تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 1126 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

مواقعی که هارد دیسک شما ظرفیت واقعی خود را نشان نمی دهد راههای رفع مشکل آن چیست ؟
    برای رفع این مشکل بهترین ابزار برنامه maxblost هست. نه اینکه هارد را پارتیشن بندی کنید بلکه از طریق ابزار tools دا خل برنامه مشکل را حل کنید . ( این کار باعث پاک شدن اطلاعات نمی شود )

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض درایو پاک شده

وقتی یکی از درایو ها پاک می شود حتما لازم نیست ریکاوری یا فت فر مت کنید بعضی از برنامه ها هستند که درایو پاک شده با همان اطلاعات قبلی بازیابی می کنند بدون صرف هیچ گونه وقتی چون معمولا برنامه های ریکاوری فایل ها را مثل قبل نشان نمی دهند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض رفع مشکل روشن بودن چراق هارد

هارد من در مواقعی که هیچ استفاده ای از آن نمیکنم. چراغ آن به طور مداوم و زیاد چشمک میزند نه اینکه به صورت مداوم چراغش روشن باشد و در هر ثانیه 2 بار چشمک میزند. قبلا هرگز اینگونه نبود و مشابه تمامی هاردهای دیگر در حالت IDLE هر 4 ثانیه یکبار چشمک میزد. من تمامی پروسسهای ویندوز را بستم ولی هیچ تاثیری نداشت. چندین بار ویندوز xp و ویستا نصب کردم و هارد را فرمت کردم و از تعدادی نرم افزارهای هارد که کمترین فعالیت هارد را نشان میدهند استفاده کردم ولی میزان فعالیت هارد از دقت آنها هم کمتر بود و در حالی که آنها عدد صفر را نشان میدادند چراغ هارد من چشمک میزد و صدا میداد. نتوانستم ببینم به چه علتی هارد مشغول است و همچنین با تعویض مادربورد و سیم ساتا نیز مشکل برطرف نشد....
    حتی در حین نصب ویندوز زمانی که هارد در حالت IDLE قرار دارد باز هم چشمک میزند.
    هارد من مکستور250 گیگابایت 8 مگ بافر ساتا 2 7200 تایلندی میباشد. من حدود 3 سال است که آنرا دارم.
    لطفا مرا کمک کنید... با هیچ نرم افزاری که میشناختم نتوانستم مشکل آنرا بفهمم

برای اینکه مشکل هارد حل کنی اول کلیه اطلاعاتی که داری جایی دیگه کپی کن بعد از طریق برنامه پاور مکس هاردت کویک فرمت کن بعد با برنامه maxblast هاردت پارتیشن بندی کن به این طریق مشکلت حل می شود .
    ( از قبل گفته باشم اطلاعات پاک میشه حتما ازش بکابی بگیر )

4. این کاربر از pulp_fiction بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان .
    من یه هارد IDE دارم که ویندوزش نمیاد بالا . توی بایوس هم هارد رو به عنوان اسلیو میشناسه . جامپراشم درست قرار گرفته . میتونه مشکل از مادربرد باشه ؟

هارد شما از این که می گی اسلیو شناسایی می شه ولی جامپرش درسته مشکل برد داره ولی می تونی کارت باهاش انجام بدی مشکلی نداری برای اینکه بتونی روش ویندوز نصب کنی اول هادرت با ویندوز های تحت سی دی یا همون لایف بالا بیار و اطلاعات جابجا کن بعد هاردتت از اول پارتیشن بندی کن اینطوی می تونی روش ویندوز نصب کنی و کارت انجام بدی .

6. این کاربر از pulp_fiction بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13 hard

وقتی یکی از درایو ها پاک می شود حتما لازم نیست ریکاوری یا فت فر مت کنید بعضی از برنامه ها هستند که درایو پاک شده با همان اطلاعات قبلی بازیابی می کنند بدون صرف هیچ گونه وقتی چون معمولا برنامه های ریکاوری فایل ها را مثل قبل نشان نمی دهند
    نام برنامه اي كه پارتيشن برميگردونه active partition recaveryهست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13 hard

نام برنامه اي كه پارتيشن برميگردونه active partition recaveryهست!

9. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض هاردهاي sas

با سلام.دوستان محبت كنند اگر كسي در مورد تبديل هاردهاي sas به sata اطلاعاتي دارند به بنده هم بگند تا مشكلم حل بشه . من دوتا هارد sas دارم كه با استفاده از تبديل پورتهاش رو به sata و برق معمولي تبديل كردم . وليكن سيستم اونها رو شناسايي نمي كنه . در واقع انگار هاردها برق توشون نمي ياد و روشن نمي شند . درصورتيكه تبديل رو هارد sata كار مي كنه و مشكلي هم نداره . مادربوردم هم سوپرميكرو هستش(8xdt3).ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هارد 500 اکسترنال بدون آداپتور وسترن خریدم اما وقتی می زنمش پی سی هیچی کپی نمی کنه error میده چی کارش کنم ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام.دوستان محبت كنند اگر كسي در مورد تبديل هاردهاي sas به sata اطلاعاتي دارند به بنده هم بگند تا مشكلم حل بشه . من دوتا هارد sas دارم كه با استفاده از تبديل پورتهاش رو به sata و برق معمولي تبديل كردم . وليكن سيستم اونها رو شناسايي نمي كنه . در واقع انگار هاردها برق توشون نمي ياد و روشن نمي شند . درصورتيكه تبديل رو هارد sata كار مي كنه و مشكلي هم نداره . مادربوردم هم سوپرميكرو هستش(8xdt3).ممنونم

دوست عزیز اگه از این تبدیلهای sas به sata دارید به ما هم بدید منم خیلی دنبالش میگردم
    شماره من 09124064016 تهران هستم

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

من يك هاردديسك 500 گيگابايتي Maxtor دارم كه الان براي بار دوم ، پارتيشن هاي اون ناپديد شدند ! دو تا سوال :

1. چه جوري اطلاعات روي هارد رو برگردونم ؟

2. چه جوري اين مشكل حل مي شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •