تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 183 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

چه جوری؟من که تا حالا ندیدم
    رابطه نامشروع کجا بوده
    دیگه گفتن +18 اما این چیزا توش نیست
    مگه اینکه هات کافی چیزی واسش اومده باشه دی:

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رابطه نامشروع کجا بوده
    دیگه گفتن +18 اما این چیزا توش نیست
    مگه اینکه هات کافی چیزی واسش اومده باشه دی:
    یکی از دوستان گفته بود داره حالا من نمیدونم داره یا نه؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی نا امید کننده بود............. .

نکات مثبت:

شهر پویا

ماشین سواری جالب و تنوع ماشینها

اکشن نسبتا موفق

گرافیک خوب

صداگذاری و موزیک خوب

نکات منفی:

نصف زمان بازی صرف ماشین سواری شد

تنوع در گیم پلی کم بود(ماموریتهای شماره 1 کجا و این کجا تنها ماموریت برجستش همون هتل بود که اونم شصت بار قبل عرضه بازی دیده بودیم)

موضوع و داستان کمی آبکی بود.......(بر عکس شماره 1 که موضوع بسیار زیباتری داشت)

بازی شدیدا خطی بود..شدیدا .....

ارزش تکرار هم نداشت.....البته اگه کسی قصد جمع کردن اون مجله های مضخرف رو داشته باشه آره ارزش تکرارش میره بالا ..(کلا با اون مجله و کارش مشکلی ندارم ...ولی وقتی می بینم میخوان با اون عکسا فروش یه بازی رو بالا ببرن و استفاده ابزاری بکنن متاسف میشم)

در کل امتیاز 8 و حتی 7.5 مناسبشه.............

میانگین امتیازاتشم در همین حدود شد...اکثر منتقدها هم ازش انتقاد کردن..........فروشش هم خیلی بالا نخواهد بود ..البته چند هفته اول رو به خاطر نام مافیا در صدر فروش خواهد بود ....ولی بعدش میاد پایین(که البته همینطور هم شده)

4. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکات مثبت:

شهر پویا

ماشین سواری جالب و تنوع ماشینها

اکشن نسبتا موفق

گرافیک خوب

صداگذاری و موزیک خوب

نکات منفی:

نصف زمان بازی صرف ماشین سواری شد

تنوع در گیم پلی کم بود(ماموریتهای شماره 1 کجا و این کجا تنها ماموریت برجستش همون هتل بود که اونم شصت بار قبل عرضه بازی دیده بودیم)

بازی شدیدا خطی بود..شدیدا .....

ارزش تکرار هم نداشت.....البته اگه کسی قصد جمع کردن اون مجله های مضخرف رو داشته باشه آره ارزش تکرارش میره بالا ..(کلا با اون مجله و کارش مشکلی ندارم ...ولی وقتی می بینم میخوان با اون عکسا فروش یه بازی رو بالا ببرن و استفاده ابزاری بکنن متاسف میشم)

میانگین امتیازاتشم در همین حدود شد...اکثر منتقدها هم ازش انتقاد کردن..........فروشش هم خیلی بالا نخواهد بود ..البته چند هفته اول رو به خاطر نام مافیا در صدر فروش خواهد بود ....ولی بعدش میاد پایین(که البته همینطور هم شده)
    بابا ایول 7.5 رو خیلی خوب اومدی!!!: دی
    به Halo:Reach احتمالا 10 میدی : دی
    کی گفته فروش اون اومده پایین؟! تازه این هفته بازم مثل هفته قبل در صدر فروش هفتگی بریتانیا قرار گرفت
    نظرت قابل احترامه ولی دیگه داستانش آبکی بود اصلا قابل درک نیست!
    برای ما که همون امتیاز 8.5 سایت گیم اسپات بیشتر به واقعیت نزدیکه

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز نظرتون قابل احترامه ولی چند سال برای داستان این بازی زحمت کشیدن حالا شما میگین داستانش ابکی هست بازم ببخشید ولی نمیشه اینو نادیده گرفت که چه قدر زحمت کشیدن

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا ایول 7.5 رو خیلی خوب اومدی!!!: دی
    به Halo:Reach احتمالا 10 میدی : دی
    کی گفته فروش اون اومده پایین؟! تازه این هفته بازم مثل هفته قبل در صدر فروش هفتگی بریتانیا قرار گرفت
    نظرت قابل احترامه ولی دیگه داستانش آبکی بود اصلا قابل درک نیست!
    برای ما که همون امتیاز 8.5 سایت گیم اسپات بیشتر به واقعیت نزدیکه
    اولا halo رو با این مقایسه نکنید....اون یه چیز دیگس امتیازاشم نشون میده میتونید برید ببینید..تازه سبکشونم با هم یکی نیس تازه شما فعلا halo reach رو هم بازی نکردی با این بازی مقایسش کنی...اگرم بنای مقایسه بر امتیازات باشه باز هم مافیا2 بسیاران عقبه........ .

دوما 7.5 امتیاز خیلی کمی برای این بازی نیس کاملا هم درخورد و شایسته این بازی هستش.....ign به بازی 7 داده...

و مهمتر از همه میانگین امتیازات بازی هم همونطور که می دونید:

نسخه pc گرفته 74

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه xbox 360 گرفته 77

کد:
    پس خیلی هم بیراه نگفتم وحید................... .

در مورد فروش هم خودم گفتم به خاطر نام مافیا 1 و خاطره ای که مردم از شماره 1 دارن تا چند هفته در صدر خواهد بود چون همه میخوان ادامه اون بازی در اوج رو ببینن ...تازه فعلا فقط در بازار uk اول تو اون یکی ها اومده پایین.

دوست عزیز نظرتون قابل احترامه ولی چند سال برای داستان این بازی زحمت کشیدن حالا شما میگین داستانش ابکی هست بازم ببخشید ولی نمیشه اینو نادیده گرفت که چه قدر زحمت کشیدن
    چه ربطی داره برادر من..........چون این همه سال زحمت کشیدن باید عالی باشه و همه به به چه چه کنن.....؟
    خودت برو نقد چند تا از سایتا رو بخوون خیلی ها گفتن داستان بی روح..........کلیشه ای هستش...... .

داستان شماره یک یادته.......درام بود ....رمانتیک بود ..... lمافیایی بود اکشن بود.........و کلا گیم پلی و ماموریتها هم بسته به همین موضوع متنوع بود ولی این شماره اصلا اینطوری نیس

من نمیگم بازی بدیه اتفاقا بازی خوبی هم هست ولی درحد همون 7.5 یا 8 یا فوقش با ارفاق 8.5 هستش......."شاهکار" نیس "خیلی خوبم "نیس فقط "خوب".......... .
    اینو من نمیگم منتقدها و نمراتم اینو میگه البته اگه باز نگید نمره ها واسه ما اهمیتی نداره و فلان و بهمان........بهتره واقع بین باشید
    Last edited by halflife g; 06-09-2010 at 15:37.

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

عزیز من تمام قسمت های نقدتون رو می تونم درک کنم جر داستان ابکی !!! خیلی سایت ها که نمره کمی هم به بازی دادن بخش داستانی رو بی نظیر با پایانی فوق العاده توصیف کردن .شاید کمی بیش از حد داستان خطی بود اما در انکه بسیار زیبا نگارشته شده بود شکی نیست .

11. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چه ربطی داره برادر من..........چون این همه سال زحمت کشیدن باید عالی باشه و همه به به چه چه کنن.....؟
    خودت برو نقد چند تا از سایتا رو بخوون خیلی ها گفتن داستان بی روح..........کلیشه ای هستش...... .
    نقد بیشتر سایتا رو خوندم که میام اینجا پست میدم همه جا گفتن داستانش فوق العاده هست کجاش ابکیه؟
    Last edited by abolfazl_gallant; 06-09-2010 at 16:02.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا halo رو با این مقایسه نکنید....اون یه چیز دیگس امتیازاشم نشون میده میتونید برید ببینید..تازه سبکشونم با هم یکی نیس تازه شما فعلا halo reach رو هم بازی نکردی با این بازی مقایسش کنی...اگرم بنای مقایسه بر امتیازات باشه باز هم مافیا2 بسیاران عقبه........ .

دوما 7.5 امتیاز خیلی کمی برای این بازی نیس کاملا هم درخورد و شایسته این بازی هستش.....ign به بازی 7 داده...

و مهمتر از همه میانگین امتیازات بازی هم همونطور که می دونید:

نسخه pc گرفته 74

کد:
    نسخه xbox 360 گرفته 77

کد:
    پس خیلی هم بیراه نگفتم وحید................... .

در مورد فروش هم خودم گفتم به خاطر نام مافیا 1 و خاطره ای که مردم از شماره 1 دارن تا چند هفته در صدر خواهد بود چون همه میخوان ادامه اون بازی در اوج رو ببینن ...تازه فعلا فقط در بازار uk اول تو اون یکی ها اومده پایین.

در مورد امتیاز فکر کنم توی سایت metacritic یکمی فرق داره.
    چند روز پیش من نگاه کردم حدودا امتیازش برای پی سی 7.8 یا 7.9 بود.
    الان نمی تونم اون سایتو ببینم چون اون برنامه برای باز کردن اونو ندارم : دی
    شما اگه در نظر بگیرید آلن ویک هم میانگین امتیاز اون حدود 8.3 بود یعنی تقریبا به این بازی نزدیکه. ولی اون بازی رو خیلی ها حتی بهترین بازی عمرشون می دونستن. خود سازنده ها هم اشاره کرده بودن که یه سری امتیازها براشون اصلا مهم نیست و به نظر خودشون بازی موفق بوده.
    این بازی هم همین شرایط رو داره.
    بعدشم بازی خطیه که شماره یک هم به همین صورت بود. توقع داشتی مثلا بازی پر از ماموریت فرعی بودش؟ : دی
    البته من قبلا هم گفتم یه سری مشکلات بازی رو قبول دارم. به اون هم امتیاز خیلی فوق العاده نمیدم ولی دیگه بهش 7.5 یا 8 هم نمیدم : )
    اینو باید اشاره کنم که کلا بازی های انحصاری رو همیشه بعضی ها یکمی امتیازای اونو بالا می برن برعکس بازی های مولتی پلتفرم : دی

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من نميدونم .. شايد بايد بگم متاسفم كه سره امتيازات يك بازي همه جا دعوا شده .. فروم هاي ديگه رو هم ببينيد همين گونه است ... 
    من مطمئنم اينو همه ي دوستان ميدونن كه بعضي از قسمت هاي امتياز دهي بازي ها كاملا سليقه اي است . 
    مثلا همين داستان . هيچ وقت نميشه همه از يك داستان خوششون بياد .! هر كس يه سليقه اي داره ... بحث فني هم كه نيست .. پس نمره ي داستان بازي دلخواه شما ميشه .. هيچ كس هم نميتونه به يك نفر بگه چرا ميگي داستان آبكي هست .. چون اون فرد از داستان بازي خوشش نيومده .. هيچ وقت هم نميشه براي داستان استدلال آورد كه خوبه يا بد ... بستگي به سليقه ي شما داره ... 
    پس خواهش مند است اين بحث هايي كه به سليقه مربوط ميشه رو ديگه ادامه ندين ... 
    كوچيك همه ي بچه هاي فروم ... 

16. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •