دل 1525
core 2 due 2.4 4mb
2 gig
160
x3100
+remote+webcam + bt_HDMI
1040 بدون گارانتی
دل 1525
core 2 due 2.4 4mb
2 gig
160
x3100
+remote+webcam + bt_HDMI
1040 بدون گارانتی
ببخشید حجماش بالا بود نشد .بگردی پیدا میکنی. درایور گرافیکترو از سایت ati بگیر 35 مگه برای بقیش فردا بهت میگم
Motlherboard/Integrated بعد از انتخاب ویندوز این گزینه رو انتخاب کن بعد مدل گرافیک روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hossein_dig; 08-07-2008 at 19:19.
salam.ba arezoye lahazate khosh baraye hameye dostan .
man mikham az beine 2 laptopezir yekio begiram .
1.Dell XPS1530
2.VAIO fz 340 E/B
intori ke shenidam keifiiate montaje vaio balatare va laptopaye dell keifiiate montaje khobi nadaran.az lahaze gheimat ham XPS 300 toman gerontar az vaio has. mikham bebinam arzehs dare ke 300 toman pole bishtar bedam vali XPS begiram ?
mamnon
علیک
اولا فقط فارسی !
دوما این دو مدل رو وقی میتونی مقایسه کنی که مشخصاتشون یکی باشه محال سونی با مشخصات دل 300 ارزون تر باشه توهمه !!
با سلام به آقای REGISTER
با config
cpu:1.83
type:t5550
cashe &ram :2 g
hdd:250
vga:x3100
![]()
دوستان این برند Xps M1530 کم پیدا شده ... ببین کار ملت کجا رسیده که تهرانیه با این همه دک و پزش زنگ میزنه بهم 1530 نداری ؟ مشتری دارم !!!!
جالبه توی دبی زیاد هست اینجا نیست !
مهرگان گارانتی خوبی ارائه میده هرچند جدید اومده توی بازار گارانتی و تعمیرات تخصصی لپ تاپ و جون گرفته اما سرویس هاش بد نیست خودم همین مدل رو دو هفته پیش سفارش داشتم
قیمت خوبه و مناسب و لپ تاپ سبک ، شیک و قدرتمندیه
بانه رو نمیدونم اونا از اروپا و از عراق و ترکیه میارند و من عربها و هندی های امارات رو بیشتر ترجیح میدن برای کار ...
ببین ... باید برای خرید همیشه توی بازار باشی و ببینی کمبود چیه ... الان XPS M1530 با کانفیگ های متوسط 2.4 و 2.2 و بین 1500 تا 1700 اصلا نیست ... هیچ ... خوب کاری به برند نداشته باش . سفارش بگیر و وارد کن و تحویل بده
چین رو بیخیال شو ... فقط دبی
من خیلی وقته گمرک کار نکردم
خودم بالای 5 دستگاه بخوام بخرم پول میریزم به حساب فروشگاه ها و یک فاکس و دو کلمه عربی و انگلیسی و بعد با کرایه لنج میارم اینجا
گمرکی شاید هر لپ تاپ بشه : 40.000 تومان در برابر سود حداقل 150.000 تومانی همکارش به صرفه هست
من پیشنهاد میدم کلا بودجه ات میرسه از سری DV هر چی انتخاب کنی بهتر و قوی تر از 1525 هست
ببینم آخرش این پست منو میبینی 4 بار پست دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)