شما سر عت 256 رو میگین حد اکثر 240 هست؟من میخوام 512 بگیرم.سرعت اندیشه چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما سر عت 256 رو میگین حد اکثر 240 هست؟من میخوام 512 بگیرم.سرعت اندیشه چنده؟
پست بعدی رو جواب بدید
اینو اشتباه کردم
راستی میشه پستی رو که 2 بار نوشته میشه و تکرار ی هست رو حذف کرد ؟ چجوری میشه حذفش کرد؟
Last edited by pedram9; 11-12-2009 at 15:44.
آره اگه میخواستم زن بگیرم تا حالا گرفته بودم
دو تا سئوال
1. من فردا صبح میرم اندیشه قرار داد ببندم چند روزه خط من وصل میشه ؟ وصل بشه اونا تماس میگیرن یا من باید تماس بگیرم پیگیری کنم؟
2. من میخوام مودم tp-link8811 رو از بازار بگیرم نه از شرکت . شنیدم این مودم نویز گیر هم داره این نویز گیر یک قطعه ی جدا از خود مودم هست یا داخل خود مودم قرار داره و دیده نمیشه . کدمشه یعنی بجز خود مودم درون جعبه قطعه ی نویز گیر هم باید باشه یا نه؟؟
ج1-دوست عزیز شما مودمتو نصب کن هر وقت خطتت رانژه شد لامپ ای دی اس ال مودمت روشن میشه ونشون میده خطط اماده هست
ج2-قیمت مودم29تومن هست من که دارم راضیم درضمن بله نویزگیر داره جدا هست وکوچک الان عکسشو میزارم واست.درضمن تمام مودم ها نویزگیر دارن
![]()
Last edited by SoheilExtreme; 11-12-2009 at 16:08.
دوست عزیز سرعت تظمین شده برای سرویس 512 دانلود 64کیلو بایت در ثانیه هست بقیرو هرچی بیشتر داشتی رو برو خداروشکر کن وقتی سرویس 512 میگیری تنها وظیفه اندیشه اینه که 64کیلوبایت درثانیه بهت بده
والا نمی دونم شما رو چه حسابی می گی چرته من یه فایل موسیقی ۵ مگی رو تو زیره ۱ دقیقه می گیرم شما نگفتی kbyte منظورت بود یا
kbit
قبلا من توضیح دادم چرال چرته.وبرای بار100 دارم میگم برای تست تو خود کنترل پنل اندیشه تست بگیرید نه تواین سایت دروغگو
میخواستم بدونم که معمولا چند روزه وصل میکنند خط رو ؟؟
من رشتو نمیدونم اما تو رودسر من صبح مدارکو دادم ساعت 12.15ظهر وصل شد
با سرعت 240 هم شما میتونی یک فایل 5 مگا بایتی رو تو 1 دقیقه بگیری
اون تست سرعت مثل سرعت لحظه ای می مونه
اگه واقعا سرعتت 1.5 مگابایت برو از صفحه دانلودت عکس بگیر
ممکن واسه چند لحظه 1.5 باشه ولی ثابت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)