من گاج داشتم خوب بود قلم چیم خوبه (برای تست)
ولی از این کتابا استفاده نکردم ولی سجاد فولادی قلعه نفر اول کنکور 87 می گفت کتاب فار خوبه.
من گاج داشتم خوب بود قلم چیم خوبه (برای تست)
ولی از این کتابا استفاده نکردم ولی سجاد فولادی قلعه نفر اول کنکور 87 می گفت کتاب فار خوبه.
اوه اینهمه کتاب برای ادبیات چه خبره؟ من کلا با کتاب درسی راحت ترم برای املا و معنی + آرایه ها هم مشکلی ندارم چندان + زبان فارسی رو هم قبلا رمزینه گرفتم متاسفانه ولی اینم بد نیست
من یه تست میخوام (نمیدونم چی)
یه قرابت معنایی (دریافت)
تست جامع برای ادبیات کلا چی خوبه؟ کتاب سبز مشکلش چیه؟
دین وزندگی کتاب سبز چه مشکلی داره؟ انرژی اتمی چطوره؟ (خودم نظرم روی انرژی اتمی هست)
کتاب آیات رو هم گرفتم خوبه
ولی یه تست هم میخوام
Last edited by AEZ_Best; 28-08-2009 at 12:33.
لطفا هرکس که کتابی رو مناسب برای داوطلبان کنکور 89 پیشنهاد کنه . اگه ممکنه با ذکر دلیل هم باشه
برای درس های ریاضی (حسابان-جبر-هندسه گسسته-.....) و فیزیک وشیمی چه کاتبهایی رو پیشنهاد میکنید.
تو درسهای عمومی مشکلم حله .
دوستان من کتاب های رمزینه برای ریاضیات رو تو تبریز پیدا نکردم ...... یعنی دیگه نمیارن!
تو آدینه بوک و پدرام بوک هم نبود.......
خود سایت رمزینه هم توسط هکرهای مارمولک خور به فنا رفته .......
پس از کجا باید بخرم؟
راستی زنگ زده بودم به خود رمزینه گفت دیفرانسیل تموم شده چاپ مجدد 20 روز دیگه است!!!!!!
Last edited by Hossein Adeli; 28-08-2009 at 16:02.
سلام. انرژی اتمی رو نمیدونم اما دین و زندگی کتاب سبز خیلی خوبه. من خودم امسال دینی رو با این کتاب 70 زدم.
البته آیات و نکات رو هم داشتم ولی فقط 2 ماه آخر خوندم. پیشنهادم اینه که اگه با کتاب حال میکنی که چه بهتر در غیر این صورت کتاب سبز رو تا قبل از عید فول ببند بعد از عید هم آیات و نکات گاج رو مرور کن.
البته اضافه کنم که تست های کتاب سبز چرت و پرت زیاد داره. اما نکاتش خیلی خوبه و تست خوب هم کم نداره.
Last edited by ostadonline; 28-08-2009 at 23:39.
با این اوصاف من تصمیم گرفتم که شیمی رو اندیشه سازان نوشته آقای بازرگانی رو انتخاب کنم . برای فیزیک هم به کتاب احتیاج ندارم چون یه کلاس کنکور فیزیک دارم که معلمش حرف نداره فقط برای تمرین یه کتاب میکروطبقه بندی گاج میگیرم . حالا برای دیفرانسیل موندم که چی بگیرم رمزینه یا اندیشه فایق . برای تحلیلی و گسسته و پایه هم همین جوری ساکن موندم. خواهشن راهنماییم کنید
اولا اگه اون تایپیک معرفی شده رو بخونید بهتر نتیجه میگیرید دوما
فیزیک که همین خیلی خوبه
دیفرانسیل رمزینه یا عباس مردی از انتشارات کوله پشتی اندیشه فایق رو من دیدم مفب نمیرزه پاسخاش تستاش بعضا و کلا تیپش
تحلیلی رمزینه یا گاج سبز + سبز کانون
گسسته گاج سفید یا رمزینه
البته اینا فقط نظر هستند!!!!! بعد هم من از اینا اطلاعات کامل دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)