اقا زمان ثبت نام تمديد نشد؟
چون پارسال يادمه تمديد شد
اقا زمان ثبت نام تمديد نشد؟
چون پارسال يادمه تمديد شد
دوستان من جایی بهتر برای طرح سوئالم پیدا نکردم :
دفترچه دانشگاه آزاد کی میاد ؟
سلام
من در هنگام ثبت نام تیک مربوط به ازمون های خارجی هم زدم و اطلاعات کارت دومم رو هم که ازم خواست رو اخر کار وارد کردم و بعد هم تایید....
یعنی الان کار من تموم شده دیگه؟؟هم برای سراسری و هم برای زبان...؟؟
به سلامتی بله امیدوارم تو هر دوتاش موفق باشی
سلام من تازه واردم سال دوومه که می خوام کنکور ریاضی شرکت کنم
انگیزم افت کرده و گسسته و تحلیلی رو گیر کردم توش لطفا راهنماییم کنید!
پارسال بیست هزار شدم
با سلام
میخواستم بدونم اگه کسی دیپلم ریاضی خود را در نظام جدید قبل از سال 84 گرفته باشه نباید دیگه معدلهای مربوطه و کد 14 رقمی پیگیری اطلاعات دانش آموزی رو وارد کنه.
ممنون میشم جوابمو بدین
به امید قبولی
فعلا که تمدید نشده اگه یادم باشه پارسال یک هفته بود برای ثبت نام که امسال 2 هفته شده ولی بازم امکان تمدید زیاده
هر وقت که بخواد! یا اواخر دی یا اوایل بهمن..اینم برای اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیست هزار که از وضعیت من بهتره کاش من میاوردم حدائقل پیام نور قبول میشدماگه هم انگیزه میخوای من قلم چی رو پیشنهاد میکنم
باید وارد کنی.دفترچه رو حتما بخونید با دقت
درود به دوستان گلم
من یک سوالی دارم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی جزو کدام گروها میشه؟توی دفترچه انتخاب رشته 86 هم فکر کنم باشه. اگر لینک دانلودش رو دارید برام بزارید. می خام بدونم جزو رشته های زیر مجموعه پزشکی حساب میشه یانه در کنکور سراسری.
ازتون خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
والا من دفترچه رو دیدم جزء زیر گروه 1 تجربی بود !
مرسی MaaRyaaMi عزیز
تو دفترچه شماره یک من هم دیدم تو زیر گروه 1 تجربی این رو زده خب یعنی جزو زیر گرو پزشکی حساب میشه ؟ چون راستش من یکبار لیسانس گرفتم از دانشگاه دولتی دوره روزانه منتها رشتم مورد علاقم نبود و هر جوری بود تموم شد و الان بدجوری افتادم دنبال این که یکبار دیگه شانسم رو امتحان کنم ولی حالا بازم یکسری محدودیتها دارم ظاهرا تو هر رشته ای می تونم تو سراسری شرکت کنم منتها اون رشته باید نوبت دوم یا شبانه باشه (خرجش با خودمه ) برای مقطع لیسانس، فقط رشته های گروه پزشکی رو نمیتونم طبق چیزی که تو همین دفترچه یک گفته حالا میخامستم بدونم دکترای پیوسته بیوتکنولوژی هم جزو گروه پزشکی هست یانه؟
حالا اگر بچه هایی دیگه ای هم هستن من رو راهنمایی کنن ممنون میشم
امیدوارم که تو کنکور موفق بشید
Last edited by aria irani; 18-12-2008 at 20:42.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)