سلام
موردي كه گفتي رو امتحان كردم. در ورد 2007 هم براحتي و با همان متد قابل انجام است
جاي تعجبه كه برا شما چرا اينطوريه
يه بار ديگه امتحان كن
سلام
موردي كه گفتي رو امتحان كردم. در ورد 2007 هم براحتي و با همان متد قابل انجام است
جاي تعجبه كه برا شما چرا اينطوريه
يه بار ديگه امتحان كن
مشکلی در ورد 2003
باسلام
راه حل می خواستم برای این مسئله که
وقتی می خوام متنی رو کپی بعد در ورد پیست کنم حروف به هم ریخته زیر نتیجه میده البته بعد از 1 یا 2 بار امتحان درست میشه:
![]()
يه مشكل تو كپي و پيست توي ورد !كمك!!!! سلام دوستان
من يه فايل htm از اينترنت گرفتم كه متن زير توش نوشته شده بود،
copy.exe تروجانی است که گاهی اوقات در تمامی درایو های شما قرار میگیره و با هر بار کلیک بر روی درایو ها فایل autorun.inf این فایل را اجرا می کنه .
اما وقتي كه اين متن رو توي ورد كپي مي كنم بصورت زير در مياد
با هر بار کلیک بر روی درایو ها فایل تروجانی است که گاهی اوقات در تمامی درایو های شما قرار میگیره و copy.exe
این فایل را اجرامی کنه autorun.inf
چه جوري مي شه درستش كرد كه راحت بشه خوندش ؟
منضورم جابجا شدن متن هاي انگليسي و فارسيه !
ممنونم
سلام
شما براي اينكار بايد متن رو بعد از كپي كردن توي ورد right to left كني.
ابتدا كل متن رو انتخاب كن و دكمه هاي كنترل و شيفت راست رو با هم بزن
متن رو از كجا ميخواي كپي و پيست كني توي ورد ؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
صفحه بندي در ورد 2007 بسيار ساده است ابتدا تب insert را انتخاب و بعد گزينه page number را انتخاب كن روي منوئي كه باز ميشود گزينه top of page و يا Bottom of page را انتخاب كن آپشن هاي مختلفي بصورت پيش فرض براي شما تعريف شده كه سه تاي آنها Page X of Y مي باشد كه اولي شماره صفحه را در سمت راست، دومي وسط و سومي سمت چپ مي نويسد
نكتهاي كه يادم رفته بود بنويسم اينه كه كلمات page و of را اگر ميل داشتيد ميتوانيد فارسي كنيد
Last edited by Bizhan26; 05-04-2008 at 09:34. دليل: اضافه كردن نكته
از صفحات اینترنت
درود
چطور می توانم در یک سند اعداد انگلیسی را به صورت یکجا به فارسی تبدیل کنم. در کادر Find and Replace نتوانستم این کار را انجام دهم. راه حل چگونه است.
در ضمن اگر امکان دارد گزینه های Format در این کادر را دوستان بخصوص وردیست عزیز و بچه هایی که تجربه بیشتری در ورد دارند با مثال کم کم در بخش نکات ورد توضیح بدهند. خودم چند تایی را می دانم ولی بیشترشان را بلد نیستم.
با سپاس فراوان
بدرود
Last edited by jedivssith; 04-04-2008 at 00:08.
سلام دوست عزيز
اينكار نياز به همون ريپليس رو داره به اين ترتيب كه : در كادر Find what كليك كرده و دكمه Special رو زده و Any digit رو انتخاب ميكني و از دكمه Format هم گزينه Language و سپس English رو ميزني . حال در كادر replace with كليك كرده و از همان قسمت Language گزينه farsi يا persian رو مي زني و در اخر هم replace all همين
موفق باشي
سلام
چه طوری میتونم اینو [ ] در Word بزرگ کنم تا توش چند تا حرف انگلیسی یا عدد بنویسم.
یعنی من میخوام اونو بزرگ کنم نه سایزش رو بلکه میخوام سایزش مثل اینکه هست کوچیک بمونه ولی از دو طرف بالا و پایین کشیده بشه تا بزرگ بشه.
من میخوام اونو فقط از دو طرف بکشم از بالا به بالا و از پایین به پایین.
اگه سایزش رو بزرگ کنم اشکال پیش میاد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)