حالا مهم تاریخشه عزیزم.کپکام که فعلا چیزی نگفته نه؟؟؟
در ضمن بابا جونگ وون که زنه.به من بگو هیون بین.
حالا مهم تاریخشه عزیزم.کپکام که فعلا چیزی نگفته نه؟؟؟
در ضمن بابا جونگ وون که زنه.به من بگو هیون بین.
تاريخ عرضه هم داره ديگه اوايل تابستون منتشر ميشه توي گيم اسپات دقيق نوشته كي مياد
خب دیگه.گیم اسپات گفته.نه خود کپکام.اصلا شاید گیم اسپات یه بلوفی زده همه رو سر کار بذاره!!!تاريخ عرضه هم داره ديگه اوايل تابستون منتشر ميشه توي گيم اسپات دقيق نوشته كي مياد
نه
کپکام اگر بگه فروش نسخه ی کنسولش میاد پایین ، چون اکثرا سیستم دارن
الآن چند نفر توی این تاپیک به خاطر این بازی کنسول گرفتن؟
خب کپکام با این کنسول ها قرارداد داره ، بعد بیاد بگه برای pc میاد فروشش کم میشه.
عوضش وقتی بگه برای pc هم منتشر میشه اکثر کسانی که کنسول و سیستم دارن نسخه ی pc رو هم میگیرن ، این میشه دوبرابر فروش
البته این نظر منه ، چون قضیه ی دویل می کرای هم همین بود.
دو سه هفته ی آخر اعلام میکنه که منتشر میشه![]()
ولي Maggy جان فكر نمي كنم گيم اسپات الكي بگه مسلما تاريخ انتشار تائيد شده كه گيم اسپات درج كرده كپكام تائيد كرده كه براي PC مياد اين بازي و تاريخش هم مشخص شده.
دوستان نگران نباشين كاملا درسته كپكام فقط ميخواد رو كنسول خوب فروشش رو بكنه بعد واسه pc هم مياد.تازه رو
pc با گرافيك بيشتر هم مياد.
بله مشخصا خواهد اومد گيم اسپات هيچ وقت حرف مفت نمي زنه
منم دقیقا منظورم همین بود!
من فقط دلیل نگفتن کپکام رو گفتم (منظورم این بود که میخواد منتشر کنه ولی فعلا چیزی نمیگه و گیم اسپات اینو میدونه) ، وگرنه گیم اسپات هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنه که بخواد تاریخ ریلیز الکی بده بیرون![]()
البته همونطور که هممون میدونم قبل از ریلیز بازی گفته بود با نسخه ی کنسولی میاد.حالا این بلوف نبود؟؟؟![]()
خب احتمالا قبلا همچین تصمیمی داشتن ، هر چی بوده ، گیم اسپات مطمئن بوده ، فراموش نکنید منبع معتبر بازی های کامپیوتریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)