سلام
شما ابتدا با استفاده از دیسک نجات یا ابزار پاکسازی،ویروسیابی کنید و بعد اقدام کنید برای نصب.
از امضای من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید کمک بگیرید.
سلام
شما ابتدا با استفاده از دیسک نجات یا ابزار پاکسازی،ویروسیابی کنید و بعد اقدام کنید برای نصب.
از امضای من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید کمک بگیرید.
Avast License Keys for All versions
دستگاه شما ویروسیه
تاریخ دستگاهت رو درست تنظیم کن
بچه ها من نسخه free شو پارسال دانلود کرده بودم و يه ساله که استفاده کردم ولي الان يک سالش تموم شده، چه طوري ميتونم تمديدش کنم ؟
راستي چرا ديگه آنلاين خود به خود آپديت نميشه ؟
بچه خودتیمن یه مردم
![]()
دختر بچه بیا
C2568415R0021S1121-5D3DYTSF
=============================
W8138858R0021S1121-EKSC1N4P
سلام خدمت همه کاربران آنتی ویروس محبوب آواست!
من چند وقتی هست ک توسط نرم افزارهای ؟؟؟؟ترشکن به راحتی انتی ویروسم رو آپدیت میکنم . منتهی یک مشکلی هست و اون هم اینه که ورژن فعلی آنتی ویروسم 7.0.1456هستش و آخرین ورژنی که ارائه شده .ورژن7.0.1474هستش . میترسم با اپدیت کردن خوده نرم افزار کرک فعلی اون از بین بره .برای همین تابحال خورده نرم افزار رو آپدیت نکردم اما آپدیت دیتابیس موتور نرم افزار رو معمولا همه روزه انجام میدم . کسی از دوستان میدونه درصورت آپدیت خوده نرم افزار مشکلی برای کرک پیش میاد یانه؟ (این رو هم اضافه کنم کرک من از نوع لایسنس هستش به این صورت ک فایل لایسنس رو اجرا کردم و مدت 120 روز ب فعال بودن آنتی ویروسم اضافه شد) . منتظرم![]()
اگر قصد استفاده از ویندوز 8 رو ندارین فعلا نیازی به آپدیت برنامه نیست
راستش من فکر کنم که کرک و سریال های غیرقانونی با آپدیت دیتابیس هم شناسایی بشن یعنی اینکه کرک شما فعلا شناسایی نشده ولی در این مورد مطمئن نیستم
فکر نکنم که مشکلی پیش بیاد.حداقل برای من که پیش نیومد.
شمااین کارو انجام دادی؟ چون اگه لایسنس فیک من شناسایی بشه میبایست مجدا اون رو نصب کنم . از این حیث این سوال و پرسیدم ک برای اینکه این اتفاق نیوفته)
نه درحال حاضرویندوز 7 همه خواسته هام و برآورده میکنه از طرفی ویندوز 8 تازه وارده . تا جابیوفته هنوز وقت هست
نه در مورد اواست من یکسال و اندیه ک کاربر اواست هستم (البته چندسال قبل هم بودم ورژن 4 نرم افزار) تو این مدت تنها آپدیت کردن خوده نرم افزار بوده ک لایسنس غیرقانونیم و شناسایی کرده نه آپدیت موتور اون . اما سوال من این قسمت هستش ک بعداز عرضه آپدیت نسخه 7.0.1474 این لایسنس ارائه شد حالا من موندم آیا احتمالش هست ک با اپدیت ورژن لایسنس هم منسوخ بشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)