اقا برادر من یک 206 مدل 83 خریده تو سندش نوشته تیپ 206 تو کاپوتش هم همین رو نوشته به نظر شما چه تیپی است
اقا برادر من یک 206 مدل 83 خریده تو سندش نوشته تیپ 206 تو کاپوتش هم همین رو نوشته به نظر شما چه تیپی است
سلام.
فکر کنم منظورتون شمع دو پلاتینه و 4 پلاتینه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشتباه نکنم یه جا خوندم که این جور شمعها بیشتر مخصوص ماشینهای مسابقه ای و توربو و رالی و اینها هست که موتور بیشتر با دور خیلی زیاد کار میکنه .
بعضی ها هم نوشته بودند برای ماشین معمولی مناسب نیست و باعث خراب شدن سوپاپها میشه.
عده ای هم میگن دو پلاتینه برای ماشین معمولی خوبه و قدرت رو افزایش میده .
شاید تو همین تاپیک دوستانی باشند که خودشون نصب و امتحان کرده باشند و اطلاعاتشون از بنده حتماً بیشتره .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-10-2012 at 19:49. دليل: سطربندی
شمعهای دو پلاتینه ذاتا با شمعهای معمولی فرق زیادی ندارن چون در یک لحظه دو تا جرقه نمیزنن ولی عمر این شمعها به خاطر تعداد الکترود زیاد بیشتر و تعداد جرقه تولیدی بیشتری رو دارن ، بهترین شمع برای ماشینها الان شمعهای ایریدیومی سوزنی هست که اونها هم به تنهایی جوابگو نیستن بلکه نیاز به وایرهای مرغوبتر کوئل قویتر و شاید سیستمهای تقویت ولتاژ مثل msd و cdi دارن تا بهترین پرفورمنس خودشون رو نشون بدن .
من به شخصه فرق خاصی بین شمعهای دو پلاتینه بوش روی ماشین خودم و شمعهای تک پلاتینه فابریک روی ماشین دوستم چه توی گاز و چه توی بنزین ندیدم .هر دو ماشین هم دارای موتور xu7 هستن .
اقا کسی اموزش تصویری تعمیرات خودرو را داره
با فرمت فلش یا پی دی اف
چیزی که من یه زمانی توی سایت Ngk خوندم این بود
دقیقا گفته بود از نظر قدرت و ... هیچ تاثیری نداره حتی ممکنه مقدار خیلی خیلی کمی باعث افت بشه(به فرض مثال یک دهم اسب بخار!!!) ولی از نظر عمر ، عمر بیشتری نسبت به شمع های دیگه دارن
برای همین ترجیح دادم همیشه از شمع معمولی ولی اصلی استفاده کنم
تجربه خوبی هم با سوزنی ها نداشتم و خیلی اذیتم کردن
در کل بهتره شمع معمولی استفاده بشه و صد البته از نوع اصلیش
سلام
بردم ماشین رو شستشوی انژکتور کردن و خواستم بگم در شتاب اولیه ماشین موثر بودش.
موفق باشید
سلام .لطفاً اگر امکان داره وضع مصرفِ بنزین رو هم چک کنید و خبر بدین آیا بهتر شده یا تغییری نکرده؟با تشکر
رینگ و لاستیک با اندازه و نوع استاندارد خود خودرو (هرچی رینگ سنگین تر، بزرگتر و لاستیک خودرو پهن تر باشه فرمون سفت تر می شه). بازدید و در صورت نیاز تعویض اتصالات قربیل فرمان، اتصالات چرخ های جلو . سیبکهای میل فرمان. تنظیم لقی جعبه فرمان، استفاده از روغن هیدرولیک مناسب. تنظیم باد لاستیکها . کلفت کردن دور قربیلک فرمان. تاثیر بسزایی روی نرمی فرمان خودرو داره.
سلام
چطور میشه چراغ های :
باز بودن در ها ، کمربند
رو فعال کنم ؟؟ ( خودم میتونم انجام بدم ؟؟؟؟ )
چطور میتونم فلاشر ها رو به ایموبلایزر وصل کنم، یعنی وقتی با ایمو دربها رو قفل کردم فلاشر بزنه (مثله 206) ؟؟؟
ماشین هم پژو پارس مدل 88 هست
ممنون از راهنمایی هاتون
Last edited by shiraz522; 26-10-2012 at 13:31. دليل: ویرایش املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)