خوب دوست عزیز من هم توصیم اینه که برید اینترچینج
من خودم دوره ی هودوی رو گزروندم ولی گویا اینترچینج بهتر هست
خوب دوست عزیز من هم توصیم اینه که برید اینترچینج
من خودم دوره ی هودوی رو گزروندم ولی گویا اینترچینج بهتر هست
جایی که هستم interchange تدریس نمی کنن اساتید اینجا بیشتر تحصیلکرده های هندوستان هستند.به هر حال آموزشگاه رفتن خیلی موثره حداقل این دوهفته ای که رفتم خیلی پیشرفت کردم
دقیقا آموزشگاه خیلی موثره...حداقلش اینه که در محیط نسبتا انگلیسی قرار میگیرید و چهار تا نکته هم در کنارش یاد میگیری...!
به نظر من بیشتر از اینکه یک کتاب موثر باشه، تلاش خود فرد موثره و علاقش...!! هستند کسایی که با خواندن headway بهترینهای زبان هستند الان وهمینطور interchange... حتی کتباهای دیگه...
موفق باشید![]()
والا لحجه اونایی که هند تحصیل کردن یه جوور وحشتناکی هست، انگار انگلیسی رو به زبون خودشون برگردوندن و حرف می زنن
متاسفانه چون ورود به دانشگاه های هند هم نسبتا راحت هست، یه مقدار از کمبود اطلاعات هم رنج می برن
یه چیزی بگم یه ذره فضا شاد بشه :
توی دانشگاه ، ما دوتا استاد هندی (استاد مهمان) داشتیم (از همین سیستم های تبادل علمی بین دانشگاه های ایران و خارج) ، جالب این بود که مثلا وقتی می خواستی باهاشون انگلیسی صحبت کنی (زبان مشترک بود دیگه!) ، اینا بجای اینکه تمرکزشون رو بذارن روی انگلیسی حرف زدن ، تمام سعی شون رو می کردن که به فارسی منظور رو برسونن ... جالبه که معمولا هم در انتقال مطلب به فارسی موفق تر از انگلیسی بودند!!... قصدم این نیست که زیر سوال ببرمشون و اتفاقا بامعلومات بودند ولی بعد که باهاشون کلنجار رفتم معلوم شد که خودشون هم چندان به انگلیسی مسلط نیستن و فارسی رو ترجیح میدن !! .. جالبه ها ! ...
ببخشید اگه چندان ارتباطی به موضوع نداشت ..![]()
دوستان من به یه مشکل برخوردم من یه لیسنینگ دارم که لهجه آمریکایی و خیلی تند صحبت می کنه و کلماتش برای من جدیدهآیا این جا کسی هست که لیسنینگش قوی باشه که بتونه متن این لیسنینگ رو برام بنویسه و ایمیل کنه مدتش حدود 4دقیقه هستش هرکس می تونه کمکی بکنه ایمیلش رو بهم بده از همگی ممنونم
![]()
سلام.....
می خواستم چندتا کتاب تستی زبان برای کنکور برام معرفی کنید!
ممنون![]()
سلام دوست عزیز
من برای کنکور گرامرش رو کتاب دکتر فرزام رو پیشنهاد میکنم تست هم زیاد داره
کتاب 504 لغت هم برای گنجینه ی لغاتتون ضروریه .
ولی ایکاش یکم اطلاعات بیشتر میدادید . و در ضمن جای این سوال تو بخش سوالات به زبان فارسی بود
موفق باشید
دوستان من همیشه در قسمت speaking زبان مشکل داشتم یعنی با اینکه در مقطع Intermediate هستم ولی همچنان این ضعفم حل نشده شاید یک دلیل آن کمی shy بودنم باشه که زیاد سر کلاس نمیتونم حرف بزنم و از طرفی با بالاتر رفتن مقطعم این ضعفم بیشتر نمود پیدا میکنه شما عزیزان چه پیشنهادی برای من دارید تا بتونم این ضعفمو خودم جبران کنم ؟
سلام ...
دوستان یک سوال داشتم .. برای ترجمه متون از انگلیسی به فارسی قواعد خاصی وجود داره ؟ یعنی مثلا کتابی یا آموزشی که اصلا در مورد فن ترجمه باشه وجود داره ؟ که مثلا راه های درست ترجمه و قواعدش رو یاد بده ؟
اگر همچین کتاب و یا آموزشی هست ممنون میشم معرفی کنید ...
باز ممنون ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)