كاشكي يه نفر زحمت ميكشيد جواب مارو ميداد![]()
كاشكي يه نفر زحمت ميكشيد جواب مارو ميداد![]()
ببشخید من نبودم و گرنه زودتر کمک می کردم
اول این کارتون نیست انیمه و مانگا هست
که باسه مانگا یکی از بچه ها داره لینک می زاره ولی باسه انیمه اینجا بخش دانلود داشت و بچه ها می زاشتن که به لطف بعضی سازمان ها و مسدودیت فعلا غیر قابل دسترس شده
شما اگر بخوان چند تا راه هست
تو گوگل یک سرچ با نام انیمه و قسمت بزارین لینک های سرور ها و کیفیت های مختلف رو بهتون میده
اگر یکم حرفی ای بشین و با تورنت هم کار کنین می تونین از خود گروه های ریلیز کننده که تو تورنت عرضه می کنن دریافت کنین.
مثلا همین الان باسه اخرین قسمت تو گوگل سرچ کن Naruto Shippuuden و شماره قسمت و هاستی که می خوای دانلود کنی مثل رپید شیر یا .....
اگر با تورنت می تونی کار کنی و می خوای کلا از یک گروه که انیمه رو ساب می زنن استفاده کنی نام گروه رو از ویدیو یا در نام فایل بردار و تو گوگل سرچ کن که بهت ادرس گروه ساب کننده رو بده
مسئله ای بود بگین راهنمایی کنم![]()
بهترین راهش اینه که دو تا قسمت بگیری خوشت اومد بری کلشو یجا بخری.
یه سرچ کوچولو بزنی کلی سایت هست که میفروشه.
ممنون بخاطر توضیحتون ولی این که وجود خارجی نداره.در اصل 6 تا هست ولی چون از ششمی اطلاعات زیادی در دست نیست و تا به حال هم دیده نشده که در مانگا کسی ازش استفاده کنه نمینویسنش اینم منبع:
اسمشم yin and yang هست.با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدشم این 5 تا عنصر که اصلا ربطی به مانگا و ناروتو نداره چیزای واقعین.مگه شما درسشونو نخوندین؟؟
دوست عزیز خودتون همونطور که دوستان گفتن اگه سرچ میکردین حتما چیزای زیادی پیدا میکردین.بخاطر همین من جواب شمارو ندادمكاشكي يه نفر زحمت ميكشيد جواب مارو ميداد
شما منظورتون تو انیمه هست؟؟باز خاله سوسكه تو اين قسمت يه فري خورد
----------
اين فاصله مه بين اينا افتاده خيلي بده به حاج رضا بايد بياد تو كار
اینجا فعلا ما در مورد مانگا بحث میکنیم چون ما زغالیا نمیتونیم انیمه ببینیم.
شخصیت ناروتو از قسمت بعدی دیدنی میشه.![]()
سایتی هست بشه از قسمت 140 ناروتو شیپودن به بعد دانلود کرد؟
سرچ کنی کلی سایت که لینک هارو ارائه می کنن پیدا می کنی و می تونی هر قسمتی رو خواستی دانلود کنی
فقط جدیدا چون یک حمله به سایت های دارنده لینک ها شده و لینک ها گذارش شده ممکنه نتایج اولیه لینک ها کار نکنن ولی صفحات بعد که بری لینک ها سالم هستن.( بخش دانلود انیمیشن داشتیم که چون خارجی ها بهش دسترسی نداشتن بیشتر لینک ها سالم بود و راحت می تونستی از هر سروری بگیری ولی....... به مزاق بعضی قدرت داران خوش نیامد....)
تمام سایت ها رو گشتم
تمام لینک ها خرابه
سایت خوبی برام معرفی کن
ممنون
اقا لینک مستقیم 20 30 قسمت اول این انیمه رو ندارین ؟
با تورنت دانلود میکنم سرعتم نصفه سرعته معمولیمه!
لازم دارم!
اصا هر کی این کارس بیاد لینک مستقیم بزاره از 220 230 قسمت بصورت لینک های جدا جدا تا ما بشینیم ببینیم چی به چیه !
دوستان
درخواست لینک دانلود و قرار دادنش در این بخش مجاز نیست و خارج از این مبحث هست/اما چون درخواست زیاده ؛
فکر کنم لینک آرشیو زیر میتونه خواست شما رو برآورده کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این انیمه و مانگا رو میخوان یه پ.خ بدن تا یه جا رو معرفی کنم مجانی روی هارد میفرسته و روی دیسک هم هر دیسک 500
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)