تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 291 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

رومنيگه مخالف فروش ريبرى
    معاون باشگاه بايرن مونيخ آلمان گفت: مايل نيستم حرفى را تكرار كنم اما در مورد فرانك ريبرى باز هم مى گويم كه فروشى نيست. كارل هاينس رومنيگه اظهار داشت: باشگاه بايرن به هيچ وجه تصميمى براى فروش و واگذارى ريبرى ندارد. اين مقام افزود: اين حرف را بارها تكرار كرده ايم اما از باشگاه هايى كه به او علاقمند هستند تعجب مى كنم كه به حرف بايرن توجه ندارند. مهاجم و كاپيتان سابق بايرن و نفر دوم حال حاضر باشگاه بايرن بيان كرد: ريبرى با بايرن قرارداد دارد و اين يك حقيقت آشكار است. او از حضور در مونيخ راضى است. ما هم از همكارى با او بسيار راضى و خرسند هستيم. وى بيان كرد: باشگاه هايى كه خواهان او هستند، بايد به حرف ما توجه كنند و به فكر بازيكن ديگرى غير از او باشند. در حال حاضر شايعات زيادى در مورد ريبرى و علاقه مندى باشگاه هاى منچستريونايتد انگلستان و رئال مادريد اسپانيا به جذب وى شنيده مى شود. هافبك مسلمان فرانسوى از ۲ فصل قبل در خدمت تيم ركورد دار قهرمانى بوندس ليگا است.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

هوفن‌هايم خانه آرزوهاي كوچك
    مونيخي‌ها از همين مي‌ترسند

نويسنده : هدي حسيني

از همين اسم‌شان هم مي‌شود فهميد كه چه تيم بي‌ادعايي هستند. از چند دسته پايين بر كارشان را شروع كردند. مگر ديتمار هوپ چقدر سرمايه به اين تيم تزريق كرد كه رده‌ها را يكي پس از ديگري پيمودند و در حالي كه حتي در مخيله شان هم نمي‌گنجيد به بوندس‌ليگا راه يافتند. نه بازيكن گران قيمتي خريدند نه دستمزد آنچناني به مردانشان دادند. نه خانه‌اي داشتند كه در آن از ميهمانان پذيرايي كنند نه خيل عظيمي از هواداران كه براي درخشش آنها كه مثل داستان‌هاي پريان روياگونه بود هورا بكشند. تنها چيزي كه داشتند و دارند همين اميد و اطمينان به نفس است كه باعث مي‌شود در زينس‌هايم جايي دور تر از خانه خودشان بازي كنند و ككشان هم نگزد كه از زادگاه دور شده اند. تعداد هوادارانشان آنقدر نيست كه اگر خوب نتيجه نگرفتند نگران اعتراض و نا رضايتي آنان باشند. حتي رييس هم بازخواستشان نمي‌كند. تا همين جا هم كه آمده‌اند هوپ را به عرش رسانده اند. چيزي براي از دست دادن ندارند. تاريخچه هوفن‌هايم هم مملو از افتخار و قهرماني نيست كه دغدغه حفاظت از آن را داشته باشند. ساير تيم‌هاي بوندس‌ليگا را به حدي به وحشت انداخته‌اند كه ديگر كسي جرات نمي‌كند آنها را حريف كوچك خطاب كند. صدرنشيني آنها پاسخ همه ترديدها را داده است. بايرن مونيخ هم از يك هفته پيش در حال سبك سنگين كردن موقعيت است. بكن باوئر دلش را به ميزباني خوش كرده و اين كه حريف تا به حال در يك ورزشگاه حسابي جلوي فوج هواداران متعصب بازي نكرده را براي بايرن يك امتياز مهم مي‌داند. فرانك ريبري هم اواسط هفته قبل اظهار داشت بي‌صبرانه مثل همه اهالي فوتبال آلمان منتظر اين مسابقه است. او اعتراف كرد كه هيچ كدام از بازيكنان هوفن‌هايم را خوب نمي‌شناسد اما بعد از اين مسابقه شايد هيچ‌وقت آنها را از ياد نبرد. مونيخي‌ها با وجود افت و خيزهايي كه اول فصل داشتند به چند قدمي صدر جدول رسيده‌اند اما سرشان را كه بالا مي‌كنند خبري از مدعيان نه چندان جدي هميشگي نيست. آن بالا هوفن‌هايم با سه امتياز بيشتر نشسته. نه ليگ قهرمانان را مي‌شناسد نه حتي جام يوفا را. با سرخوشي يك پسر بچه بازيگوش كه بزرگتر خودش را دست انداخته روي اولين پله نشسته و بي خيال پاهايش را توي هوا تكان مي‌دهد.

فراز و نشيب‌هاي وداد ايبيسويچ
    در هوفن‌هايم آرامش دارم

داستان به اوج رسيدن وداد ايبيسويچ از آن قصه‌هاي كلاسيك است. او بازيكني است كه اول چندان جدي گرفته نمي‌شد و به عنوان يار ذخيره او را خريده بودند اما سرانجام راهش را به داخل تركيب ثابت پيدا كرد و يك تنه خط حمله هوفن‌هايم را پيش برد. او فصل پيش از آلمانيا آخن به هوفن‌هايم پيوست اما در فصل اول روزهاي چندان موفقيت آميزي نداشت. فرصت‌هاي كمي را براي بازي كردن در اختيارش گذاشتند اما از همان‌ها براي زدن پنج گل استفاده كرد و صعود تيم به بوندس ليگا را جشن گرفت. در بوندس ليگا هم اقبال از روز اول به او رو نكرد. دمبابا و چيندو اوبازي دو مهاجم اصلي تيم بودند. فقط در صورت مصدوميت يا خستگي آنها بود كه ايبيسويچ به ميدان فراخوانده مي‌شد. او فكرش را هم نمي‌كرد كه در هوفن‌هايم رقابت براي قرار گرفتن در تركيب ثابت اينقدر سخت باشد اما نمي‌خواست به اين راحتي جا بزند:« با صعود به بوندس ليگا هوفن‌هايم لحظه تاريخي را تجربه كرد. من هم مي‌خواستم نشان دهم كه جزيي از اين خانواده‌ام و همراه آنها پا به پا حركت كرده‌ام.» و او براي به دست آوردن فرصت مناسب خيلي هم منتظر نماند. وقتي او بازي اهل نيجريه به اين نتيجه رسيد كه بازي‌هاي المپيك برايش مهم‌تر از حضور در بازي‌هاي هفته‌هاي آغازين بوندس ليگاست، ايبيسويچ را براي پر كردن جاي خالي اين مهاجم به ميدان فرستادند و او با به ثمر رساندن هفت گل در هفت بازي اول فصل ارزش خودش را به همه ثابت كرد. رالف رانگنيك مربي هوفن‌هايم درخشش مهاجم بوسنيايي خود را ناشي از سادگي سبك بازي او مي‌داند:« زماني كه وداد زياد به خودش فشار نمي‌آورد تا حتما در زمين كار خارق العاده‌اي انجام دهد به اوج خودش مي‌رسد. او كارهاي پايه‌اي را به خوبي انجام داده و اعتماد به نفسش را هم بازيافته است.»
    او تركيبي از مهارت‌هاي كار با توپ سنتي بالكان‌ها و خصوصيات بازي مدرن را در بازي خود ارايه مي‌دهد. او به همراه خواهر و والدينش درسن 16 سالگي به آمريكا مهاجرت كرد. آنها درسنت لوييس در ميسوري ساكن شدند و وداد استعدادهايش را در زمين فوتبال ابتدا در مدرسه روز ولت و سپس در باشگاه مشهورش «بوش» نشان داد. دست آخر هم سه سال پياپي گلزن برتر تيم فوتبال دانشگاه سنت لوييس شد تا پاري‌سن‌ژرمن در سال 2004 به سراغش بيايد. متاسفانه او در فرانسه به توفيقي دست نيافت و فقط دوره كوتاهي براي باشگاه دسته دومي ديون فرانسه توپ زد و در آخن هم بازي‌هاي خوبي ارايه داد. او سال 2007-2006 براي آخن شش گل به ثمر رساند:« در فرانسه و در آخن كه بودم واقعا به كسي نياز داشتم كه به من براي خو گرفتن به شرايط جديد و آشنا شدن با محيط كمك كند اما كسي را نداشتم. در هوفن‌هايم بيشتر احساس راحتي مي‌كنم. اينجا باشگاهي است كه مي‌توانم در آرامش به بازي كردن بپردازم.»

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پيروزي دلچسبي بود. لوكاتوني علي رقم از دست دادن موقعيتهاي فراوان بالاخره گل زني كرد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با این برد اول میشیم ؟
    فک کنم امتیازات مساوی باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه تفاضل گل هوفنهايم بهتره. اگه بازي بعديش رو مساوي هم بگيره قهرمان نيم فصل ميشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فوتبال بوندسليگا:پيروزي بايرن مونيخ بر هافنهايم در يك ديدار نفس گير

هفته شانزدهم مسابقات فوتبال بوندسليگا جمعه شب با پيروزي بايرن مونيخ در يك ديدار نفس گير در برابر هافنهايم صدرنشين آغاز شد . بايرن كه از هافنهايم پديده اين فصل بوندسليگا عقب افتاده بود در نهايت ضمن جبران عقب ماندگي خود با گل دقيقه آخر مهاجم ايتاليايي‌اش موفق شد دو بر يك هافنهايم را مغلوب كند .
    اين پيروزي هردو تيم را ‪ ۳۴‬امتيازي كرد ولي هافنهايم تنها به لطف تفاضل گل بهتر صدرنشيني خود را حفظ كرده است .
    هافنهايم در مقابل ‪ ۶۹‬هزار هوادار بايرن در ورزشگاه خانگي آليانز آره نا زننده گل اول ديدار در دقيقه ‪ ۴۹‬بازي شد و ثابت كرد كه بي‌جهت در اين جايگاه قدرت قرار نگرفته است .
    وداد ايبي سويچ مهاجم بوسنيايي هافنهايم و گلزن برتر ليگ دسته اول آلمان هيجدهمين گل خود را در ‪ ۱۶‬بازي اين فصل براي تيمي كه تا دو فصل پيش در دسته دوم بازي مي‌كرد به ثمر رساند .
    اين تيم روستايي كه با حمايت مالي ديتمار هوپ يك بازرگان بسيار پولدار اداره مي‌شود فرصت‌هاي ديگري براي افزودن بر تعداد گلهايش داشت ولي از دست رفتن اين فرصت‌ها باعث شد تا سرانجام فيليپ لام حدود يك ساعت پس از بازي گل تساوي را به ثمر برساند .
    سپس نوبت لوكا توني شد تا با گل دقيقه آخر خود كه هشتمين گل وي در رقابتهاي اين فصل بود موجب حيرت هافنهايم شود .
    دو تيم اكنون با چهار امتياز اختلاف و يك بازي بيشتر بالاتر از هرتابرلين ‪ ۳۰‬امتيازي و بايرلوركوزن ‪ ۲۸‬امتيازي قرار دارند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه ادامه رقابتهای بوندس لیگا به ش رح زیر است:

شنبه 16/9/87
    آرمینیا بیله فلد-بورسیا دورتموند
    اینتراخت فرانکفورت-بوخوم
    انرگی کوتبوس- اشتوتگارت
    کارلسروهه-وردربرمن
    مونشن کلادباخ-بایرلورکوزن
    شالکه-هرتابرلین

یکشنبه 17/9/87
    کلن-هامبورگ
    ولفسبورگ-هانوفر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کلینزمن: هوفنهایم قوی ترین رقیب ما بود

سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از پیروزی دیشب مقابل هوفنهایم از این تیم به عنوان بهترین تیمی یاد کرد که آنها در این فصل از رقابت ها با آن روبرو شده اند. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بایرن مونیخ دیشب در دیدار آغازین هفته شانزدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه 2 بر یک مقابل هوفنهایم به برتری رسید و در رده دوم جدول رده بندی باقی ماند.
    برپایه گزارش گل، یورگن کلینزمن در نشست خبری پس از پایان بازی گفت: هوفنهایم بهترین حریفی بود که ما در آلیانز آرنا با آن دیدار کرده ایم. آنها تصادفی صدرنشین رقابت های بوندس لیگا نیستند.
    وی در ادامه تصریح کرد: می دانستیم که بازی با هوفنهایم کار دشواری است. ما این شانس را داشتیم که زودتر بازی را با نتیجه 2 بر یک به پایان ببریم اما در نهایت این کار در وقت های اضافی بازی به انجام رسید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/هفته شانزدهم بوندس‌ليگا آلمان/
    ياران دژاگه از هانوفر ميزباني مي كنند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ولفسبورگ در آخرين روز از هفته شانزدهم بوندس ليگا به ديدار هانوفر مي رود.

به گزارش خبرگزاي فارس، تيم ولفسبورگ كه اشكان دژاگه را در اختيار دارد، ‌فردا در ورزشگاه فولكس واگن آره نا پذيراي هانوفر خواهد بود.

در ديداري ديگر اف.ث.كلن پذيراي هامبورگ است.

برنامه مسابقات امروز (شنبه):
    انرژي كوتبوس - اشتوتگارت
    اينتراخت فرانكفورت - بوخوم
    آرمينيابيله فلد - بروسيادورتموند
    كارلسروهه - وردربرمن
    بروسيامونشن گلادباخ - بايرلوركوزن
    شالكه - هرتابرلين

جدول رده بندي:
    1 - هوفن هايم 34 امتياز - 16بازي
    2 - بايرن مونيخ 34امتياز- 16 بازي
    3 - هرتابرلين 30 امتياز- 15 بازي
    4- بايرلوركوزن 28 امتياز- 15 بازي
    5 - هامبورگ 27 امتياز- 15 بازي

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لو: طرفدار هافنهايم هستم

يوآخيم لو سرمربى جوان تيم ملى آلمان براى سال ۲۰۰۹ ميلادى برنامه هاى خاصى را در نظر گرفته است. سرمربى ژرمن ها معتقد است در صورت عملى شدن برنامه هايش تيم ملى آلمان در جام جهانى ۲۰۱۰ حضورى بسيار موفق خواهد داشت. لو در گفت وگو با روزنامه ولت درباره برنامه هاى ويژه خود صحبت كرده است. لوكاس پودولسكى، متزلدر، كوين كورانى، فرينگس، بالاك و تيم شگفتى ساز هافنهايم بخش هاى ديگر صحبت هاى لو در اين گفت وگو را تشكيل داده اند.
    • آخرين بازى تيم ملى آلمان در سال ۲۰۰۸ با باخت به پايان رسيد. اين مسأله نمى تواند نگران كننده باشد؟
    - چطور باخت در يك بازى دوستانه آن هم در شرايطى كه بسيارى از بازيكنان تأثيرگذارمان را در اختيار نداشتيم، مى تواند نگران كننده باشد. هدف اصلى ما از اين بازى محك زدن بازيكنان جوان و كم تجربه بود. طبيعى است در چنين شرايطى مقابل تيم ملى انگلستان نتوانيم به پيروزى برسيم .
    • اما تيم ملى انگلستان هم تقريباً با تيم دوم خودش به آلمان آمده بود؟
    - درست است اما براى يك بازيكنى كه به تازگى پا به تيم ملى گذاشته، بازى كردن مقابل نام انگلستان سخت و دشوار است. خيلى از بازيكنانمان به خاطر همين مسأله نتوانستند بازى خودشان را به نمايش بگذارند.
    • از اين مسأله هم كه بگذريم بازهم با يك بررسى به اين نتيجه مى رسيم كه تيم ملى آلمان حال و روز خوشى ندارد. در ماه هاى اخير تيم ملى دچار مشكلات زيادى شده است. درگيرى شما و كورانى يكى از اين مشكلات بوده است.
    - درگيرى در كارنبوده. من و كورانى به هيچ عنوان با هم درگيرى نداشتيم حتى جنگ لفظى نيز در كار نبوده است. كورانى يك حركت غير حرفه اى انجام داد و به خاطر آن نيز جريمه شد. من اين مسأله را مشكل و يا بحران نمى بينم.
    • اما به هر حال تيم ملى آلمان، كورانى را از دست داده و اين اتفاق تلخى براى فوتبال آلمان است. بالاخره كورانى يكى از مهاجمين خوب آلمان در سال هاى اخير بوده است.
    - بهترين بازيكن جهان هم اگر حاشيه داشته باشد در تيم من جايى ندارد. براى من نظم تيم بسيار مهمتر از مسائل فنى است. در تيم من حاشيه جايى ندارد. پس بازيكن حاشيه ساز هم هيچ گاه در ليست من قرار نمى گيرد. به همين دليل بارها و بارها گفته ام كه تا زمان حضورم در تيم ملى هيچ گاه كورانى را دعوت نمى كنم.
    • در مورد فرينگس و بالاك داستان به كجا ختم مى شود؟
    - داستانى در كار نيست!
    • يعنى شما با آنها هيچ مشكلى نداريد؟
    - خير. در جلساتى كه برگزار شد تمامى سوء تفاهمات برطرف و مشكلات حل و فصل شد. بالاك به عنوان كاپيتان قصد داشت از همتيمى هاى قديمى خود حمايت كند. او به نوعى مخالف جوانگرايى در تيم ملى بود و فكر مى كرد با اين سياست جايگاه بازيكنان با تجربه اى مثل تورستن فرينگس در تيم ملى به خطر مى افتد. بعد از صحبت هايى كه با او داشتم او متقاعد شد كه كارش اشتباه بوده. من با نظرات او مخالف نبودم. به هر حال هر كسى نظرات خاص خود را دارد در جلساتى كه با بالاك داشتم به هيچ عنوان سعى نكردم نظرات خودم را به او تحميل كنم. فقط به او گفتم كه نبايد در اذهان عمومى عقايد خود را مطرح مى كرد. او مى تواند نظراتش را به عنوان كاپيتان تيم ملى مستقيماً با من در ميان بگذارد.
    • و فرينگس؟
    - با او هم مشكلى ندارم. حتى قبل از بازى با تيم ملى انگلستان با او تماس گرفتم و به او توضيح دادم چرا براى اين بازى دوستانه از او صرفنظر كرده ام. اولاً او هنوز از نظر بدنى در شرايط مطلوبى قرار نداشت. ثانياً در آن بازى بيشتر قصد داشتم به بازيكنان جوان تر ميدان بدهم. مطمئناً فرينگس اگر آماده باشد در تيم ملى آلمان جايگاه ثابتى خواهد داشت.
    • يكى ديگر از مشكلات تيم ملى آلمان عملكرد ضعيف بازيكنان ملى پوش در رقابت هاى باشگاهى است. به عنوان مثال متزلدر در رئال مادريد اصلاً عملكرد موفقى نداشته است.
    - بله درست است. مسلماً عملكرد ضعيف بازيكنان در بازى هاى باشگاهى به طور مستقيم روى عملكرد آنها در تيم ملى تأثير منفى خواهد گذاشت. متأسفانه متزلدر در مادريد نتوانسته انتظارات را برآورده كند. او در رئال به يك نيمكت نشين تبديل شده و اين مسأله نگرانى ما را به دنبال داشته است. متزلدر همواره بازيكن تأثيرگذارى در تيم ملى آلمان بوده اما ما در جام جهانى نمى توانيم به يك مدافع نيمكت نشين اعتماد كنيم. او يا بايد به نيمكت نشينى هاى خود در رئال پايان دهد و يا هرچه زودتر اين تيم را ترك كند. در غير اين صورت موقعيتش در تيم ملى به خطر خواهد افتاد.
    • لوكاس پودولسكى هم داستان مشابهى دارد. با آمدن كلينزمن او بازهم روى نيمكت مى نشيند.
    - لوكاس بازيكن بسيار خوب و بااستعدادى است. او در تيم ملى آلمان هميشه جزو مؤثرترين بازيكنان بوده است. وى پس از درخشش در جام جهانى ۲۰۰۶ به بايرن رفت اما متأسفانه در آنجا نتوانسته بازى هاى خوب خود در تيم ملى و كلن را تكرار كند. در حال حاضر بايرن شرايط بسيار حساسى در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان اروپا دارد، به همين دليل نيز كلينزمن ترجيح مى دهد بيشتر از بازيكنان با تجربه خودش استفاده كند. البته اين كاملاً منطقى است كه بازيكنان باتجربه تر در ليگ قهرمانان و يا بازى هاى حساس بوندس ليگا مؤثرتر ظاهر شوند. تا حالا كلوزه و تونى براى بايرن بسيار خوب و مؤثر بازى كرده اند. خيلى بعيد به نظر مى رسد پولدى در چنين شرايطى بتواند نظر كلينزمن را براى قرار گرفتن در تركيب اصلى جلب كند. به نظر من پولدى بايد از بايرن برود. در صورت ماندن در مونيخ بازهم او را روى نيمكت خواهيم ديد. من چند ماه پيش هم اين را گفته بودم.
    • يعنى به پودولسكى توصيه مى كنيد كه از بايرن جدا شود؟
    - بله. رفتن از مونيخ مطمئناً به نفع او خواهد بود.
    • باشگاه هاى زيادى هم به دنبال او هستند. هم در آلمان و هم در خارج از آلمان.
    - بله در جريان هستم.
    • اگر جاى او بوديد كدام باشگاه را انتخاب مى كرديد؟
    - خب اگر ۲ سال پيش بود مى گفتم آرسنال. در آن زمان پولدى جام جهانى فوق العاده موفقى را پشت سر گذاشته بود و با پيوستن به آرسنال مى توانست شانس خوبى براى قرار گرفتن در تركيب اصلى داشت باشد اما در حال حاضر شرايط فرق مى كند. با توجه به ۲ فصل ناموفقى كه پولدى در مونيخ پشت سر گذاشته، تيم پرمهره اى همچون آرسنال او را به چشم يك جانشين مناسب در زمان مصدوميت مهاجمين خود مى بيند. پولدى در اين شرايط اگر به آرسنال برود بازهم اتفاقى را تجربه خواهد كرد كه در مونيخ تجربه كرده. او بايد پس از بايرن يك تيم آلمانى را انتخاب كند. تيمى كه بتواند در آن به عنوان يك بازيكن ثابت بازى كند.او هنوز براى بازى كردن در تيم هاى بزرگ انگليسى يا اسپانيايى جوان و بى تجربه است.
    •ادونكور هم در جام جهانى پديده جوان فوتبال آلمان بود اما حالا ديگر نامى از او نمى شنويم.
    - بله. به نظرم او هم بايد فكرى به حال خودش بكند. ادونكور بايد هرچه زودتر تيم خود را عوض كند. او مى تواند بازگشتى موفق به مستطيل سبز داشته باشد.
    • رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا را چطور ديده ايد؟
    - بازى ها از نظر كيفى در سطح بسيار بهترى نسبت به فصول گذشته برگزار مى شوند. حضور تيمى همچون هافنهايم بر جذابيت هاى بوندس ليگا افزوده است. راستش را بخواهيد من يكى از طرفداران اين تيم هستم.آنها با بازى هاى زيبا و هجومى خود هواداران زيادى پيدا كرده اند. حضور چنين تيم هايى در بوندس ليگا مى تواند به پيشرفت فوتبال آلمان كمك كند.

ابرار ورزشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •