OK. من تا اون روز همون مقدار رو ترجمه کرده بودم و گذاشتمش اينجا تا ببينم کسي با اين زيرنويس مشکلي داره يا نه. در حال حاضر 510 خطـش فارسي شده. هر وقت آماده شد ميزارمش تو همين تاپيک.
OK. من تا اون روز همون مقدار رو ترجمه کرده بودم و گذاشتمش اينجا تا ببينم کسي با اين زيرنويس مشکلي داره يا نه. در حال حاضر 510 خطـش فارسي شده. هر وقت آماده شد ميزارمش تو همين تاپيک.
سلام.
ورژن 3 سی دی Aviator رو که خودم تنظیم کردم.
Fps فیلم هم 23 هست.
بعد از کلی گشتن ...بالاخره
زیرنویس فارسی The Happening
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sosk666; 15-07-2008 at 19:24.
لینک تصحیح شد![]()
البته هنوز هم که دانلود نميشه!!
جهت سهولت دسترسي دوستان اين زيرنويس را كه دوست عزيزمون زحمت تهيه آنرا كشيدند در سايت آپلود ميكنم:
سلام به همه دوستان عزیز به خصوص Ghost Dog و Raymond عزیز که امیدوارم خداوند سایه شان را از سر این تاپیک کم ننماید.
ریموند عزیز مدتیه کمتر فعالیت می کنی.متاسفانه این تاپیک که همیشه بهترین بوده الان یه خورده از سایتهای دیگه عقب افتاده و ممکنه زیرنویسی تو فلان سایت باشه و اینجا نباشه.این خیلی ناراحت کننده اس
در ضمن ریموند جان فرقی نمی کنه زیرنویس رو کجا آپلود می کنی.چون مهم اینه که تمام زیرنویس های توی نت اسمشون اینجا باشه.حالا اگه لینکش فاسد شده بود می شه از جای دیگه دانلود کرد
مزیت این تاپیک اینه که مثلا من الان میرم 2 ماه دیگه میام.خب می خوام بدونم چه زیرنویس هایی جدید اضافه شدن.توی سایت ها که نمیشه اینو فهمید.اما اینجا مثلا تا صفحه 150 رو قبلا دیده بودی الان از 150 به بعد رو می بینی و زیرنویس های جدید رو می گیری
البته یادش بخیر امین که بود خیلی اوضاع بهتر بود و زیرنویس هایی که به 3 صفحه اول اضاف می شدن رو توی یک پست اعلام میکرد
به هر حال خواهشا مثل همیشه با جدیت به کارتون ادامه بدید تا یه تاپیک جامع داشته باشیم و از این کار دلسرد نشین چون این تاپیک خیلی بیشتر از چیزی که به نظر میاد طرفدار داره و همه ازش استفاده می کنن
در مورد آپدیت زیرنویس ها مژگان خانوم گفتن تقریبا به آخر تاپیک رسیدن اما هنوز زیرنویسی هست که مثلا توی صفحه 150 هست اما به 3 صفحه اول اضافه نشده(یعنی جا مونده؟)
بازم ممنون از زحماتتون
کاملاً تایید می شهسلام به همه دوستان عزیز به خصوص Ghost Dog و Raymond عزیز که امیدوارم خداوند سایه شان را از سر این تاپیک کم ننماید.
ریموند عزیز مدتیه کمتر فعالیت می کنی.متاسفانه این تاپیک که همیشه بهترین بوده الان یه خورده از سایتهای دیگه عقب افتاده و ممکنه زیرنویسی تو فلان سایت باشه و اینجا نباشه.این خیلی ناراحت کننده اس
در ضمن ریموند جان فرقی نمی کنه زیرنویس رو کجا آپلود می کنی.چون مهم اینه که تمام زیرنویس های توی نت اسمشون اینجا باشه.حالا اگه لینکش فاسد شده بود می شه از جای دیگه دانلود کرد
مزیت این تاپیک اینه که مثلا من الان میرم 2 ماه دیگه میام.خب می خوام بدونم چه زیرنویس هایی جدید اضافه شدن.توی سایت ها که نمیشه اینو فهمید.اما اینجا مثلا تا صفحه 150 رو قبلا دیده بودی الان از 150 به بعد رو می بینی و زیرنویس های جدید رو می گیری
البته یادش بخیر امین که بود خیلی اوضاع بهتر بود و زیرنویس هایی که به 3 صفحه اول اضاف می شدن رو توی یک پست اعلام میکرد
به هر حال خواهشا مثل همیشه با جدیت به کارتون ادامه بدید تا یه تاپیک جامع داشته باشیم و از این کار دلسرد نشین چون این تاپیک خیلی بیشتر از چیزی که به نظر میاد طرفدار داره و همه ازش استفاده می کنن
در مورد آپدیت زیرنویس ها مژگان خانوم گفتن تقریبا به آخر تاپیک رسیدن اما هنوز زیرنویسی هست که مثلا توی صفحه 150 هست اما به 3 صفحه اول اضافه نشده(یعنی جا مونده؟)
بازم ممنون از زحماتتون
خیلی از زیرنویس های جدید توی تاپیک نیست
در ضمن ممنون از زحماتتون
راستی شما نمی دونید چرا فارسی سابتایتیل در دسترس نیست؟!
خب بالاخره امروز صبح فارسي سازي زيرنويس تموم شد.
اين هم زيرنويس فارسي Memento مطابق با نسخه DVDRip با فرمت SRT
دانلود:
ديگه اگه غلط املايي چيزي در زيرنويس مشاهده کرديد به بزرگي خودتون ببخشيد. آخه وقت نشد دوباره زيرنويس رو بررسي کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------
ويرايش: نمي دونم چرا اينقدر من بدشانسم. 5 سال بود که Bruce Almighty زيرنويس نشده بود هنوز من اقدام به زيرنويس کردن اين فيلم کردم دو روز بعد يکي از دوستان زيرنويسش رو گذاشت. حالا اين Memento هم همينطور. 8 ساله که فيلمش اومده و کسي srt ـش رو نگذاشته اون وقت هنوز من اقدام ميکنم بايد srt اون هم توسط يکي ديگه گذاشته بشه!!!! همين ديشب يه نفر ديگه srt ـش رو گذاشت.
حالا مشکلي که نيست تقريبا ميشه گفت هر دو با هم زيرنويس ها رو آماده کرديم و آخه چرا من اينقدر بدشانسي ميارم، خدا ميدونه.
Last edited by sd70; 18-07-2008 at 10:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)