تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 211 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فردیناند: فرگوسن بی‌رحم خواهد بود

ستاره منچستریونایتد از بازی هفته آینده تیمش مقابل بارسلونا گفته است.

سایت گل: ریو فردیناند مدافع منچستر یونایتد سخت در تلاش است که از مصدومیت از ناحیه ساق پا رهایی یابد و به فینال لیگ قهرمانان برسد. سر الکس فرگوسن گفته اگر او نتواند قبل از دیدار با هال‌سیتی آمادگی خود را ثابت کند از لیست تیم برای فینال خط خواهد خورد.

فردیناند امیدوار به نظر می‌رسد و گفته می‌داند مربی او در انتخاب بازیکنان بی‌رحم است: «به نظرم مقابل هال‌سیتی چند دقیقه‌ای بازی خواهم کرد. اما اگر نتوانم، بسته به نظر مربی است که جلوی بارسلونا بازی کنم یا نه. مربی در این زمینه بهترین تصمیم را برای تیم خواهد گرفت. او اصلا به احساس افراد فکر نمی‌کند و هیچ کس در این زمینه از او چیزی نخواهد پرسید.»

به نظر می‌رسد فرگی ترکیبی کاملا متفاوت را مقابل هال‌سیتی به میدان بفرستد. هال‌ در صورت پیروزی در این دیدار می‌تواند در لیگ برتر باقی بماند. اگر فردیناند نتواند به آمادگی برسد جانی ایونز جانشین او خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فرگوسن نمی گذارد تبس برود

تدی شرینگهام مهاجم اسبق منچستریونایتد معتقد است سر الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ اجازه نخواهد داد تبس این تیم را ترک کند.

سایت گل : سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد به این راحتی ها تبس را از دست نخواهد داد.این در حالی است که باشگاه های منچسترسیتی و لیورپول آماده اند تا با پیشنهادهایی مناسب این ستاره آرژانتینی را جذب کنند.تدی شرینگهام مهاجم اسبق منچستریونایتد در گفتگو با مجله Four-Four-Two می گوید :"فکر نمی کنم فرگوسن با رفتن تبس موافقت کند.

تبس بازیکن فوق العاده ای است.او هر وقت که وارد زمین می وشد برای تیمش موثر بازی می کند و می تواند در هر لحظه نتیجه را عوض کند.فرگوسن همه این ها را به خوبی می داند و مطمئنا با رفتن او مخالفت خواهد کرد.تبس هر گاه وارد زمین می وشد 100% انرژی اش را برای تیم می گذارد.کسی چه می داند شاید تمام این اخبار در تابستان تغییر کند و تبس در اولدترافورد ماندنی شود.مطمئنا فرگوسن تمام تلاشش را برای حفظ تبس در یونایتد انجام خواهد داد."

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رژه پيروزي در شهر منچستر در صورت قهرماني منچستر يونايتد در اروپا

شوراي شهر منچستر تمهيداتي را براي برگزاري يک رژه پيروزي دراين شهر در صورت غلبه منچستر يونايتد بر بارسلونا در فينال ليگ فوتبال قهرمانان اروپا انديشيده است .

اين شورا انتظار دارد که نيم ميليون نفر شاهد اين رژه باشند که شامگاه پنجشنبه در صورت موفقيت منچستر يونايتد در حفظ جام قهرمانان اروپا پس از ديدار پاياني مسابقات در رم ، برگزار خواهد شد .
    مايک آمسبري رئيس شوراي شهر منچستر گفت :" ما همه اميدواريم که منچستر يونايتد جام را بازگرداند و در اين صورت جو فوق العاده اي براي برگزاري رژه پيروزي حکفرما خواهد شد ."

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مجتبی من عکسی نمیبینم !

================

در آستانه فينال ليگ قهرمانان اروپا
    فرگوسن: قهرمان مي‌شوم تا بگويم تمام‌شدني نيستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: انگيزه زيادي براي قهرماني مجدد در ليگ قهرمانان اروپا دارم تا بگويم تمام شدني نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: هر عنوان قهرماني براي من شور و هيچان زيادي به همراه مي آورد. از طرفي كسب هر عنوان به من انگيزه بيشتري براي رسيدن به افتخار بعدي مي دهد. به اين ترتيب با تمام وجود براي رسيدن به مقام قهرماني اروپا تلاش مي كنم.
    وي افزود: در كنار اين هدف كلي، يكسري انگيزه هاي كوچكتر و در عين حال حاشيه‌ايي نيز دارم. به عنوان مثال با هر عنوان قهرماني دوست دارم، نشان دهم حرف برخي كه مي گويند فرگوسن تمام شده، ‌درست نيست و تازه حيات و بالندگي نيز دارم. به اين ترتيب مي خواهم نشان دهم فرگوسن تمام نمي شود.
    فرگوسن خاطرنشان كرد: در يك تيم با كسب تنها چند نتيجه نامطلوب، شما نمي توانيد نظر دهيد و قضاوت كنيد عمر مربيگري و يا بازي يك چهره به اتمام رسيده است. من براي اين منظور به آنچه براي همكارم آرسن ونگر در آرسنال روي داد‌،‌ اشاره مي كنم. در مورد او مي گويند عمر ونگر در آرسنال به پايان رسيده، در حالي كه اصلا چنين برداشتي صحيح نيست.
    اين مربي تصريح كرد: مايه تاسف و ناراحتي است وقتي در مورد يك چهره پويا، اين گونه نظر داده مي شود. تعجب مي كنم در اين ميان وسايل ارتباط جمعي كه ابزار فرهنگي هستند نيز در القا اين طرز تفكر نادرست،‌ تلاش مي كنند.
    فرگوسن گفت: شخصي همچون من در منچستر مشكلي براي ايجاد انگيزه جهت ادامه فعاليت خود ندارد. چرا كه در تيمي مطلوب حضور دارم كه همين امر ‌به من انرژي و انگيزه براي كار بيشتر مي دهد.
    اين مربي 67 ساله اسكاتلندي يادآور شد: استمرار حضورم در منچستر، ‌سبب شده اين باور و برداشت براي اهالي تيم و مردم بوجود آيد كه تحت هر شرايطي منچستر بايد برنده و فاتح شود كه اين نظريه خيلي هم خوب است.
    اين اظهارات فرگوسن در حالي بيان مي شود كه تيم او در پايان هفته جاري و در تاريخ 6 خرداد براي كسب عنوان قهرماني اروپا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان به مصاف بارسلونا اسپانيا در ورزشگاه رم خواهد رفت تا فرگوسن پس از بيش از دو دهه حضور بسيار پربار در اولدترافورد و كسب عناوين پرتعداد، شرايط كسب يك افتخار تازه را به مجموعه عناوين كنوني اش بيابد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •