سلام دوست عزیز .gif)
1- شما بین سرویس 128kb+ همارا و 128kb ECOشاتل کدوم یک رو پیشنهاد می کنین از نظر قیمت، سرعت و کیفیت ؟ (من ساکن شهرک شهید یاغچیان هستم)
بستگی داره چه انتظاری داشته باشید. مثلا ساعت استفاده رایگان شاتل در اون سرویس، بیشتر از همارا هست. ولی سرعتش، 128 واقعی هست.
در صورتی که ساعات رایگان همارا نسبت به اون کمتر بوده (از شب 3 تا 7 صبح) ولی در عوض سرعت 512 رو روی اون سرویس کانفیگ میکنن.
2- آیا میشه پس از ثبت قرارداد برای یک خط تلفن با یه شرکت و اتمام دوره اشتراک یا حتی در طی دوره اشتراک ، با یه شرکت دیگه هم برای همون خط تلفن قرارداد بست یا باید دو خط جداگانه باشه؟
فکرش رو هم نکنید که شدنی نیست . . .
3- آیا میشه بعدها خط موردنظر رو عوض کرد؟ مثلاً در صورت تغییر محل سکونت و شماره تلفن ، چه اتفاقی می افته و چه باید کرد؟
البته دقیق نمیدونمااااا. ولی فکر نکنم بشه . . . فقط میتونید انصرافتون رو اعلام کنید. (اینو باید از خود شرکت بپرسید.)
4- سرعت دانلود و آپلود دو سرویسی که تو سؤال اول گفتم چقدره؟
خب اینو که گفتم . . .
شاتل 128 . . . همارا 512 .
آپلود هاشون رو نمیدونم. فکر کنم آپلود شاتل خیلی بیشتر باشه.
5- آیا هرچه مشترکین یه سرویس یا یه شرکت بیشتر باشه سرعتشون هم به همون نسبت کمتر میشه؟ اگر بله کدومشون؟
نه! اصلا حرف درستی نیست.
سرعت استفاده، اصلا به زیادی و کم بودن یوزر ربطی نداره.
راستش در مورد همارا هر اطلاعاتی لازم باشه اینجا ما در خدمتیم. ولی در مورد شاتل، بهتره از یوزر های خودش در تاپیک زیر بپرسید. در ضمن صفحات آخر تاپیک رو بخونید.... اتفاقات جالبی افتاده . . .
Shatel ADSL / شركت شاتل اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید