منم این نظرو دارم همه مثل اینکه همین نظرو دارند
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
منم این نظرو دارم همه مثل اینکه همین نظرو دارند
سلام دوباره پرسپوليس به صدر جدول
جام جم آنلاين: تيم فوتبال پرسپوليس تهران با برتري مقابل پيكان تهران بار ديگر صدر جدول ردهبندي ليگ برتر را در اختيار گرفت.
به گزارش ايسنا ، در ادامه رقابتهاي هفته بيست و يكم ليگ برتر فوتبال كشور تيمهاي پرسپوليس و پيكان تهران در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفتند كه پرسپوليس موفق شد با نتيجهي دو بر يك حريف خود را شكست دهد.
در اين ديدار ماته دراگوويچ در دقيقه 19 و محسن خليلي در دقيقه 77 براي پرسپوليس و مصطفي مهديزاده در دقيقه 64 براي پيكان گلزني كردند.
در نيمه نخست اين بازي تيم پرسپوليس بازي بهتري را از حريف انجام داد و پس از آن كه در دقيقه 19 توسط ماته مهاجم كروات خود گل نخست را وارد دروازه پيكان كرد با حملات متوالي چندين بار صاحب فرصتهاي گلزني شد كه اين فرصتها توسط ماته، بادامكي، باقري و نوري از دست رفتند.
با آغاز نيمه دوم و در حالي كه تيم پرسپوليس همچنان به بازي تهاجمي خود ادامه ميداد، پيكان نيز براي جبران گل خورده حملات خود به روي دروازه پرسپوليس را شدت بخشيد و پس از آن كه يك بار توپ طهماسبي به تير دروازه پرسپوليس برخورد كرد و گل توره نيز توسط داور آفسايد اعلام شد، توسط مهديزاده و با ضربه استثنايي به گل تساوي دست پيدا كرد اما، اين پايان كار نبود و در ادامه بازي محسن خليلي پس از حضور در ميدان گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند تا اين تيم با نتيجه دو بر يك حريف خود را شكست دهد و با كسب 37 امتياز بار ديگر صدر جدول ردهبندي را در اختيار بگيرد. پرسپوليس پس از كسر شش امتيازش از سوي فيفا ، صدر جدول را به صباباتري واگذار كرده بود.
هفته بيست و يكم ليگ برتر امروز همچنين با شكست صباباتري و برتري تيمهاي سپاهان و ابومسلم همراه بود. در ورزشگاه حافظيه شيراز تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي موفق شد با نتيجه 3 بر يك صباباتري تهران را شكست دهد. در اين تيم سوشا مكاني دروازهبان مقاومت با ضربه استثنايي گل نخست تيمش را به ثمر رساند و طهماسبي به همراه خالقيفر گلهاي ديگر مقاومت را به ثمر رساندند، حاتمي نيز تك گل صبا را به ثمر رساند.
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با نتيجه يك بر صفر راه آهن را در ورزشگاه اكباتان تهران شكست داد و به طور موقت به صدر جدول رسيد.
در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد نيز ابومسلم خراسان با نتيجه 3 بر يك پگاه گيلان را از پيش رو برداشت.
ديدار تيمهاي استقلال اهواز با مس كرمان نيز با تساوي دو بر دو پايان يافت و ملوان انزلي مقابل نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان در برابر سايپاي تهران با نتايج مشابه صفر بر صفر متوقف شدند.
ديدار تيمهاي برق شيراز و پاس همدان به دليل بارش برف برگزار نشد. ديدار تيمهاي استقلال تهران و شيرين فراز يكشنبه برگزار ميشود.
پس از پيروزي مقابل پيكان
كاشاني: مشكل كسر شش امتياز قابل حل است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مشكل كسر شش امتياز از تيم ما به حكم فيفا قابل حل است.
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني پس از پيروزي بر پيكان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ساعت 16 امروز نامهاي از شركت كوپيان به دست من رسيد در اين خصوص كه مسئولان شركت پول خود را دريافت كردهاند. اين نامه را به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ارائه كرديم تا ظرف امروز و فردا اين مسئله به فيفا اعلام شود.
مديرعامل پرسپوليس ادامه داد: دوستاني كه با شركت كوپيان مذاكره كردهاند از نتيجه مذاكرات راضي هستند و ميگويند مشكل شش امتياز قابل حل است. با اين حال نميتوانيم به طور صد در صد نسبت به اين مسئله اميدوار باشيم.
وي افزود: براي كسب هر يك از اين امتيازات جنگيدهايم و حيف است كه به اين راحتي شش امتياز را از دست دهيم و قصد داريم از حق پرسپوليس و هوادارانش دفاع كنيم.
كاشاني با اشاره به گلزني خليلي عنوان كرد: بيش از ديدار به او گفتم اگر به عنوان بازيكن تعويضي گلزني كند، به مناسبت روز تولد كادوي ويژه به وي خواهم داد. اين مسئله باعث شد با انگيزهتر از هميشه به ميدان برود.
كاشاني در مورد ماته مهاجم كروات پرسپوليس اظهار داشت: از عملكرد اين بازيكن راضي هستم. آنهايي كه از من انتقاد ميكردند بايد بدانند پرسپوليس با چشم بسته بازيكن خارجي جذب نميكند. ميخواهيم دقت لازم را در اين امر داشته باشيم تا مانند جذب رافائل دچار مشكل نشويم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص حضور مرزبان در نيمه نخست بر روي سكوها و در نيمه دوم روي نيمكت تصريح كرد: در اين امر دخالتي ندارم؛ اما اين مسئله نشان ميدهد كه كادر فني ما به تعامل لازم رسيده است و مرزبان به دستور قطبي در نيمه دوم بر روي نيمكت نشست.
تنها نگرانی من بخشیده شدن ۵ امتیاز سپاهان هست که امیدوارم این اتفاق نیوفته !!
كاشاني خبر داد:
كعبي از دوشنبه در تمرينات پرسپوليس تهران
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم لسترسيتي انگليس از روز دوشنبه در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي كه از تيم لسترسيتي به پرسپوليس تهران پيوسته، تاكنون در تمرينات اين تيم شركت نكرده است.
حبيب كاشاني مديرعامل پرسپوليس در اين خصوص گفت: به دنبال انجام كارهاي شخصي خود بود و از روز دوشنبه حتما در تمرينات ما حاضر خواهد شد.
كعبي فصل گذشته نيز در پرسپوليس حضور داشت و در پايان فصل به تيم لسترسيتي انگليس است
پس از شكست دو بر يك برابر پرسپوليس
دارابينيان: تا صبح هم نميتوانستيم گل بزنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيكان گفت: مدافعان پرسپوليس عملكرد بسيار خوبي داشتند و تا صبح هم نميتوانستيم دروازه اين تيم را باز كنيم.
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، ساموئل دارابينيان پس از شكست دو بر يك برابر پيكان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تماشاگران تا لحظه آخر از تماشاي مسابقه لذت بردند. در نيمه اول سرماي هوا روي كار بازيكنان دو تيم تاثير منفي گذاشت؛ اما در نيمه دوم بازي بسيار خوبي را شاهد بوديم.
وي افزود: پرسپوليس تيم خوبي است كه كادر فني و بازيكنان قدرتمندي دارد. بازي كردن برابر اين تيم بسيار سخت است، البته نتيجه عادلانه تساوي بود، هرچند بعد از گل دوم مدافعان حريف آنقدر خوب كار كردند كه تا صبح هم نميتوانستيم دروازه آنها را باز كنيم.
دارابينيان با اشاره به تاكتيك پيكان عنوان كرد: شوت از راه دور يكي از راههاي ما براي رسيدن به گل بود؛ اما مدافعان پرسپوليس بعد از دريافت گل اول چنين اجازهاي را به ما ندادند.
سرمربي پيكان در مورد علت افت اين تيم اظهار داشت: بازي ها به مرحله حساسي رسيده و امتياز گرفتن بسيار مشكل شده است.
پيكان در هفته بيست و يكم ليگ برتر عصر امروز با نتيجه دو بر يك مغلوب پرسپوليس تهران شد
خليلي: كاشاني در رختكن از من قول گلزني گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در روز تولدم به مديرعامل باشگاه براي اولين مرتبه قول گلزني دادم.
به گزارش خبرگزاري فارس محسن خليلي پس از پيروزي دو بر يك برابر پيكان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پيروزي و موفقيت تيم بيشتر از گلزني من اهميت دارد. از كسب اين سه امتياز بسيار خوشحالم.
خليلي افزود: پيش از شروع مسابقه حبيب كاشاني در رختكن از من خواست در روز تولدم حتما گلزني كنم. تا به امروز به هيچ كس چنين قولي نداده بودم؛ ولي امروز به مديرعامل قول گلزني دادم. اگرچه عزت انسانها در دست خدا است.
خليلي با اشاره به كسر شش امتياز از پرسپوليس گفت: اين خبر بدي براي ما بود. براي كسب قهرماني به اين شش امتياز نياز داريم، هر چند اگر اين امتيازها را از ما بگيرند باز هم بخت اول قهرماني هستيم.
خليلي در مورد نيمكت نشيني خود در اين ديدار اظهار داشت: مسايل تاكتيكي تيم ربطي به من ندارد و تابع كادر فني تيم هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)