اصلان نسبت به ضربه مقاوم نیست دوبار از دستت بیفته سوخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)