نه دوستان! اینطوری نیست! هر کس هنگام ثبت نام شما رو به عنوان معرف بنویسه اون عدد افزایش پیدا میکنه!
من الان 4 معرف دارم!
نه دوستان! اینطوری نیست! هر کس هنگام ثبت نام شما رو به عنوان معرف بنویسه اون عدد افزایش پیدا میکنه!
من الان 4 معرف دارم!
سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنون
از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
با دکمهسلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنونپست هایی رو که میخوای نقل قول کنی انتخاب کن و آخر سر نقل قول رو بزن ....
نمیشه فهمید .... مدیر ها شاید بتونن ....از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
....موفق باشید....
ایشون اول پست 2 رو دادند. من ایمیل رو دریافت کردم. دوباره من پست شماره 3 تاپیک رو زدم. و ایشون دوباره پست 4 رو توی تاپیک زدند و بعد ایمیل برای من ارسال شد.
در ضمن خود ایشون میگفتند توی همین انجمن چندین بار دیگه همین مشکل رو داشتند.![]()
ممنون از راهنماييت،![]()
با عرض ادب میخوام که یه مکانه اموزشی واسه ما مبتدی ها بذارید که بدومیم چطور سوال بپرسیم و جواب بدیم.من سوال پرسیدم اما نمیدونم چطور باید جوابش رو بگیرم.ممنون
ياسي جون سلام
اول ورودتون رو خوش امد ميگم
اون صفحه اول www.forum.p30world.com رو نيگاه كنيد
هر بخش مربوط به يك موضوعي هست ،
بايد بينيد سئوالتون در چه مورديه در اون بخش بپرسيد
مثلاً در مورد نرم افزار در انجمن نرم افزار www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
در مورد ماهواره در انجمن ماهواره []www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=27[]
در مورد فيلم در در انجمن فيلم http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=96
بايد سئوال بپرسيد تا دوستان كمكتون كنند
شما قبلاً سئوالتون چي بود و كجا پرسيديد كه جواب نگرفتيد ، عزيز ؟
سلام
یوزر من yusef بوده ولی از دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم میگه که یوزر و پسورد اشتباهه.وقتی میخوام فورگت کنم مینویسه که همچین ایمیلی در سیستم وجود ندارد.
من باید چی کار کنم؟آیا مدیر کاری انجام میده.من دوساله که عضو اینجام.لطفا کمکم کنید.
عزيز جان اينجوري به نظر مياد كه متاسفانه yusef براي مدتي يا خداي نكرده هميشگي Ban شده و
چون ID به نام yusef در ليست اعضا وجود ندارد !!
از Amin يا Sina مابقي ماجرا رو جويا بشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)