از دوستان خواهش مي كنم در ابتدا جستجو كنند ، اگر موردي نيافتند ، اينگونه مباحث رو در تاپيك ويژه گيم پد كامپيوتر مطرح كنند تا به آن رسيدگي شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان خواهش مي كنم در ابتدا جستجو كنند ، اگر موردي نيافتند ، اينگونه مباحث رو در تاپيك ويژه گيم پد كامپيوتر مطرح كنند تا به آن رسيدگي شود.
دوستان این ورزشگاه اینتر سن سیرو توی فیفا 08 هم پرچم اینتر داشت هم تماشگرا اینتر اینتر میکردن ولی فیفا 09 اینتر پرچم نداره پرچما سیاه سفیده که ربطی به اینتر نداره صدای تماشگرا هم که معمولی شده اینتر اینتر نمیکنن مشکل از چیه؟؟؟
![]()
سلام من اینکارو کردم ولی زمان نصب پچ یه پیغام میده و نصب می شه. اینم پیام خطا :
[IMG]file:///D:/Users/HMR/Desktop/fifa.jpg[/IMG]![]()
مثل اینکه فایل قدیمه رو پیدا نکرده
و نمیتونی اپدیت کنی
سلامآره بچه ها بدجوري پايه هستم كه گلها و حركات تكنيكي رو اپلود كنيم و باهم شير كنيم شما دوست عزيز شنيدم گفتي گل آفسايد زدي . خوب اگه آفسايد رو خاموش كني مي توني توي آفسايد باشي ديگه واسه همه همينجوريه ولي اگه آفسايد روشن باشه بي برو بگرد اعلا ميشه چون به صورت هوشمند هست. و كوچكترين اشتباهي در اعلام آفسايد وجود نداره
اينم گل آفسايد كه گفته بودم
داخل my document\fifa09کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
extract كنيد
انگار فيفا09 خيلي اشتباهات داوري داره
شايد هم واسه من اينجوريه
اين گل به نظر شما خطا بوده ؟
يا اين خطا داخل محوطه جريمه هست يا خارج اون ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه گل کردم که تویافساید بود اونم حدود 3 یا 4 متر بهر حال برای من خوب شد اخه یه گل عقب بودم
بهتره اینجا نقد و بحث فیفا باشخ نه تایپیک هنرمندانه که چه طوری گل زدم
من یه تریلر از فیفا 09 دارم 83 مگابایته که یه دریبل و حرکاتی رو نشون میده که ادم این جوریمیشه.
من که چندتاش رو که همین جا گفتید وبعضیا رو هم شانسی یاد گرفتم. ولی توی اون تریلر جوری روپایی میزد که ادم فک میکرد انگار خود رونالدینهو جلوت واستاده داره روپایی میزنه میخواستم بدونم کسی میدونه چطور میشه روپایی زد.
آره . منم یه خطاهایی از داور دیدم . ولی خوبه که . طبیعی تره . مثل داورهای pes نیست که مویی آفساید و خطا بگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)