تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 2376 اولاول ... 741241641701711721731741751761771781842242746741174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تبريك

پنجمين قهرماني استقلال در جام حذفي كشور رو تبريك ميگم، به اميد فتح جام باشگاههاي آسيا براي چهارمين بار.
    Last edited by yoosefi; 21-06-2008 at 13:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منم به مجتبی جباری تسلیت میگم.

از دوستان هم می خوام که بحث ها رو تو اون تایپیک ها تمام کنند.

و اینجا ادامه بدیم. تا کسی خودشو قاطی نکنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون بحثو تموم کنین.
    ممنون.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

گوشیت چیه ؟؟
    یه برنامه ای بود ولی نه برای هر نوع مموری .....
    خودمم یک برنامه داشتم ولی جواب نداد.
    گوشیم W800 سونی اریکسون هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تماشاچیهای خوش خیال پگاه یک پارچه بزرگ درست کرده بودند که روش نوشته بود"آسیا ما داریم میایم"که عکسی تیم پگاه هم توش بود.آخر بازی تماشاچیهای استقلال این پارچه رو کندند و حسابی از خجالتش در اومدند.اینم عکسی از آخر و عاقبت این پارچه:

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

Last edited by iman_s; 18-06-2008 at 05:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نظر محمدی در گفتگو با مهر:جباری قبل از گل خطا کرد / می خواستم روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم

دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان مدعی شد مجتبی جباری پیش از به ثمر رساندن گل دوم استقلال به روی وی مرتکب خطا شده است.علی نظرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: زمانی که علیزاده اوت دستی را روی دروازه پگاه پرتاب کرد، توپ از مقابل مدافعان ما گذشت و به جباری رسید. من پیش از اینکه جباری به توپ ضربه بزند برای مهار آن خیز برداشتم که او پایش را بیش از حد معمول بالا آورد و به توپ ضربه زد که منجر به گل دوم استقلال شد. از نظر من که نزدیک ترین فرد به صحنه بودم، جباری پیش از به ثمر رسیدن گل صددرصد مرتکب خطا شد.
    وی با اشاره به عملکرد تیمش در دیدار مقابل استقلال تهران خاطرنشان کرد: بازیکنان تیم فوتبال پگاه حداکثر تلاش خود را به کار بستند اما دیروز انگار روز خوب پگاه نبود و در مقابل بازیکنان استقلال در بهترین شرایط خود ظاهر شدند.
    دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان همچنین تاکید کرد: ما با اندیشه ارائه بازی تهاجمی وارد زمین شدیم و با سه مهاجم بازی می کردیم. اینها نشان می دهد که تاکتیک مان دفاع نبوده اما همانطور که گفتم استقلالی های در بهترین شرایط خود بودند و بازی خوب آنها ما را به دفاع مجبور می کرد. من تا به امروز کمتر دیده بود که مدافعان استقلال تا این اندازه خوب و کم اشتباه بازی کنند یا دیگر بازیکنان این تیم مانند امیر آبادی و علیزاده.
    نظرمحمدی در پاسخ به این سئوال که "چرا در جریان بازی دست به کارهای تاخیری و تخریبی در جریان بازی می زنید؟"، گفت: من دروازه بان هستم و از انتهای زمین بر جریان بازی مسلط هستم. در جریان مسابقه احساس می کردم با بازی تاخیری باید جریان بازی را کند کرده و به سود تیم خود کنم.
    وی با دفاع از عملکرد خود در جریان دیدار مقابل استقلال تهران گفت: من در این بازی عملکرد بدی نداشتم و به وظایف خود به خوبی عمل کردم. فکر نمی کنم در به ثمر رسیدن گل های استقلال مقصر اصلی و صددرصد باشم.
    دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان در واکنش به اعتراض هواداران تیم فوتبال استقلال تهران به عملکرد خود و برخی بازیکنان پگاه گفت: من با تماشاگران کاری ندارم و کار خود را می کنم. در طول بازی سعی می کردم با حرکات مختلف روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم و به بازیکنان تیم خود روحیه بدهم، دیگر مهم نیست تماشاگران چه می گویند و چه نظری دارند!
    نظرمحمدی در ادامه اذعان داشت: به هیچ عنوان انتظار نداشتم که تیم پگاه در ورزشگاه آزادی مقابل استقلال متحمل شکست شود. البته جذابیت فوتبال به همین غیر قابل پیش بینی بودن آن است. بطور مثال هیچ کس فکر نمی کرد ما در ورزشگاه آزادی 4 گل به استقلال بزنیم و یا اینکه اصلا در لیگ برتر بمانیم. اما ما در لیگ ماندیم و نتایجی کسب کردیم که همه از شکست 3 برصفر مان مقابل استقلال متعجب شدند. ما با عملکرد خوب خود انتظارات را بالا برده بودیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

نظر محمدی در گفتگو با مهر:جباری قبل از گل خطا کرد / می خواستم روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم
    اتفاقا با این کارهاش باعث خنده اکثر بازیکنها و تماشاچیها شده بود.
    جاتون خالی چقدر تماشاچیها این یارو رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادند.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اتفاقا با این کارهاش باعث خنده اکثر بازیکنها و تماشاچیها شده بود.
    جاتون خالی چقدر تماشاچیها این یارو رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادند.
    بابا خيلي جلفه اين دروازبان.
    رو به روي استقلال و پرسپوليس هميشه از اين كارا ميكنه مردك.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    منم قهرمانیه استقلال رو به همه ی استقلالی های صبور تبریک میگم..
    چرا فقط فهرمانیه آسیا ! انشاا.. ساله دیگه قهرمانیه لیگ، قهرمانیه جام حذفی و قهرمانیه جام باشگاهای آسیا..
    راستی، یه سوال.. قبل از شروع لیگ، قهرمانِ جام حذفی و قهرمانِ لیگ با هم بازی میکنن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •