تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 1126 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان آیا می شه به نتایج فراگیر پیام نور اعتراض کرد؟
    اگه آره چه جوری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر کنم اینا امسال 10 % هم پذیرش نکردن ! نمیدونم چرا ! خداییش من حداقل باید مشروط درس میشدم ! موقعی که سر جلسه کنکور کارشناسی پیام نور رفتم توی رشته ی IT حدود 30 نفر بیشتر نبودند ! در نتیجه احتمال قبولی خیلی بالا بود ! از طرف دیگه داداشم پارسال فقط 1 درس رو پاس کرده بود و راحت حقوق قبول شد حتی مشروط هم نشده بود ! نمیدونم انگار سال به سال بدتر میشه ! فکر میکنم خیلی ها مثل من هنوز هم باورشون نمیشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببینید گفتم اول خوب فکرهاتون رو بکنید و بعد .

در مورد شما که دختر هستید هیچ مشکلی از هیچ نظری ندارید و خیلی راحت می توانید انصراف بدهید

و اگر واحد اموزش دانشگاه ازاد مدرک پیش دانشگاهی را داد که مشکلی ندارید . ( به احتمال زیاد باید بدهند و فقط یک تعهد کتبی

می گیرند )

و اگر هم ندادند یک تاییدیه از همان جا بگیرید و به پیام نور ببرید .

رشته روانشناسی عمومی متاسفانه رشته ای نیست که بازار کار خوبی را داشته باشد.

الان کسانی که روانشناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی درس می خوانند از بیکاری ناله می کنند .

در کل بر روی مدرکتون هم فقط ذکر خواهد شد از طریق سیستم فراگیر بوده هستش .

پیام نور فقط دو روز رفع اشکال دارد که ان هم اکثرا روزهای پنجشنبه و جمعه هستش .

و فقط سر جلسه امتحان خواهید رفت . و امتحان خواهید داد .

در کل سطح علمی دانشگاه ازاد و پیام نور خیلی خیلی پایین هستش .

ممنون از اطلاعتون البته خودم رفتم پرسیدم می گن شما هم بدونی آزاد می زاره که فراگیر پیام نور بخونی و نیاز به انصزاف نیست اخر مدرک پیام نور دیگه نوشته نمی شه فراگیر. بله اینم می دونم روانشناسی تا مدرک دکترا نگیری کار براش نیست پدر من پزشک هست روانشناس می تونه زیر نظر پزشک کار کنه. کی گفته سطح پیام نور و آزاد پایین هست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ــــــ

پيش فرض

ممنون از اطلاعتون البته خودم رفتم پرسیدم می گن شما هم بدونی آزاد می زاره که فراگیر پیام نور بخونی و نیاز به انصزاف نیست اخر مدرک پیام نور دیگه نوشته نمی شه فراگیر. بله اینم می دونم روانشناسی تا مدرک دکترا نگیری کار براش نیست پدر من پزشک هست روانشناس می تونه زیر نظر پزشک کار کنه. کی گفته سطح پیام نور و آزاد پایین هست؟؟؟؟
    ببنید عزیز جان اگر بنده جواب سوالی را ندانم نمی دهم .

اگر می گویم سطح علمی خیلی خیلی پایینی دارند حتما تحقیقاتی را نجام داده ام یا از کسانی که وارد هستند سوال

پرسیده ام.

مثلا توی همین انجمن شما می توانید از جناب امیر عزیز ( با نام کاربری sum ) سوال کنید که خودشون

هم جزو بهترین مشاوران و هم جزو بهترین استادان خبره در ریاضی هم هستند سوال کنید

سطح علمی دانشگاه ازاد و پیام نور چقدر هستش؟؟؟؟؟؟؟

--------------------------------------------

پزشک عمومی که الان زیاد شده اگر پدرتون پزشک عمومی باشد درامد انچنانی نخواهد داشت!

دوما شما تحت نظر پزشک باشید می خواهید چکار کنید بیمارانی را که می ایند رو روانشناسی کنید؟؟؟؟؟؟

در ضمن این را هم بدانید که رشته شما روانشناسی عمومی هستش نه بالینی .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببنید عزیز جان اگر بنده جواب سوالی را ندانم نمی دهم .

اگر می گویم سطح علمی خیلی خیلی پایینی دارند حتما تحقیقاتی را نجام داده ام یا از کسانی که وارد هستند سوال

پرسیده ام.

مثلا توی همین انجمن شما می توانید از جناب امیر عزیز ( با نام کاربری sum ) سوال کنید که خودشون

هم جزو بهترین مشاوران و هم جزو بهترین استادان خبره در ریاضی هم هستند سوال کنید

سطح علمی دانشگاه ازاد و پیام نور چقدر هستش؟؟؟؟؟؟؟

--------------------------------------------

پزشک عمومی که الان زیاد شده اگر پدرتون پزشک عمومی باشد درامد انچنانی نخواهد داشت!

دوما شما تحت نظر پزشک باشید می خواهید چکار کنید بیمارانی را که می ایند رو روانشناسی کنید؟؟؟؟؟؟

در ضمن این را هم بدانید که رشته شما روانشناسی عمومی هستش نه بالینی .

ممنون!!! ببخشید همه اطلاعات دادنتون اینجوریه؟شما از کجا دریافتی پدر من پزشک عمومی ?
    Last edited by shahrzad20; 07-10-2009 at 10:43.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پیام نور فقط دو روز رفع اشکال دارد که ان هم اکثرا روزهای پنجشنبه و جمعه هستش .

و فقط سر جلسه امتحان خواهید رفت . و امتحان خواهید داد .

در کل سطح علمی دانشگاه ازاد و پیام نور خیلی خیلی پایین هستش .
    دوست من..اینکه یه دانشگاه کلاس نداشته باشه یا خودخوان باشه که نمیشه گفت سطحش پایینه !
    اتفاقا سطح پیام نور بخاطر اینکه دانشجوها رو مجبور میکنه یه کتاب یا چند کتاب رو برای یک درس به طور کامل و اساسی و مفهومی بخونن بسیار بالاست !!
    شما هیچ می دونستی هر سال میزان قبولی بچه های پیام نور تو ارشد سراسری خیلی بالاست ؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون البته من خانومم نظام وظیفه ندارم ولی مدرک پیشم رو دادم آزاد. پس هی می گن هم فراگیر هم دانشگاه دیگه می شه درس خوند چیه؟
    من از پارسال دانشجوی پیام نور شدم و همزمان دانشجوی آزاد هم بودم
    داریوش هم همینطور
    سعی کنید تا جایی که ممکنه به مسئولین دانشگاتون برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی نگید برای پیام نور میخواید ! نمیدونم چرا حساسیت مزمن دارن..تا میگی برای پیام نور میخوای اخماشون میره تو هم کارا رو می پیچونن ! یجورایی لج میکنن..فقط برای من پیش نیومد برای چند نفر دیگه هم این اتفاقا افتاد
    پیش دانشگاهی که بهم ندادن تا هفته قبل که رفتم گرفتم (آزاد تموم شد) برای گرفتن ریز نمرات چاره ی نبود باید میگفتم برای پیام می خوام (تطبیق واحد) تو هر مرحله به یه نفر توضیح دادم که
    1-همزمان تو 2 تا دانشگاه میشه درس خوند (قانون جدید)
    2- به اونا ربطی نداره که پیام نور چطوری اینطوری دانشجو گرفته ! به نظام وظیفه و پیام نور مربوطه !

در ضمن..ترم اول پیام نور چون می دونستن پیش دانشگاهی ما دست آزاده از من یه کپی برابر اصل پیش دانشگاهی گرفتن + یه تعهد که تا پایان نیمسال دوم اصل مدرک رو براشون ببرم (یعنی تابستون امسال)
    تا الان هنوز نبردم اونا هم چیزی نگفتن ! ولی محض اطمینان دارم میبرم
    Last edited by !Bikhaneman!; 07-10-2009 at 11:36.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو نتایج پیام نور که نوشته مشروط درسی یعنی چه ؟

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سایت گلستان شهریه ی 16 واحدم منو 290000 تومان اعلام کرده بود که تا الان پرداخت نکردم . دیشب رفتم سایت که شماره حساب رو بنویسم دیدم شهریه ی منو 140000 تومان زده.
    یعنی اینا حساب کتاب ندارند؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من از پارسال دانشجوی پیام نور شدم و همزمان دانشجوی آزاد هم بودم
    داریوش هم همینطور
    سعی کنید تا جایی که ممکنه به مسئولین دانشگاتون برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی نگید برای پیام نور میخواید ! نمیدونم چرا حساسیت مزمن دارن..تا میگی برای پیام نور میخوای اخماشون میره تو هم کارا رو می پیچونن ! یجورایی لج میکنن..فقط برای من پیش نیومد برای چند نفر دیگه هم این اتفاقا افتاد
    پیش دانشگاهی که بهم ندادن تا هفته قبل که رفتم گرفتم (آزاد تموم شد) برای گرفتن ریز نمرات چاره ی نبود باید میگفتم برای پیام می خوام (تطبیق واحد) تو هر مرحله به یه نفر توضیح دادم که
    1-همزمان تو 2 تا دانشگاه میشه درس خوند (قانون جدید)
    2- به اونا ربطی نداره که پیام نور چطوری اینطوری دانشجو گرفته ! به نظام وظیفه و پیام نور مربوطه !

در ضمن..ترم اول پیام نور چون می دونستن پیش دانشگاهی ما دست آزاده از من یه کپی برابر اصل پیش دانشگاهی گرفتن + یه تعهد که تا پایان نیمسال دوم اصل مدرک رو براشون ببرم (یعنی تابستون امسال)
    تا الان هنوز نبردم اونا هم چیزی نگفتن ! ولی محض اطمینان دارم میبرم

واقعا ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •