فایل autorun.inf ویروس نیست ، دلیلی نداره پاکش کنه. شما خودتون فولدر اپشن رو شو هیدن کنید دستی پاک کنید.
فایل autorun.inf ویروس نیست ، دلیلی نداره پاکش کنه. شما خودتون فولدر اپشن رو شو هیدن کنید دستی پاک کنید.
درود ، نباید ورژن دیگه ای نصب کنید مراحل رو درست رفتید ؟ اتفاقا تستی که من داشتم با ورژن فیری بود توی ویندوز 7 انجام پذیر بود.
اگر آپدیت نمیشه چون دیگه برنامه رو هم پاک کردی کاریش نمیشه کرد ، اگه مشکل نت داری آپدیت افلاین رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا با همون برنامه بک آپ گیر از یک سیستم که اپدیت هست بک اپ بگیرید. حتی میتونید از سکیوریتی سویت بک اپ بگیرید روی فیری اجرا کنید.
موفق باشید
همش و گرفتم همه مراحل رر رفتم شما لینک ورژنتتون و لینک دانلودش رو بدین ممنون
ورژن من 10.0.0.565 هست از خود سایت avira دانلود کردم ولی فکر نکنم الان دیگه این ورژن باشه.
لازم نیست شما یک بار دیگه برنامه رو دانلود کنید. لینک بالا اپدیت افلاین رو دانلود کنید بدون شک اپدیت میشه ، اما سعی میکنم update generator های مختلفی توی تاپیک بذارم شاید جواب بده برای آینده.
موفق باشید.
بنام خدا
سلام
من آپديت آفلاين رو دانلود كردم ولي موقع آپديت errorميده . به هيچ عنوان آپديت نميشه . من نسخه free رو دارم و ورژن آنتي ويروس
10.0.0.561 هست . از طريق آپديت خود نرم افزار هم تا حالا چند بار آپديت كردم ولي اونمerrorميده و آپديت نميشه .
مشكل از آنتي ويرس رايگانه كه آپديت نميشه ؟؟؟؟
قبلنا می شد حالا ورژن جدید نمی شه
چندین لینک برای اپدیت هست برای ورزن شما این لینکه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
آپدیت هیچ مشکلی نداره
چه آنلاین و چه آفلاین
ورژن جدید هم با کلیه فایلهای آپدیت سایت آویرا و یا سایتهای معتبر ایرانی و خارجی که این فایلها رو ارائه میکنن سازگاره
ما که مشکل داره
drhaniball عزیز شما فقط همین یه لینک رو بلدین هی میذارین ما هم بلدیم و این رو دانلود کردیم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)