تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 1004 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حقه چيه؟ پس اسمم بد در رفته
    اسمت کجا در رفته ؟ این که همین بغله ... زیرش هم نوشته پروفشنال

با خريد اكانت پرميوم يكي از آپلودسنتر ها ميتوني به اطلاعات خيلي زيادي با لينك مستقيم و پرسرعت دسترسي داشته باشي بدون كوچكترين دردسر و معطلي مثلا مديافاير واسه 100گيگ در ماه 9000 تومن ميگيره متاسفانه چون پهناي باندم رو مخابرات كاهش داده از خريد اين اكانت منصرف شدم چون هر شب بيشتر از 1500 مگ نميتونم بگيرم، كلا ديگه از دانلود كردن كمي زده شدم و مثل ماه قبل دل و روده سايتها رو بهم نميريزم!

سايتهايي هستن كه ميتوني با پرداخت يه مبلغ مشخصي اكانت پرميوم چندتا آپلودسنتر معتبر و مشهور رو همزمان داشته باشي و ديگه مجبور نيستي جداجدا بخري و هزينه زيادي رو تقبل كني يا منتظر ريموت آپلود شدن فايلها بموني و... . بنظر من بهترين روش براي دانلود استفاده از آپلودسنتر هستش
    آقا اگه موافق باشین یه کاری بکنیم ؟ من تصمیم گرفتم اکانت پریمیوم hipfile.com رو بگیرم ولی منم مشکل شما رو دارم این که با این پهنای باند نمی تونم از تمام امکاناتش استفاده کنم واسه همین می خوام پیشنهاد کنم یه اکانت بگیریم و جند نفری استفاده کنیم .. ماه اول هم من پرداخت می کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همانطور که می بینید 15 گیگ فضا داره و روزانه می شه 15 گیگ لیچ کرد یعنی تا 5 نفر هم راحت می تونیم با هم استفاده کنیم ... چون اکثر دوستان مثل من دیگه خیلی بترکونن روزی 3 گیگ که بیشتر دان نمی کنند؟؟ اگه دوستان موافقت خودشون رو اعلام کنن اکانت رو شارژ می کنم و یوزر و پس رو برای دوستان می فرستم
    این هم تاپیک هیپ فایل در پی سی ورد که البته قفل شده
    کد:
    البته اگه دوستان با سایت های دیگه ای کار کردند و پیشنهاد دیگه ای دارند لطفا بگن برای من فرق نمی کنه از هیپ فایل بگیرم یا رپید باز و یا ....

اصلا من چرا اينهمه تايپ كردم خودت كه همه اينارو ميدوني !!!
    اگه شما نگی ما از کجا بدونیم ؟
    Last edited by AliBaMaram.13; 09-10-2011 at 16:18.

2. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر خوبیه. فقط سهم هر نفر رو مشخص کنید و یه شماره حساب هم برام پی ام کنید

4. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اسمت کجا در رفته ؟ این که همین بغله ... زیرش هم نوشته پروفشنال

آقا اگه موافق باشین یه کاری بکنیم ؟ من تصمیم گرفتم اکانت پریمیوم hipfile.com رو بگیرم ولی منم مشکل شما رو دارم این که با این پهنای باند نمی تونم از تمام امکاناتش استفاده کنم واسه همین می خوام پیشنهاد کنم یه اکانت بگیریم و جند نفری استفاده کنیم .. ماه اول هم من پرداخت می کنم
    کد:
    همانطور که می بینید 15 گیگ فضا داره و روزانه می شه 15 گیگ لیچ کرد یعنی تا 5 نفر هم راحت می تونیم با هم استفاده کنیم ... چون اکثر دوستان مثل من دیگه خیلی بترکونن روزی 3 گیگ که بیشتر دان نمی کنند؟؟ اگه دوستان موافقت خودشون رو اعلام کنن اکانت رو شارژ می کنم و یوزر و پس رو برای دوستان می فرستم
    این هم تاپیک هیپ فایل در پی سی ورد که البته قفل شده
    کد:
    البته اگه دوستان با سایت های دیگه ای کار کردند و پیشنهاد دیگه ای دارند لطفا بگن برای من فرق نمی کنه از هیپ فایل بگیرم یا رپید باز و یا ....
    اگه شما نگی ما از کجا بدونیم ؟
    كشته ي همين مرامتم انقدر هم منو خجالت نده :43:
    ----------------

پيشنهادت خيلي خوبه ولي بايد بقيه دوستان هم اعلام آمادگي كنن و بقيه سايتها هم بررسي بشن

مثلا پارسا اسپيس هم امكانات خوبي داره ولي در مقايسه با hipfile گرونتره

بنظر من چيزي كه خيلي مهمه اينه كه اشتراك سايتي تهيه بشه كه اسم و رسم مشخصي داشته باشه و فردا يهو تعطيل نشه ملت رو سر كار بذاره يا فردا مديراي اون سايت نگن سرور فلان شده همه چيز پريد و ...

خلاصه بگم، اشتراكي سايتي بايد خريداري بشه كه كاملا قابل اعتماد باشه

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

همونطور که گفتم اگه دوستان با سایت های دیگه ای کار کردند و پیشنهاد دیگه ای دارند لطفا بگن برای من فرق نمی کنه از هیپ فایل بگیرم یا رپید باز و یا ....
    اون طوری که تحقیق کردم فعلا کاربرای پریمیوم هیپ فایل ازش راضی هستند ولی کاربرای فری جدیدا یکم ناراضی شدند و هیپ فایل هر روز داره محدودیت های جدیدی برای کاربرای فری ایجاد می کنه من خودم از کابرای فری بودم که اوایل واقعا خوب بود ولی الان دیگه رایگانش خیلی اذیت می کنه واسه همین می خوام اکانت بگیرم (شاید واسه اینکه کاربرایی مثل من اکانت پریمیوم بگیرن دارن فری ها رو اذیت می کنن) با ویستا آپلود هم کار کردم اونم اوایل خوب بود ولی جدیدا اونم به فری ها دیگه حال نمی ده باز هم اگه دوستان تجربه ای دارن بگن ... شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟

وقتی می گم تا شما نگی ما از کجا بدونیم واسه همین می گم من اصلا پارسا اسپیس رو نمی شناختم!
    کد:
    فکر خوبیه. فقط سهم هر نفر رو مشخص کنید و یه شماره حساب هم برام پی ام کنید
    چون رقم پایین هست به نظرم هر ماه یکی پرداخت کنه بهتره ...

پس تا الان شدیم سه نفر درسته ؟؟ urumchi .... IVAN ... و من .... نبود .. رفتیما .... ؟؟

8. 2 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما بگين اينم وضعيتِ من دارم!؟ با اين وضعيت من بايد كلا قيد دانلود رو بزنم

از اول آبان اون يكي خط تلفن رو راه ميندازم، شايد وضعيت بهتر بشه

ظرف 6/5 ساعت كلا 571 مگ دانلود كرده،بعد كه قطع و وصل شده بمدت حدود 2/5 ساعت حتي 1 مگ هم دانلود نكرده!!!

يه سوال:

چند نفري قرار چطوري از يه اكانت استفاده كنيم؟
    Last edited by urumchi; 10-10-2011 at 11:41.

10. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

والله وضعیت مکس نت خیلی بهتر شده فقط در حال حاضر بعضی سایت ها باز نمیشه از جمله speedtest.net و یه سری سایت دیگه که با وی پــی ان باز میشن ! دیشب هم گذاشته بودم دانلود حدود 350 مگ دانلود کرده بود که قبل ها 450 دانلود میکرد که حدودا 6 ساعته دانلود کرده .
    پ.ن : دوستان کسی تا به حالا بازارچه مرزی پیرانشهر رفته میخوام برم یه دوچرخه خوب بخرم قیمت ها به چه صورته اصلا دوچرخه خوب برای خرید پیدا میشه ؟ شنیدم دو تا بازار داره یکی تو مسیر جاده هست و یکی دیگه بازارچه مرزی

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من آپلودباز دارم . قدیما خوب بود . الان افتضاح کاملا ! نه لیچ میشه کرد نه دانلود نه آپلود. هیپ فایل رو نمیدونم ولی سرویس ترین بیت پارساسپیس فوق العادست . البته فقط میشه لیچ کرد و دانلود ! ولی سرعتش خیلی عالیه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من آپلودباز دارم . قدیما خوب بود . الان افتضاح کاملا ! نه لیچ میشه کرد نه دانلود نه آپلود. هیپ فایل رو نمیدونم ولی سرویس ترین بیت پارساسپیس فوق العادست . البته فقط میشه لیچ کرد و دانلود ! ولی سرعتش خیلی عالیه
    آپلود باز رو خبرش رو داشتم که وضعش بد شده ... پارسااسپیس هم گرونه هم محدودیت هاش واسه اکانت پریمیوم اصلا جالب نیست روزی یک گیگ فقط می شه دان کرد ... downloads.ir هم هست که مدیر میهن دانلود پشتشه ...از اکانت فری اش استفاده می کنم واقعا خوبه ولی حجمی می فروشه که بازم به گمانم به صرفه نیست
    کد:
    تا دوست چه خواهد میل اش به چه باشد ؟؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به خبر جالب
    همین الان سیستم fـیلترینـg بصورت کامل غیرفعال شده. اینترنت آزاد چه لذتی داره

15. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به خبر جالب
    همین الان سیستم fـیلترینـg بصورت کامل غیرفعال شده. اینترنت آزاد چه لذتی داره
    بله حدود 1 ساعته بازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •