خواهش میکنم دوست عزیز ، شماهم اگه دوست داشته باشی میتونی ملحق شی !
مشخصات سیستمتون چی هست عزیز؟
با اینترنت چقدر کار میکنین؟
سرویسی که ازش برای اینترنت استفاده میکنین چی هست؟
سیستم عامل شما چیه ؟
Take Care![]()
خواهش میکنم دوست عزیز ، شماهم اگه دوست داشته باشی میتونی ملحق شی !
مشخصات سیستمتون چی هست عزیز؟
با اینترنت چقدر کار میکنین؟
سرویسی که ازش برای اینترنت استفاده میکنین چی هست؟
سیستم عامل شما چیه ؟
Take Care![]()
لپ تاپ ایسوس
Cpu: Core i7 2.0~2.9
Memory: 8 Gig DDRIII
Nvidia Gt 550 2Gig
(در مورد سیستم چیز دیگه ای لازمه بگم؟)
از شبکه وایرلس دانشگاه استفاده میکنم،گاهی هم ADSL
با اینترنت هم حداقل روزانه دو ساعت تا 5 ساعت استفاده میکنم،وبگردی،دانلود فیلم،نرم افزار،همه کار
الان هم آویرا 119.98 دارم اما سیستمم آلوده میشه زیاد،سرعتمم گرفته دست به دامن میکروسافت سکیوریتی اسنشالز شدم
شما با این سیستم و با این شرایط اگه نورتون√ نصب کنین بهتر هست ، واقعا عالی ! سیستمتون هم به خوبی Support میکنه ، ( سیستم شما لپ تاپ مورد علاقه ی من هست از ASUS خودم قصد خریدنش رو دارم ! )
آویرا رو هم پاک کنین ، اینطوری خدا رو خوش نمیاد با این سیستم !
MSE هم که دارین خوبه شناسایی محشری داره ولی خوب امکانات خیلی ابتدایی هستش ، به این دلیل توصیه نمیشه،
شما در کنار نورتون√ برنامه ی MBAM رو هم بگیرین و نصب کنین و همه رو آپدیت داشته باشین
تمامی محصولاتی که گفتم رو میتونین از همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرین
Take Care![]()
Last edited by A M ! N; 02-01-2012 at 15:12.
Asus N53Sn?
بیخیال،برو سراغ یه لپ تاپ دیگه سراغ این مدل نیا.
حجم آپدیت های نورتون هر بار چقدره؟
سرعتم پایین نمیاد؟
و اینکه هر چند مدت یه بار نیاز به آپدیت هست؟فکر کنم حجمش بالاست،نه؟
با توجه به هزينه اي كه نورتون و ديگر شركتهاي ويروس كش مي كنند براي من جاي سوال داره كه چرا به راحتي ميشود با يك نورتون كرك شده لايو آپديت انجام داد واين امر منجر به از دست رفتن كرك برنامه نمي شود كاري كه بعضي شركتها با نسخه كرك شده خود مي كنند مثل ببيلون كه اگر اشتباها به اينترنت وصل بشي وبري به سايت ببيلون نسخه شما باطل مي شود اونوقت شما آخرين آپديتها رو چه آفلاين و چه لايو داري و مشكلي هم براي سيستمت پيش نمي آيد!
آيا اين سياست اينگونه شركت هاست؟
سپاس
90 تا 100 مگابایت بار اول روزانه کمتر از 2 مگ
هر 10 تا15 دقیقهچک میکنه با حجم 10 تا 40 کیلوبایت دانلودشون میکنه که توی روز میشه 2مگ
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
اپدیت رایگان هست مشکلی نداره با کرک
نام محصول : HP Pavilion DV6
سيستم عامل: Windows 7 Home Premium 64-bit
پردازنده: Intel Core i7-2670QM 2.2 - 3.1GHz - 6MB Cache
RAM:6GB DDRIII
کارت گرافیک: AMD Radeon 6770M - 2.5GB DDR5
هارد درایو: 500GB 7200rpm
برای این لپ تاپ چه پک امنیتی پیشنهاد میکنید ؟
آیا نورتون 360 براش خوبه ؟
مقایسه های سایت ایران ست آپ قابل اطمینانه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نورتون 360 چه چیزهایی لازمه در کنارش نصب بشه ؟
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
برای این سیستم هم یک پک امنیتی خوب و سبک معرفی کنید :
amd athlon x2 2ghz
ram 4gig
hdd 500
win 7 64bit
یا
win xp
ممنون
به نظر من از نورتون 2012 استفاده کن در هر دوسیستم .
مقایسه ایران ستاب قابل اطمینان نیست به درد عمش میخوره
نورتون 360 یا اینترنت سیکیوریتی عالی هست برای مکمل هم مالوربایت یا سوپر انتی اسپایور![]()
سلام
من یه تعمیرکارم وسیستم های زیادی میاد پیشم وبعضی مواقع هم باید انتی ویروس برای مشتری هام نصب کنم من نظرم رو دوتا هست نورتون و بیت دفندر که تو این تایپیک خیلی بحثش میشه از لحاظ کارکرد مشتری هام بیشتر انتی ویروس رو میخوان و اینترنت یا فایروال واسشون نصب میکنم گیر میدند الان هم واس هر مشتری یه اواست جدید با یه اپدیت جدید نصب میکنم چون من اونواع سیستم از ضعیف گرفته در حد رم دی دی ارتا یه سیستم توپ واسه همین من اواست رو انتخاب کردم که هم سبکه و هم قوی(نظر شخصی) دلم رو نورتون گیر کرده اخه قبلا یعنی دوسال پیش از نورتون و اوابل باکامپیوتر اشنا شدم نورتون داشتم ولی میترسم واسه مشتری ها نصب کنم سرعت سیستم رو بگیره یا مشکلاتی رو واسشون پیش بیاره واسه همین نظرم اوست هست
منظورم از این نوشته و متن که نوشتم اینه ایا این انتخاب من عقلانه هست یا نه .؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)