تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 197 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    بابك عزيز

والاعرضم به حضورتون برخلاف بقيه من هروقت پ خ دادم سوالي داشتم ياتوضيحي خواستم عمرا" بدون جواب مونده باشم ، توضيحاتش هم هميشه دقيق بهم ميداد !
    مدير جدي وتوانايي با رفتار قابل ستايش ، وحضور مداوم درعرصه جنايت نه ببخشيد اشتباه شد خلاف
    دركل خارج از شوخي وتمجيد اين حرفا لياقت مديرارشد داره
    اینی که به من گفت بیا تو این تاپیک نقد شو گفت نترس درد نداره نقد . منم به اعتبار این حرفش اومدم
    الان با این نقد بالا دارم از درد میمیرم . یکم آروم تر . نقد کنید ما رو نشورید . هلپ می
    خیلی مدیره با حالیه
    ازش خوشم میاد
    کلا بچه با حالیه
    مدیریتش هم روی حساب کتابه

نقد خاصی ندارم ولی
    فقط یک عیب بزرگ داره
    اونم اینکه خیلی ها ازش می ترسن

اولش هومنی که اون بالا نوشتم +
    دومش اینکه واسه چی میترسن ؟ مگه من چیزم ؟

ایول حالا که اومدی نقدها به سویت سرازیر میشه
    الان میرم یه کتاب می نویسم در مورد شیوه نقد و میدم این زنه رولینگ چاپش کنه اسمش هم بزاره بابک پاتر
    خوفه؟

[[/IMG]

بابک جان این گیتس دیگه عمرش تمومه از مدیرای تازه نفسه مایکروسافت استفاده کن مثل ووک من

راستی یه سوال هم داشتم چرا تو انجمن بازیهای آنلاین هیچ پستی شمارش نمیشه؟
    واقعا من هیچ دلیلی براش نیافیده ام اینجوری الان اونجا خیلی سوت و کوره و دیگه بچه ها دل و دماغ فعالیت تو اونجا ندارن
    یه چند تا دیگه هم بزار فکر کنم ازت باگ پیدا کنم
    اینم باگها البته این باگ نه اون باگ
    در کل موفق باشی
    آقا نقده من بیده یا نقد شمارش پست ؟ میگم دفعه بعد شمارش پست بشینه اینجا نقدیده بشه
    فک کن با باگ آپ تو دیت بیا . اونلی ماله خودت باشه

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

به نظرم بهترین مدیر انجمن بابک جان هست ... در عین حال که جدیه اما خیلی دوست داشتنی هم هست
    و در مدیریتش هیچ وقت زیاده روی نکرده و خیلی هم عادلانه رفتار می کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جزء منطقی ترین و باحالترین مدیرایی که یه فروم میتونه داشته باش(چاپلوسی نیست به جان خودم!)
    فقط یه موقع هایی تمهیدات امنیتی-تربیتی ایشون یه ذره شدیده!
    ممنون
    کمی موافقم با شدید بودن بعضی طمحیداط

سلام

بابک عزیز در چارچوب قوانین سایت واقعا عالی کرده و هر کسی نقدی داشته باشه واقعا نامنصفانه هستش ....

دوستانی که خواستار جواب گرفتن از طریق پیغام خصوصی هستن باید بدونن که سایت N نفر عضو داره (مثال خود من !) پس نمیشه که زندگی رو تعطیل کرد و به پیغام های خصوصی افراد جواب داد (چه با محتوا و مفید چه بیمحتوا و چرت و پرت ×!)

نقد از شخصیت ایشون و کارهایی که الهام بخش فعالیتاشون توی فروم هست در حد من و شما نیست دوست عزیز

امیدوارم در کنار خانواده زندگی سرشار از سلامتی + موفقیت + شادکامی داشته باشید

با احترام
    اینم جزو اون نقدهای درد آور بودا
    اما نقد برای همه کس مجازه . همه کس یعنی همه کاربران که اینجا از رفتار من تاثیر میگیرن .
    من مرزی برای نقد دارم و اون عملی بودن ، عمومی ( غیر شخصی ) بودن و خارج از بازه زمانی ( هوسی و دم دمی ) بودن
    ممنون شما هم
    اي بابا پس چرا نوبت مانشد جوابمونو بگيريم :دي
    آی
    آقا بابک...

يکی از بهترين مديرا ...جدی و گاها خوفناک

جدی بودن ،سرسخت بودن،منطقی بودن،مسئوليت پذير بودن ... همه برای موفقيت تو هر کاری لازمه

به خصوص کارهايی که موفقيت تو ادارشون به نفع اکثريت باشه...

ولی بعضی وقتا تو بعضی شرايط افراط يا حتی تفريط تو يه خصيصه مثل جدی بودن و سرسختی باعث

ميشه حتی کسانی که وجودشون برای بقيه مفيده از ادامه فعاليتشون دلزده بشن...

منظورم اينه که بعضی وقتا چشم پوشی از خطا هایای جزئی می تونه همون تأثيری رو داشته باشه که

سختگيری و برخرد تند داره با اين تفاوت که دلخوری يا تردشدن کسی رو به همراه نداره و باز هم همه

از وجود اون فرد بهره ببرن...

همونطور کهMarshal_Kolubive عزيز گفتن:

مطمئننا آقا بابک،
    خودتون بهتر از بقيه به صلاح کار واقفيد اميدوارم همچنان موفق باشيد
    این کار رو کردم
    درباره سخت گیری نکردن . من این کار رو کردم . بازه زمانی حدودا دو ماه من حجم اخطار ها و اخراج ها و تراش ها رو به حداقل رسوندم . ( جز مورد فحاشی )
    یه مفهوم واقعی کلمه من وضعیت رو بررسی کردم در اون مدت . نتیجه به جایی رسید که در نهایت جمعی از دوستانمون از انجمن اخراج شدن . آنچنان بی مرزی در متفرقه شایع شد که بازخوردش به انجمن های دیگه رسید و صدای اعتراض کم حاشیه ترین و ساکت ترین مدیران هم بلند شد .
    و
    یک جاهایی چشم پوشی کردن داستان رو پیچیده تر میکنه . ما ( مدیریت ) همیشه خواستیم در صورت وقوع مشکل کسی برخورد نکنه و ما رو خبر کنن . این یعنی چی ؟ که بار برخورد رو من ( مدیریت ) برداره ( سنگین نیستا ) که یک برخورد به صد برخورد بدل نشه . و کاربران رو در روی هم قرار نگیرن ( اون جوری که رودرروی من هستن ). و روی کاربرها به هم باز نشه ( اون جوری که به من باز شده ) داستان تهدید ها همه گیر نشه ( اندازه تهدید های من ) و همه فحش نخورن ( اندازه من ) این تنها به یک شکل ممکنه . که کاربری که بهش بی احترامی شده ( یا موارد مشابه ) احساس کنه کسی ( سیستمی ) هست که ازش دفاع کنه . که کسی هست که بجاش داد بزنه . کسی هست از حقوقش دفاع کنه . اینها همه بخشی از وظایف یک مدیره .

همیشه یک سوال داشتم و دارم . اگه انیشتین آدم بکشه نباید زندانی بشه ؟ اینکه فردی محبوبه یا زحمت کشیده آیا اجازه میده بهش حقوق بقیه رو ضایع کنه ؟ دیدین کاربر های جدید معترض هستن به اینکه بهشون توجه نمیشه ؟ یا پارتی بازی دقیقا یعنی چی ؟ اینکه به فردی بخاطر نکته مثبتی پوئن خاصی بدیم نمیشه پارتی بازی ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

اینی که به من گفت بیا تو این تاپیک نقد شو گفت نترس درد نداره نقد . منم به اعتبار این حرفش اومدم
    الان با این نقد بالا دارم از درد میمیرم . یکم آروم تر . نقد کنید ما رو نشورید . هلپ می

اولش هومنی که اون بالا نوشتم +
    دومش اینکه واسه چی میترسن ؟ مگه من چیزم ؟

آقا نقده من بیده یا نقد شمارش پست ؟ میگم دفعه بعد شمارش پست بشینه اینجا نقدیده بشه
    فک کن با باگ آپ تو دیت بیا . اونلی ماله خودت باشه
    چی داداش تیکه می اندازی؟
    میام بن ات می کنم ها؟
    من آپ تو دیت متولد شدم - آپ تو دیت زندگی می کنم و آپ تو دیت خواهم مرد
    کاری نکن بیام دم پی سی با بر و بچس محله تظاهرات کنیم ها
    ولی جدا از شوخی آخه اون قضیه شمارش پست خیلی حالمونو گرفته
    به هر حال
    همین که می بینم به حرفا مون اهمیت می دی و مخصوصا اینکه عین خودم شوخی بیشتر باهات حال میکنم
    ولی منتظر اون کتابه باش
    موفق باشی

========

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

بابک جان خیلی گُله..
    آخره هرچی با معرفت!

صبرش خیلی زیاده ، خوش برخورد و مهربان..

ولی نمیدونم کی بهش گفته بیاد مدیر P30 بشه خیلی کم وقت می ذاره واسه p30 ..(من اینجوری فک می کنم)
    خلاصه عزیز دله...

(اینم نقد تند!)
    BAN می شویییییم!!

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فکرمیکنم اگه نقدی باشه که اینجا بنویسم...
    انتقاددرمورد این باشه که Babak جان معمولابه جای ویرایش یک تاپیک ...اونو قفل میکنند
    البته با توجه به توضیحاتی که دادن وسرعت کانکتشون ..خب طبیعتا میشه کمی تاقسمتی حق روبه ایشون داد...(تاهمین جاش هم کلی هنر کردن که تونستن انجمن های تحت مدیریتشون رو منظم کنن)
    اما....
    نقدهمیشه گی من به ایشون همین هست:
    ویرایش یک تاپیک اغلب بهتراز قفل کردنشه....
    ==
    امیدوارم موفق باشن
    تصویر رو ببینید . و تعداد پست های حذف شده از مجموع پست ها
    من نهایت تلاشم رو برای حفظ تاپیک ( نمونه ) کردم . اما این اجازه داده نشد .یا بهتره بگیم حجم پست های حذف شده نشانه ای از نبود تحمل بعضی تاپیک ها از طرف کاربران انجمنه .
    زمانی با موضوعی مواجه میشیم که کاملا بدیهی خودش رو نشون میده . که در نهایت به کجا خواهد رفت ( همون حس ششم که خودتون یادآوری کردید .
    نوعی از ویرایش هم هست که باعث تغییر محتوا میشه و اونوقت کاربر {ها} حق دارند نسبت به تغییر نوشته هاشون به من اعتراض کنن

الان آخرین تاپیک مال من که پاک شده هست یک نمونش.
    راستی یک نقد دیگه هم عقب انداختن بن بعضیها بود.مثل همون دو طرف که اخر مافیا تیر خلاص رو زد.
    چند خط بالاتر گفتم نقد من نه نقد انجمن . تاپیک شما رو من تراش نکردم عزیز .
    عقب انداختنی در کار نبوده . من با تحلیل کارکرد ها بعضی ها رو دارای شرایط اخراج دیدم و بعضی رو نه . در روز های بعدش شرایط هم تغییر کرد . اگر مافیا بن نمیکرد من میکردم . در هر صورت نمیشه بر مبنای پیش بینی با کسی برخورد کرد .
    ( راستی جالبه برام که بن نکردن در محدوده نقد هام قرار گرفت )

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام
    برخورد معقول و پاسخ هاي بسيار دقيق و بررسي همه ي جزئيات نقدها من رو هم حريص كرد كه نقد كنم
    پس آقا بابك منتظر باش:دي

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

آقا بابك عزیز همون طور که می دونید انجمن فلش در حال حاضر در زیر مجموعه ی "گرافیک" قرار داره . شاید تا چند سال پیش چنین بود ( یعنی فلش یک برنامه گرافیکی به حساب می آمد ) ولی در حال حاضر و با آخرین ورژن اکشن اسکریپ ( 3 ) قطعا فلش یک برنامه گرافیکی محض نیست ، چرا ؟

1 فلش از گرافیک وکتور ( برداری ) استفاده می کند ، در نتیجه نمی توان آن را در زمره سایر برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و مایا و ... قرار داد ، زیرا خروجی این برنامه ها کامالا پیکسلی است و نه برداری .

2 خروجی فلش بر روی کامپیوتر مخاطب رندر و اجرا می شود و لی در سایر برنامه های گرافیکی ، خروجی از پیش رندر شده و فقط روی کامپیوتر مخاطب اجرا می شود .

3 کاربرد فلش اکثرا در طراحی سایت و ... است به طوری که اکنون بسیاری از سایت ها به صورت فول فلش هستند و تماما با فلش ساخته شده اند ، که این خود باعث می شود فلش به تنهایی وجه تمایز زیادی با یک برنامه گرافیکی مطلق داشته باشد و می توان آن را در زیر مجموعه "طراحی وب" قرار داد .

4 گرافیک فلش تماما پویا است ، یعنی در تمام فریم ها می توان اختیار کنترل فلش را از طریق دکمه ها و نمودار های کششی و رادیو باتن ها و کادر های وردی تکست و ... به مخاطب سپرد ، که این امکان یعنی استفاده از دکمه ها و ... در خود خروجی به منظور کنترل مخاطب بر روند کار در هیچ برنامه گرافیکی دیگری وجود ندارد

5 فلش از یک سری زبان برنامه نویسی به نام اکشن اسکریپ استفاده می کند که با انتشار آخرین نسخه آن ( as3 ) فلش از نظر قدرت مانور روی محتوای فایل ها ، نوشتن برنامه های آن لاین و ... به آخرین درجه خود رسیده . خود as3 آن قدر پیچیده است که بشود فلش را از این نظر در زیر مجموعه "برنامه نویسی" قرار داد .

6 احتمالا تا کنون با بازی های آن لاین زیادی رو به رو شده اید که تماما فلش هستند ، در نتیجه فلش می تواند در زیر مجموعه "بازي هاي كامپيوتري" قرار گیرد .

7 علاوه بر موارد بالا ، فلش قدرت زیادی در طراحی برنامه و ... دارد ، تا جایی که امروزه کم کم شاهد برنامه ها و بازی هایی برای استفاده در موبایل هستیم که تماما فلش هستند .

با اوصاف بالا آیا این عادلانه است که فلش را یک برنامه گرافیکی محض تلقی کنیم و به عنوان یکی از زیر مجموعه های درجه 2 انجمن گرافیک به حساب آوریم .
    به نظر من بهتر است یک انجمن جدا فقط برای فلش ایجاد شود ، در نگاه اول کمی بلند پروازانه است ولی بهترین کار است . چون قابلیت های فلش آن قدر زیاد است که به تنهایی نمی تواند زیر مجموعه یکی از انجمن های موجود باشد . rasti chera modiraye dige aslan javab in pishnahadi ke tooye topice pishnahadat dade boodam ro nadadan ? beche haye anjoman felash movafegh boodan .

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

ضمن عرض پوزش ، چون پست متکرر گشته بود ، لهذه "ویرایش شد" !!
    Last edited by blackfox; 08-01-2008 at 13:36.

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابک جان رو من نه به عنوان مدیر پی سی بلکه به عنوان یکی از بهترین دوستانم در پی سی ورلد می شناسم
    واقعا دوستش دارم و هر موقعی هم که ازش کمکی خواستم دریغ نکرده و به بهترین نحو منو یاری کرده
    فکر می کنم الان جاش باشه که به خاطر زحماتش واقعا ازش تشکر کنم
    امیدوارم همیشه در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •