تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 210 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقا من لپ تاپو با کامپیوتره خودم شبکه کردم(ویندوزه سون)
    خب الان چجوری میتونم فایل ردوبدل کنم.
    بعد الان پرینترم به کامپیوتر وصله.الان چجوری میتونم با لپ تاپ از طریق شبکه یه فایلو بفرستم رو پرینتر که پرینت بشه...
    اون رد و بدل کردن فایل ها رو توضیح بدین لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

ممنون.
    واضحتر بگم. میشه با کابل؛ هارد لپتاپ دیگه را اسکن کرد؟ یعنی میشه هارد لپتاپ دیگه را مثل یه هارد اکسترنال اسکن و ترمیم کرد؟
    فکر نکم شما بتونی همچین کاری بکنی.ولی همون طور که دوستمون گفت میتونی فولدرهای داخل سیستما را شیر کنی و بعد با آنتی ویروس خودت تحت شبکه اسکن کنی.
    البته دوستان دیگه شاید بدونن.

3. 2 کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام
    آقا من لپ تاپو با کامپیوتره خودم شبکه کردم(ویندوزه سون)
    خب الان چجوری میتونم فایل ردوبدل کنم.
    بعد الان پرینترم به کامپیوتر وصله.الان چجوری میتونم با لپ تاپ از طریق شبکه یه فایلو بفرستم رو پرینتر که پرینت بشه...
    اون رد و بدل کردن فایل ها رو توضیح بدین لطفا
    شما باید فولدرها یی را که میخواین ردو بدل کنید شیر کنید.برای دسترسی به فولدرهای شیر شده سیستما برید تو Run وبعد 2 تا Backslash بزنید و بعد IP سیستمی که میخواید به فایلاش دسترسی داشته باشید را بزنید.
    البته به صورت پیش فرض همه درایوهای داخل My computer شیر مخفی هستن و شما میتونید با زدن نام درایو و بعد علامت $ به محتویات اون درایو داخل اون سیستم دسترسی پیدا کنید.(بعد از دو تا Backslash و IP سیستم مورد نظر مثلا بزنید C$ با این کار به محتوای درایو C اون سیستم دسترسی پیدا میکنید.)

اینم بگم قبل از این که بخواید این کارا را انجام بدبد باید تنظیمات زیر را روی هر دو سیستم انجام بدید تا بتونید به سیستما متصل بشید :
    موقتا فایروالا رو 2 تا سیستم خاموش کن .
    بعد برو تو کنترل پنل قسمت Network and sharing center و بعد قسمت advanced network settings اونجا تنظیماتا چک کن.file and print sharing حتما turn on باشه .Network discovery هم حتما turn on باشه.password protection هم turn off باشه.

برای به اشتراک گذاری پرینتر هم شما باید بری رو سیستمی که پرینتر نصبه و پرینترا شیر کنی.(برو تو تنظیمات پرینتر Printer Properties و بعد تب Sharing و تیکشا بزن.)
    سوالی بود در خدمتم.

5. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما باید فولدرها یی را که میخواین ردو بدل کنید شیر کنید.برای دسترسی به فولدرهای شیر شده سیستما برید تو Run وبعد 2 تا Backslash بزنید و بعد IP سیستمی که میخواید به فایلاش دسترسی داشته باشید را بزنید.
    البته به صورت پیش فرض همه درایوهای داخل My computer شیر مخفی هستن و شما میتونید با زدن نام درایو و بعد علامت $ به محتویات اون درایو داخل اون سیستم دسترسی پیدا کنید.(بعد از دو تا Backslash و IP سیستم مورد نظر مثلا بزنید C$ با این کار به محتوای درایو C اون سیستم دسترسی پیدا میکنید.)

اینم بگم قبل از این که بخواید این کارا را انجام بدبد باید تنظیمات زیر را روی هر دو سیستم انجام بدید تا بتونید به سیستما متصل بشید :
    موقتا فایروالا رو 2 تا سیستم خاموش کن .
    بعد برو تو کنترل پنل قسمت Network and sharing center و بعد قسمت advanced network settings اونجا تنظیماتا چک کن.file and print sharing حتما turn on باشه .Network discovery هم حتما turn on باشه.password protection هم turn off باشه.

برای به اشتراک گذاری پرینتر هم شما باید بری رو سیستمی که پرینتر نصبه و پرینترا شیر کنی.(برو تو تنظیمات پرینتر Printer Properties و بعد تب Sharing و تیکشا بزن.)
    سوالی بود در خدمتم.
    مرسی ببینم چیکار میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا لپ تاپ(ویندوز 7) رو که میخوام وصل کنم همه چیز خوب پیش میره و لپ تاپ ها فولدر share شده رو شناسایی میکنن.اما وقتی روشون کلیک میکنم که وارد فولد سیستم دیگه بشم Eror میده که شما اجاز دسترسی بی این فولدر رو نداریم.(you dont have permision to access to this folder)
    باید چه کار کنم؟

اون پایین سمت راست روی کانکشن یه مثلث زرد که روش علامت تعجب داره از بین نمیره.برای هر دو سیستم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا لپ تاپ(ویندوز 7) رو که میخوام وصل کنم همه چیز خوب پیش میره و لپ تاپ ها فولدر share شده رو شناسایی میکنن.اما وقتی روشون کلیک میکنم که وارد فولد سیستم دیگه بشم Eror میده که شما اجاز دسترسی بی این فولدر رو نداریم.(you dont have permision to access to this folder)
    باید چه کار کنم؟

اون پایین سمت راست روی کانکشن یه مثلث زرد که روش علامت تعجب داره از بین نمیره.برای هر دو سیستم.
    اون علامت مثلث زرد رنگ که مشکلی نداره و فقط در صورتی میره که اینترنت وصل باشی

اینکه نمیتونید به فولدرها دسترسی داشته باشید باید به فولدرهایی که میخواین شیر کنیPermission های لازما بدید.
    شما همون قسمتی که فولدرا شیر میکنی (قسمت Advanced Sharing) روی Permission کلید کن و بعد به گروه Everyone در لیست گروه ها قرار دارد تا سطح دسترسی Change یا Full Control بده(یعنی تو قسمت Permission for Everyone جلوی full control گزینه Allow را انتخاب کن.)
    فایروال ویندوز هم که برو تو Control Panel -----Windows firewall و اونجا Turn off کن(البته موقتا)

اینم بگم تو قسمت تنظیمات فولدر (properties) باید به تب Security هم بری و اونجا هم گروه ٍ Everyone را Add کنی و تا سطح دسترسی Change بدی.
    سوالی بود در خدمتم.

9. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amirwwe619's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام من دو تا سیتمو با هم با کابل کراس شبکه کردم ، یکی از سیستم با وایرلس نت دارم حالا میخوام اینترنت رو واسه شبکه شیر کنم این پیامو میده ، الان اینجوری فقط اینترنت شیر میشه ، دیگه سیستم ها قابلیت ارسال فایل به همه ندارن؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام من دو تا سیتمو با هم با کابل کراس شبکه کردم ، یکی از سیستم با وایرلس نت دارم حالا میخوام اینترنت رو واسه شبکه شیر کنم این پیامو میده ، الان اینجوری فقط اینترنت شیر میشه ، دیگه سیستم ها قابلیت ارسال فایل به همه ندارن؟

شما روي گزينه Yes كليك كنيد و بگذاريد تنظيمات صورت بگيره.

روي سيستم دوم كه با كابل كراس به سيستم اول وصله كافيه آدرس زير رو به صورت كامل در تنظيمات كارت شبكه وارد كنيد:

192.168.137.2

255.255.255.0

192.168.137.1

217.218.127.127

4.2.2.4

براي رد و بدل كردن فايل هم به مشكلي برنخواهيد خورد.

شاد باشيد

12. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اساتید عزیز من یک pc دارم که با مودم و یو اس بی به اینترنت وصله مودم وایرلس نیست حالا میخوام این اینترنت رو با لپتاپ شیر کنم

لطفا راهنمایی کنید

pc کارت شبکه آنبرد داره لپتاپ هم کارت شبکه و وایرلس داره

با تشکر

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

اساتید عزیز من یک pc دارم که با مودم و یو اس بی به اینترنت وصله مودم وایرلس نیست حالا میخوام این اینترنت رو با لپتاپ شیر کنم

لطفا راهنمایی کنید

pc کارت شبکه آنبرد داره لپتاپ هم کارت شبکه و وایرلس داره

با تشکر
    ابتدا مدل مودمتون رو بيان كنيد.

شاد باشيد

15. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •