تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 174 از 1635 اولاول ... 741241641701711721731741751761771781842242746741174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز در جواب سوال دوم شما بايد بگم اين قيمتهارو من روز چهارشنبه 7 -12-87 موقعي كه داشتم دوربين مي گرفتم پرسيدم شايد به دردتون خورد
    1- sx10 410-425

3- fz28 380-400
    4- h50 360 فروشگاه اصلي سوني
    با سپاس
    اول تبریک می گم ایشالا باهاش کلی عکس بگیری و کلی خاطره زیبا از عکسات برات بمونه
    یه سوال ؟
    شما که تازه دوربین گرفتی منم می خوام تو همین رنج دوربین بگیرم نظرت روی کدومه من از بین این 3 تا کنون رو انتخاب کردم اما حالا چنتا سوال دارم یک اینکه آیا با گارانتی اصلی بگیرم ؟ آیا واقعا لازم میشه ؟ بعد اینکه بدون گارانتیش چه قدر تفاوت داره ؟ اگر واقعا با گارانتیش ارزشش رو داره بگید؟ و اینکه اگر بتونم از دوبی بگیرم به نظرتون به صرفه تر نیست ؟

در آخر اینکه اگر به نظر شما h50 یا fz28 از sx10 بهتره اونا رو بگیرم کلا خوشحال میشم راهنماییم کنید؟

3 پایه خوب و مموری خوب هم اگه میشه پیشنهاد کنید ممنونم

بازم خرید دوربین رو تبریک می گم بت

2. این کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول تبریک می گم ایشالا باهاش کلی عکس بگیری و کلی خاطره زیبا از عکسات برات بمونه
    یه سوال ؟
    شما که تازه دوربین گرفتی منم می خوام تو همین رنج دوربین بگیرم نظرت روی کدومه من از بین این 3 تا کنون رو انتخاب کردم اما حالا چنتا سوال دارم یک اینکه آیا با گارانتی اصلی بگیرم ؟ آیا واقعا لازم میشه ؟ بعد اینکه بدون گارانتیش چه قدر تفاوت داره ؟ اگر واقعا با گارانتیش ارزشش رو داره بگید؟ و اینکه اگر بتونم از دوبی بگیرم به نظرتون به صرفه تر نیست ؟

در آخر اینکه اگر به نظر شما h50 یا fz28 از sx10 بهتره اونا رو بگیرم کلا خوشحال میشم راهنماییم کنید؟

3 پایه خوب و مموری خوب هم اگه میشه پیشنهاد کنید ممنونم

بازم خرید دوربین رو تبریک می گم بت
    ممنون دوست عزيز
    در مورد نوع دوربين من بعد از چند ماه تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه واقعا يك مسئله كاملا سليقه اي من خودم با اين دوربين فوجي خيلي احساس راحتي مي كنم در حالي كه دادشم همون روز Fz28خريد و اصلا از فوجي خوشش نياومد فكر نكنم تو يه گروه خيلي تفاوت فاحشي بينشون باشه بهتر بري دوربينها رو ببيني ببين با كدومشون احساس راحتي مي كني همون بگير ولي نيازاتو كاملا مشخص كن
    H50 , FZ28,SX10,Kodak z1015.fuji s2000hd,Slmpyus s570 همگي تو يه كلاس و تقريبا يه رنج قيمت هستن زياد با هم تفاوت ندارن
    در مورد گارانتي تا حالا كارم به گاارانتي نكشيده اما برخي راضي هستند و برخي واقعا ناراضي اند اونم به علت بي برنامگي و آشفته بازار ايرانه و الا يقينا وجود گارانتي يه حسنه اما اينجا ايرانه
    در مورد سه پايه هيچ نوع اطلاعي ندارم
    خودم هم به سختي دنبال يه كيف خوب و محكم واسه دوربينم مي گردم اگه كسي بتونه يكي به من معرفي كنه واقعا ممنون مي شم
    من يه مموري 8 گيگ توشيبا كلاس 4 گرفتم تا حالا عالي بوده هم سرعت رايت هم سرعت خوندنش البته من گرفتم 25 فكر كنم بچه ها گرفتن 22
    با سپاس

4. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه با فلاش نگرفتم
    تو مود اتوماتيك بود و فلاش دوربين هم باز نبود
    به نظرتون مشكل از كجاست جدي هست يا نه
    چیز مهمی نیست انعکاس ذرات معلق در هواست که بهشون نور تابونده شده.احتمالا آفتابی بوده اونجایی که عکس گرفتین.
    این مسئله بیشتر با استفاده از فلاش بوجود میاد.

6. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    مي خواستم يه عكس ماكرو بگيرم در مود اتوماتيك دوربين اما فاصله رو رعايت نكردم بعد نتيجه اش عكس پايين شد اما اونچه كه من روناراحت كرده وجود چندتا نقطه سفيد در اون عكس بود كه با دايره قرمز مشخصشون كردم به نظرتون اشكال از كجاست از لنز يا ccd يا مشكل خاصي نيست
    با سپاس
    مشخصات عكس
    ايزو 800
    سرعت شاتر 1/70
    من قبلا نمونه ی این عکس رو دیدم. بعضی وقتها پیش میاد که در حالت ماکرو دوربین نمیتونه فوکوس کنه یا فوکوس دستی تا آخر کم شده که در نتیجه روی شیشه ی لنز یا ----- فوکوس میکنه. ولی نکته ی جالب اینجاست که این دوربین ماکروی کمتر از 10 سانتیمتر نداره. پس اگر فقط همین یه عکس اینطوری شده. میمونه 2 حالت:
    یکی این که از شیشه ای چیزی عکس گرفته باشی و دیگه این که یه چیزایی تو هوا بوده که روشون نصفه نیمه فوکوس شده.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من خودم دوربینای fuji رو درست حسابی نمیشناسم خیلی هم علاقه ندارم بهشون. فقط یکی از دوستام داشت که بعد یه مدت خراب شد. البته نمیخوام انرژی منفی بدم خرابی تو همه ی دوربینا ممکنه باشه. ولی مشخصات این دوربینو که نیگا کردم متوجه شدم که به نسبت قیمتش می ارزه. واقعا 260 گرفتی؟

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها لنز دوربین رو با چی میشه تمیز کرد اثر انگشت روش افتاده بعدش با گوش پا ک کن پاک کردم ولی چربی پوست روی لنز بدتر پخش شد یکم ببا پارچه پنبهای نرم تمیزش کردم ولی باز جاش هست با چی تمیز کنم پارچه جیر هم دارم ولی زیاد جنسش خوب نیست . یادمه موقع خرید دوربین یکم ذرات ریز رو لنز بود فروشنده اول میخاست با سوزن برداره ولی بهش گفتم دستمال دارم خودش فهمید داره چی کار میکنه با یه اسپری هوای فشره لنز رو تمیز کرد . از این اسپری ها برای لنز دوربین گیر میاد یا نه برم پارچه جیر از عینک فروشی بگیرم؟

چون میترسم گند بزنم به لنز دوربینم.

همین ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من قبلا نمونه ی این عکس رو دیدم. بعضی وقتها پیش میاد که در حالت ماکرو دوربین نمیتونه فوکوس کنه یا فوکوس دستی تا آخر کم شده که در نتیجه روی شیشه ی لنز یا ----- فوکوس میکنه. ولی نکته ی جالب اینجاست که این دوربین ماکروی کمتر از 10 سانتیمتر نداره. پس اگر فقط همین یه عکس اینطوری شده. میمونه 2 حالت:
    یکی این که از شیشه ای چیزی عکس گرفته باشی و دیگه این که یه چیزایی تو هوا بوده که روشون نصفه نیمه فوکوس شده.
    چیز مهمی نیست انعکاس ذرات معلق در هواست که بهشون نور تابونده شده.احتمالا آفتابی بوده اونجایی که عکس گرفتین.
    این مسئله بیشتر با استفاده از فلاش بوجود میاد.
    پشت صحنه اش نور زيادي بود و فضا هم گرو غبار داشت
    يعني مطمئن باشم كه لنزش مشكل نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم دوربینای fuji رو درست حسابی نمیشناسم خیلی هم علاقه ندارم بهشون. فقط یکی از دوستام داشت که بعد یه مدت خراب شد. البته نمیخوام انرژی منفی بدم خرابی تو همه ی دوربینا ممکنه باشه. ولی مشخصات این دوربینو که نیگا کردم متوجه شدم که به نسبت قیمتش می ارزه. واقعا 260 گرفتی؟
    من 260 از آهونگار گرفتم البته 5 تومنش واسه بيمه دوربين بود
    ماندگاريشو نمي دونم ولي فعلا و تااين لحظه از عكساش و مخصوصا از فيلمش بي نهايت راضيم تا بعد چه پيش آيد
    فكر نكنم دوربينهاي فوجي زياد از هم ردهاشون كم بيارن اين و هم در نظر بگيريم سوني - كانن - پاناسونيك - پول زيادي بابت تبليغ كالاهشون ميدن و اين محصولاتشون گرونتر ميكنه
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها لنز دوربین رو با چی میشه تمیز کرد اثر انگشت روش افتاده بعدش با گوش پا ک کن پاک کردم ولی چربی پوست روی لنز بدتر پخش شد یکم ببا پارچه پنبهای نرم تمیزش کردم ولی باز جاش هست با چی تمیز کنم پارچه جیر هم دارم ولی زیاد جنسش خوب نیست . یادمه موقع خرید دوربین یکم ذرات ریز رو لنز بود فروشنده اول میخاست با سوزن برداره ولی بهش گفتم دستمال دارم خودش فهمید داره چی کار میکنه با یه اسپری هوای فشره لنز رو تمیز کرد . از این اسپری ها برای لنز دوربین گیر میاد یا نه برم پارچه جیر از عینک فروشی بگیرم؟

چون میترسم گند بزنم به لنز دوربینم.

همین ممنون
    من هم مشكل شما رو داشتم با يه دستمال مخصوص عينك و به قول سناتور عزيز چند هاي ناقابل مشكلم حل شد
    البته ممنون ميشم كه اگه دوستان راه بهترو مطمئن تري بلدند به ماهم ياد بدن
    با سپاس

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعد یه چیز دیگه باطری شارژی چه خوبه سونی 2000 یا 2500 یا دوراسل -انرجایزر 2500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •