تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 241 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2401

نام تاپيک: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام
    یکم تازه واردم به گوشیهای نوکیا لطفا راهنماییم کنین.
    من 5530 دارم ورژنش 11.0.054 هست.
    این custum version که 11.0.054 c01.01 چیه؟
    لازمه آپگریدش کنم؟
    قابلیتهای جدیدی پیدا میکنه ؟
    آموزش آپگریدش کجاست؟
    راجع به حک کردن گوشی توضیح میدین که دقیقا چیه؟
    ببخشی که سوالها زیاد ابتدایین
    مرسی
    Last edited by Reza Razor; 12-12-2009 at 01:43.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

این اررور موقع اجرای برنامه اپدیت داده میشه....توجه کنید adsl 128 دارم..و فایر وال رو هم خاموش کردم توقیقی نشد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ahmadzaq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض 5800 update

من هم 5800 دارم و موقع آپدیت دقیقا همین error را میده
    ضمنا فکر نمی کنم مشکل از سرور باشه , چون 100 % دانلود شد اما در مرحله ی نصب شدن روی گوشی مشکل داره و میگه که مطمین بشید که از usb hub استفاده نمی کنید (در صورتی که من قبلا با همون پورت یه گوشی n95 رو آپدیت کرده بودم)
    من فکر میکنم مشکل از NSU هست (ورژن جدیدش) شاید!!!

کمک .....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من هم 5800 دارم و موقع آپدیت دقیقا همین error را میده
    ضمنا فکر نمی کنم مشکل از سرور باشه , چون 100 % دانلود شد اما در مرحله ی نصب شدن روی گوشی مشکل داره و میگه که مطمین بشید که از usb hub استفاده نمی کنید (در صورتی که من قبلا با همون پورت یه گوشی n95 رو آپدیت کرده بودم)
    من فکر میکنم مشکل از NSU هست (ورژن جدیدش) شاید!!!

کمک .....
    این مشکل واقعا اعصاب خورد کنه!
    بعده عمری اومدیم آپدیت کنیم اینجوری شد...
    هنوز کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟

داره خودمونی میشه ahmadzaq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران

1

درست شد با Phoenix تونستم آپدیت کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فرق فلش و آپدیت و آپگرید و رجیستر و هک رو میشه مشخص کنید ؟ با اینترنت وایرلس میشه ورژن فریمور گوشی رو بالا برد ؟

به بالا بردن ورژن فریمور چی میگن ؟

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من گوشیم n85 هست...با wifi برای update وصل شدم...همه کارا رو انجام داد ولی وقتی گزینه updating اومد رو صفحه تا یه ذره پر کرد قطع شد....بعد که کوشی بالا اوم پیغام داد:file is not packed to your phone...call your service provider...یه چیز تو همین مایه ها بود...درست یادم نیست متن رو....چی کار باید بکنم...اشکال چیه....با wireless نمیشه update کرد

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فرق فلش و آپدیت و آپگرید و رجیستر و هک رو میشه مشخص کنید ؟ با اینترنت وایرلس میشه ورژن فریمور گوشی رو بالا برد ؟

به بالا بردن ورژن فریمور چی میگن ؟
    بازم اگه سوالی داشتی حتماً بپرس , دریغ نکنیا ..
    فلش = اگه بنا به هر علتی موقع آپدیت فریمور , ارتباط اینترنت یا کابل قطع بشه و گوشی دچار مشکل جدی بشه و روشن نشه باید فلش بشه .. فلش یعنی نصب فریمور قدیم یا جدید از طریق دستگاه باکس که عمدتاً در مغازه های تعمیراتی این کار انجام میشه ...
    آپدیت و آپگرید = این دو کلمه در معنی یکیه و فرق خاصی ندارن و هر دو معنی ارتقاء ورژن ( فریمور ) نرم افزاری گوشی رو دارن ..که هر موقع از طرف نوکیا فریمور جدیدی برای اون گوشی اعلام بشه از روشهایی که در همین انجمن موجوده میتونید گوشیتون به فریمور بالاتر آپدیت یا آپگیرید کنید ..
    رجیستر = رجیستر کردن یعنی ثبت سریال گوشی در مخابرات که باعث میشه بتوان از اون گوشی در کشور استفاده و از کلیه خدمات اون اپراتور استفاده کرد .. این برای اون دسته از کسانی هست که گوشی از خارج وارد میکنن و برای اینکه بتونن از اون گوشی در کشور استفاده کنن باید سریال گوشی رو در سایت مخابرات ثبت ( رجیستر ) کنن .
    هک = به دلیل اینکه بیشتر نرم افزارهای کاربردی و مشهور , پولی هستند و باید برای استفاده از اون پول خرج کرد و اون نرم افزار رو خرید , دوستان میان از روشهای مختلف ( که اونم در همین انجمن موجوده ) گوشی رو هک میکنن که دیگه موقع نصب اینگونه نرم افزارها و بازیها به راحتی نصب بشن و سریال نامبر نخواد ....

9. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من گوشیم n85 هست...با wifi برای update وصل شدم...همه کارا رو انجام داد ولی وقتی گزینه updating اومد رو صفحه تا یه ذره پر کرد قطع شد....بعد که کوشی بالا اوم پیغام داد:file is not packed to your phone...call your service provider...یه چیز تو همین مایه ها بود...درست یادم نیست متن رو....چی کار باید بکنم...اشکال چیه....با wireless نمیشه update کرد
    کسی نمیدونه علت چیه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

DJ.Mamal جان با سپاس فراوان جهت اين تايپك فوق العاده مفيد بنده يه سوالي داشتم كه اميدوارم راهنماييم بفرماييد:
    1. در دقيقه 14 فيلم آموزشي كه قرار داديد شما بعداز انصراف از نحوه آپديت آنلاين نحوه آپديت آفلاين را نشان ميدهيد كه 6 تا فايل را از درايو G كپي مينماييد و آنرا در درايو C در پوشه NOKIA كپي ميكنيد و سپس NokiaSoftwareUpdater را دوباره اجرا مينماييد و كار آپديت را به پايان ميرسانيد .
    2. حالا سوال من از شما دوست گرامي اين است كه شما اين 6 تا فايلي را كه در درايو G داشتيد و از آنها براي جايگزيني در درايو Cاستفاده كرديد را از كجا آورديد؟ آيا آنها را قبلا از طريق اينترنت دانلود نموده بوديد يا اينكه زماني كه NokiaSoftwareUpdater را نصب كرديد در درايو G شما سيو شده بود!!!
    3. در حين كار با گوشي آيا گوشي نياز به كار خاصي يا تايديه خاصي ندارد؟

ممنون ميشوم كه اگر جواب سوال من را واضح بدهيد 
    با تشكر دوباره از شما دوست گرامي
    ياحق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •