ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟
![]()
سلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d
این دیگه عجیــبهسلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d![]()
سلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
نوکیا دیگه مسخرشو دراوردهاین دیگه عجیــبه![]()
به جای اینکه روز به روز بهتر بشه آشغال تر میشه
دیده از 6220 استقبال شده امکاناتشو داره کم میکنه که براش بصرفه
عیبی نداره کم کم راه میفتیسلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
تو اینباکس فایل دریافتی رو باز کن وگزینه آپشن وبعد هم سیو
البته فایل های نصبی رو نمیتونی ذخیره کنی که باید از برنامه اکسپلوره برای ذخیره اش استفاده کنی
پس چرا برای ما خوجی تلویزیون داره؟؟؟؟؟من یک ماه پیش خریدم و ازش هم راضیم فقط... اینکه تک تک بلوتوث هایی که میگیریم رو باید از پوشه دریافت پیام ذخیره کنیم تو گالری دیوونم میکنه....یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
برای انتقال ســریع تر از X-Plore میتونید استفاده کنید که فایل ها رو می تونید مستقیما" از اینباکس به هرجا که میخواین بفرستین !یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....
سلام امروز این برنامه x-plore را دانلود کردم .وقتی با بلوتوث لب تاب آنرا برای موبایل میفرستم پیام خطا میدهدو وارد موبایل نمیشود. نمیدانم چکارکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)