دوستان ماجرای این بازی چیه.......لینکی چیزی نیست کلشو توضیح بده من سر از بازی در نمیارم هی میرم اینو اونو میکشم بدون اینکه بدونم چرا؟؟
دوستان ماجرای این بازی چیه.......لینکی چیزی نیست کلشو توضیح بده من سر از بازی در نمیارم هی میرم اینو اونو میکشم بدون اینکه بدونم چرا؟؟
یکم بسرچ همه چی هستش همه چیو گفتن![]()
من از مشهد گرفتم و 3 Dvd بود. 2 مرحله نصب هم داشت. اول فشرده و بعد نصب. نكته عجيبشم اين بود كه در هر دو مرحله حجمش حدوداً 10gbبود و بعد از نصب هم حدوداً شد 6.65. توي مشهد هر جا مي رفتم، ميگفتن نسخه اصلش 3 حلقه هست!!!
من نسخه نصفه بازی رو گرفتم (همون که توی مرحله 3 هنگ می کنه) مشکلی که داشتم این بود که بازی توی ویندوز XP به صورت صحنه آهسته اجرا می شد.
دلیلش هم ضعیف بودن CPU من بود که مدلش Pentium4 2.8GHZ هست. ولی کارت گرافیکم 8600GT DDR3 با قابلیت DX10 هست. وقتی بازی رو روی ویندوز ویستا نصب کردم، و با DX10 اجراش کردم (توی XP نمی شه گویا!) مشکل تا حد زیادی برطرف شد. (الان فقط زمانی که افکت های به خصوص مثل زمان کشتن افراد دشمن نمایش داده می شه صحنه آهسته می شه و در کل قابل تحمله. من 4 مرحله رفتم...) پس در صورت امکان بازی رو با DX10 اجرا کنید. یعنی برای اجرای بازی از درون فولدر نصب روی فایل AssassinsCreed_Dx10 کلیک کنید.
فکر می کنم ویندوز ویستا DirectX10 رو روی خودش داره (از اول)، در حالی که برای XP باید DX10 نصب بشه.
برای اینکه بفهمید کارت گرافیکی از DX10 پشتیبانی می کنه یا نه می تونید نرم افزار GPU-Z رو نصب کنید. لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيستمت بد نيست ولي گرافيكت نميكشهبا این مشخصات میشه بازی را اجرا کرد
مادر برد :Abit 945
رم:2 گیگ
گرافیک : جیفورس 6500
سی پی یو: 4 اینتل 1 مگ کش
دوست عزيز dx10 رو xp نصب نميشه اصلا براي xp ساخته نشده.
دوست عزیز! به پست اول مراجعه کنید.
"لا شيء واقع مطلق, بل كلٌ ممكن"نوشته شده توسط djmd
"هیچ چیز برای همیشه پا بر جا نیست, هر چیزی ممکن است"
توضیح: این سوال به صورت پیغام خصوصی مطرح شده بود که در این تاپیک جواب داده شد.
دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو به من بگه؟
مخصوصا اینکه در آخر چه شد؟
بری الطایر و دسموند چه اتفاقی افتاد؟؟
دوست عزیز! به پست اول مراجعه کنید.
Patch 1.02 این بازی به اندازه 35MB منتشر شد. این Patch شامل تصحیح چند باگ + تصحیح پشتیبانی از Direct X 10.1 و در Windows های x64.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)