منم با شما موافقم نباید drift رو بر می داشتن . من عشق این قسمت بودم به همین دلیلم بود که با mw زیاد حال نکردم. وعشقم شده بود بازی کردن کربن. اینم که خوب .... هر چی بود تموم شد.
منم با شما موافقم نباید drift رو بر می داشتن . من عشق این قسمت بودم به همین دلیلم بود که با mw زیاد حال نکردم. وعشقم شده بود بازی کردن کربن. اینم که خوب .... هر چی بود تموم شد.
ولی خداییش یه سال NFS منتشر نشه از بی ماشینی من میمیرم به لطف این این NFS آدم هرچی عقده ماشین خفن داره پیاده میکنه تو بازی آدم وقتی دوربین رو می بره پشت فرمون بدجوری فاز میده بخصوص که مانیتورت LCD Wide 19 Sync Master باشه و تصاویر به قدری واقعی دیده بشه که آدم کف کنه نمیدونم چون مانیتور من اینجوریه فکر می کنم گرافیک بالاست یا واقعا بازی گرافیکی هست. البته مانیتور خوب توی بازی خیلی تاثیر میذاره. در کل امیدوارم سال بعدی حالا به اسم هر شرکتی که می خواد بیاد , بیاد فقط ب ماشین نمونیم
قبول دارم به طرز خیلی ضایعی انعکاسش زیاده کلا این بازی یه مقدار فضاش دلگیره ادم احساس تنهایی میکنه به نظر من سیستم گروهی تو کربن خیلی بهتر بوددوست من منم متوجه این موضوع شده بودم انعکاسش خیلی زیاده کلا این بازی زیاد باگ داره!
واسه شما که خوبه برای من بعضی وقتا سایه یهو غیب میشه و بعد ظاهر میشهدوست من از لحاظ گرافیکی این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره !
اولای تاپیک یه نفر یه عکس گذاشته که سایه ی ماشین دقیقا اندازه ی خودشه !!!
انگار یه ماشین دیگه با رنگ سیاه گذاشتی کنار ماشین اصلی !
گرافیکش زیاد جالب نبود این ورژن
Last edited by BLACK-BLACK; 25-01-2009 at 22:24.
سلام
بچه ها ممنون از توجهتون ... والا اگه انعکاس رو از لاستیک خیس بدونیم ، کف خیلی از خیابونای U.c آب ریخته اما بعد از کلی burn out که حتی لاستیکو می سوزونه با اون دما آب لاستیکا بخار نمی شن !!!![]()
black box اونطور که شایسته تبلیغاتش بود رو این بازی کار نکرد ... نقاط ضعف و قوت این بازی برای مهم نیست می خواستم مطمئن شم مشکل از کارتم نیست، اما خیلی دوست داشتم nfs به اون دوران طلایی گذشته برگرده ، چیزی مثل porsche که در زمان خودش واقعا تحسین برانگیز بود.
به هر حال ممنون از همتون
ای ول... مطمئنم کارت خیلی قشنگ از آب درمیاد. اگه وقت داری یه رندر smooth شده واسم بذار ببینم.کد:
اساتید نظراتشو در باره کارم اعلام کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جساراتا منم این کارمو می ذارم اگه دوست داشتی ببین. 2 سال پیش بعد از خدمت کارش کردم. از اون موقع دست به modeling نزدم... خیلی خوشحال شدم می بینم وقت می ذاری و علافه داری...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم این نسخه که فروشگاه میده دموها رو هم داره یا نه؟
نه دیگه نسخه ی کامل رو میده .
شما نسخه ی دمو رو میخوای چیکار ؟!
سروش جان منظور ایشون فیلمهای توی بازی بود.
آره بنده خدا یه چیزی بهش فروختن اون فیلم هاش رو برداشتن از تو دی وی دی
کلیک خان نگران نباش نسخه ای که اینجا فروخته میشه کامله توش دست برده نمیشه خوشبختانه
این مسابقات بزرگراه عجب چیزیه انصافا
یه سوال هم دارم که شاید به اینجا خیلی مربوط نشه ولی جای دیگه ای ندیدم
بازی اتوموبیلرانی دیگه ای هم هست برای pc؟؟
بله بازی های دیگه هم هست .
Race Driver Grid
Colin Mc Rally Dirt
Juiced 2
اینم بگم جای سئوال شما اینجاست :
>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)