ميشه بگي اون كلكه چيه؟
ميشه بگي اون كلكه چيه؟
اگه خودت قبل از 6:45 دیسی کنی و دوباره وصل بشی
میتونی تا ساعت 7:45 استفاده کنی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من بیشتر صفحات این تاپیک رو خوندم ولی مشکلی که دارم هنوز حل نشده , مشکل من اینه که هنوز نتونستم کامپیوتر رو جوری تنظیم کنم که اتوماتیک ساعت 3 خودش روشن بشه و لینکهایی رو که دادم به IDM رو دانلود کنه و ساعت 7 یا 7:45 هم وقتی دانلود تموم شد اتوماتیک کامپیوتر خاموش بشه .
دوست خوبم Hossein Adeli عزیز راه حل شما رو هم انجام دادم ولی متاسفانه ساعت 3:01 دقیقه نرم افزار IDM کانکت نمیشه به اکانت شبانه و در کل به روزانه هم کانکت نمیشه و فقط سر اون ساعت شروع میکنه به دانلود که چون به اینترنت وصل نیست ارور میده .
تورو خدا هر کدومتون که میتونید این مشکل من رو حل کنید یه راه حل اساسی رو بهم بگید و البته جزئیاتش رو هم دقیق بگید . یکی از دوستان عزیز هم نرم افزار MacroMachine v3.24 رو پیشنهاد کرده بود که اون رو هم دانلود کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم .
جووون هر کی دوست دارین کمکم کنید , دیگه بس که شبا بیدار بودم تمام کارهام بهم ریخته
ممنونم ازتون و شرمنده از این که سرتون رو درد آوردم![]()
Last edited by kivig; 22-07-2008 at 04:38.
صبا فقط می خواد پول بیشتری بگیره و گرنه هنوز ادعا می کنه با همون 64 بهترین سرعتو داره
ببين كاري نداره. من قبلا هم گفتم.
از اونجايي كه ديگه به اين تاپيك سر نميزنم اگه سئوالي بود به اين ايميل با من تماس بگير:
خوب راهش اينه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود IDM در وصل شدن به اينترنت كمي قاتي داره. بعضي اوقات وصل ميشه اكثر اوقات نه. بايد اين كار رو بكني:
اول از همه نرم افزار Reconnect رو بگير. حجمش به قدري كم هست كه با اينترنت موبايل هم ميتوني دانلود كني. تو گوگل سرچ كن پيداش ميكني. بعد از اينكه دانلود كردي اون رو داخل جايي مثل روت درايو D بزار.
دوم از همه، از داخل Setup كامپيوتر تنظيم كن كه ساعت 2:50 دقيقه شب روشن بشه.
سوم از همه، وارد IDM شو و تنظيم كن كه ساعت 3:02 شروع به دانلود كنه.
چهارم از همه، Reconnect.exe رو اجراش كن. وارد Settings شو . در قسمت Startup settings دو تا گزينه رو چك بزن. يادت باشه هر دو تاشون بايد تيك خورده باشن.در قسمت Connection كانكشن شبانه رو انتخاب كن. يادت باشه گزينه Auto reconnect بايد تيك خورده باشه.
بقيه تنظيماتش رو دست نزن. تنظيمات رو OK كن. حالا روي آيكون Reconnect كه در پايين كنار ساعت هست راست كليك كن و ٍExit بزن. اين خيلي مهم هست. حتما ازش خارج شو تا ذخيره بشه اگر اينكار رو نكني ذخيره نميشه.
حالا يك بار ويندوز رو Logg off كن. دوباره وارد شو ببين خودش خودكار وصل ميشه يا نه. البته چون الان روي شبانه تنظيم شده وصل نميشه و ميگه يوزر و پسورد اشتباهه. ولي اگر روزانه رو انتخاب كني ديگه نميگه اشتباهه و وصل ميشه.
به همين سادگي... اگر سئوالي بود به همون ايميل من سوالت رو بفرست...
اووووووووووففففف... امروز سرعت عالي بود... از همون راس 3 تا آخر کلي حال کردم... در مجموع 748 مگابايت دانلود شد که واسه من حداقل يه رکورد بود... به علاوه کلک 6:45 هم امروز گرفت و من تا راس 7:45 دانلود کردم!
![]()
خوش به حالتون!
سرعت شبانه من كه مايوس كننده بود...
سلام دوستان يه مقداري سوال داشتم :دي
1 - مخابرات ما شهيد توكلي هست ايا كيفيت صبانت تو اين مركز خوبه ؟
2 - وضعيت ping time صبانت خوب هست ؟ مثلا روي ياهو زير 300 هست ؟
3 - از كجا سفارش بدم بهتره ؟ از طريق سايت يا تلفني ؟
ممنون
جالبه که برا من دیگه کلک 6.45 کار نمیکنه
نمیدونم چرا
حالا يك شب شانست گرفته اينجوري بوده. همه شبا كه اينجوري نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)