اقا من با آی دی ام که دی ال میکنم وسطاش سرعت به 0 میرسه . چند دقیقه هم وا میستم تا درست شه ولی نمیشه.مشکل از چیه؟
اقا من با آی دی ام که دی ال میکنم وسطاش سرعت به 0 میرسه . چند دقیقه هم وا میستم تا درست شه ولی نمیشه.مشکل از چیه؟
مشکل از سرویسیه که استفاده میکنی نوسان داره
علاوه بر علت ذکر شده توسط دوستمون ، علت میتونه از سروری باشه که دانلود میکنید
سرورهای پولی این مشکل رو دارند مثل 4shared (البته گاها)
دوستان هم هر شب یکسری فیلم دانلود میکنم
دیشب هم طبق معمول یک فیلم که به 5 پارت تقسیم شده بود رو داشتم دانلود میکردم که صبح دانلودش تموم شد و من هم لیست دانلود های کامل شده رو از IDM حذف کردم و تا فقط اونهایی که هنوز دانلود نشدن تو لیستم بمونن
بعدش رفتم پارت های فیلم رو به هم بچسبونم ، بعد از اتمام این کار پارت ها رو انتقال دادم به سطل اشغال ویندوز
ولی یکدفعه متوجه شدم فیلم به جای اینکه 800 مگ باشه 600 مگه ! یعنی 200 مگش نبود !
بعدش رفتم پارت ها رو از سطل اشغال برگردونم دیدم اونجا هم فقط 2 تا از پارت ها که 400 مگ میشدن هستند !
حالا میخواهم ببینم روشی هست که 6 پارت گمشده رو برگردونم ؟
اینجا رو هم گشتم نبود :
C:\Documents and Settings\******\Application Data\IDM\DwnlData
دوباره دانلود کن.200مگ که چیزی نیست
عزیز من 3 تا پارت 200 مگی هست ! یعنی 600 مگ !!
600 مگ که کم نیست ! خود 200 مگی هم که شما گفتی کم نیست
Last edited by Silent TR; 23-08-2011 at 11:42.
سلام به همه ی دوستان
Adsl من شبانه رایگانش از ساهت 3 شروع می شه و متاسفانه شرکت کاری کرده که هر 1 ساعت 1 بار Dc میکنه (صبا نت)
و من وبرای دانلود از idm استفاده میکم و یع قسمت داره که مربوط به اتصال مود که شما کانکشت مورد نظر رو انتخاب میکنی و خودش بعد از dc شدن سریع کتنکت میکنه
این یه عکس از قسمت تنظیمات idm
من چند بار که دیدم دیدم بعد از Dc شدن idm خودش سریعکانکشن رو کانکت میکنه 1 ثانیه هم طول نمی کشه ولی بعضی اوقات این اتفاق نمی افته
واسه همین هم من از قسمت تنظیمات خود کانکشت هم قسمت تایمرشو میزارم روی 1 ثانیه که اگه id, عمل نمی کنه حد اقا اون عمل کنه
اینم عکس
![]()
میخواستم بدونم دوستان عزیز راه حلی دارید بگید که کاری کنه idm همیشه بدون مشکل کار کنه ؟؟؟؟
با تشکر
Last edited by starn; 24-08-2011 at 20:43.
سلام دوستان
من توی IDM با عوض کردن محل ذخیره فایل هایی که دانلود میشه مشکل دارم !
من میرم و از توی تنظیماتش محل ذخیره رو به یه جای دیگه تغییر میدم ولی باز وقتی که یه فایلی رو دانلود می کنه
خودش همون جای اولی می ریزه ! همون جایی که از قبل بود و من بعدا تغییرش دادم !
مشکل چیه !؟ باید چکارش کنم تا فایل هایی که از این به بعد دانلود می کنم همون جایی بریزه که من می خوام !؟
ورژنش هم 6.07.8 هستش !
سلام
احتمالاً شما فقط برای General مسیر ذخیره رو عوض می کنید.
باید از قسمت Category برای بقیه آیتم ها هم این مسیر رو تعیین کنید.
من از نسخه 5.17 استفاده میکنم این ورژن جدید مزایاش چیه ؟
IDM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)