تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 190 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1899

نام تاپيک: بحث در مورد فلش مموري ها

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 بهتربن فلش مموری

سلام میخواستم بدونم بهترین فلشی که توی بازار هست چی هست

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام.من یک فلش 16گیگ hp از این بدنه فلزیهای استیل مانند دارم که تازگیها سرعت خوندن و نوشتنش فوق العاده کم شده و بعضی وقتها بعضی از سیستمها اصلا نمیشناسنش بعضی وقتها هم همون سیستمها میشناسنش اما همیشه موقعیکه شناسایی میشه این پیام را میده the usb device can perform faster if you connect it to a hi speed usb2.0 port.for a list of available ports click here این پیام پایین سمت راست صفحه دستکتاپم ظاهر میشه و میره.بعد فلش شناسایی میشه و هیچ مشکلی نداره الا اینکه سرعت خواندن ونوشتنش یک دهم شده است.این جریان به تازگی اتفاق افتاده و تا قبلش فلش بسیار عالی و پرسرعت بود.درضمن فرمتش هم کردم نتیجه ای نداشت.لطفا اگر راهی برای درست کردنش هست بگین.
    Last edited by david-ebi; 14-12-2012 at 23:17.

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

فلش رو به یه درگاه دیگه وصل کنید اینجور که معلومه درگاه کامپیوترتون مشکل داره... اگه درس نشد فرمت کنید و با چن تا کامپیوتر دیگه تست کنید ...

4. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

فلش رو به یه درگاه دیگه وصل کنید اینجور که معلومه درگاه کامپیوترتون مشکل داره... اگه درس نشد فرمت کنید و با چن تا کامپیوتر دیگه تست کنید ...
    خیلی جالب الان این فلش را به یکی از پورتهای لپتابم زدم بدون اینکه آن پیام همیشگی را بدهد فلش را شناسایی کرد و سرعت خواندن و نوشتن هم عالی بود.به پورت دیگر لپتاپم زدم در این پورت هم بدون مشکل و با سرعت بالا کار کرد . و در آخر به سومین پورت لپتاپم زدم و در آن هم بدون اینکه آن پیام کذایی را بدهد شناسایی شد و سرعت عالی داشت.در صورتیکه همین نیم ساعت قبل دست کم یکی از این پورتهای لپتابم پیام usb device not recognized را میداد.واقعا گیج شدم.اگر پورت سیستم خانگیم مشکل دارد که آن پیام بلند بالا را میدهد پس چرا برای بقیه فلشها آن پیام را نمیدهد؟آیا امکان دارد به این علت باشد که این فلش 16 گیگ است ولی بقیه فلشهایم 4 یا 8 گیگ هستند؟در ضمن هر دو پورت سیستم خانگی آن پیام بلند بالا را میدهند.
    Last edited by david-ebi; 13-12-2012 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خیلی جالب الان این فلش را به یکی از پورتهای لپتابم زدم بدون اینکه آن پیام همیشگی را بدهد فلش را شناسایی کرد و سرعت خواندن و نوشتن هم عالی بود.به پورت دیگر لپتاپم زدم در این پورت هم بدون مشکل و با سرعت بالا کار کرد . و در آخر به سومین پورت لپتاپم زدم و در آن هم بدون اینکه آن پیام کذایی را بدهد شناسایی شد و سرعت عالی داشت.در صورتیکه همین نیم ساعت قبل دست کم یکی از این پورتهای لپتابم پیام usb device not recognized را میداد.واقعا گیج شدم.اگر پورت سیستم خانگیم مشکل دارد که آن پیام بلند بالا را میدهد پس چرا برای بقیه فلشها آن پیام را نمیدهد؟آیا امکان دارد به این علت باشد که این فلش 16 گیگ است ولی بقیه فلشهایم 4 یا 8 گیگ هستند؟در ضمن هر دو پورت سیستم خانگی آن پیام بلند بالا را میدهند.
    دوستان کسی برای کمک نبود؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان کسی برای کمک نبود؟
    من که از این مدل استیل اچ پی داشتم باید لپ تاپ رو ریستارت میکردم تا کار کنه یا کار نمیکرد ظاهرا بخاطر این هست که اون پورتا برقش رو نمیتونسته تامین کنه
    پس چرا سیلیکون پاور و ترنسدم درست کار میکرد؟ من به این نتیجه رسیدم که اچ پی نخرم

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من که از این مدل استیل اچ پی داشتم باید لپ تاپ رو ریستارت میکردم تا کار کنه یا کار نمیکرد ظاهرا بخاطر این هست که اون پورتا برقش رو نمیتونسته تامین کنه
    پس چرا سیلیکون پاور و ترنسدم درست کار میکرد؟ من به این نتیجه رسیدم که اچ پی نخرم
    دوست عزیز من از همین مدل فلش hp یک دونه 4گیگش را دارم ولی اصلا همچین مشکلی را ندارد.خود همین فلش 16گیگ کاملا سالم بود جدیدا اینطوری شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان اگه توجه کنید توی این تاپیک اکثر دوستان میخواهند بدونند که مثلا 8 گیگ یا 16 گیگ الان چه مدلی توی بازار از همه بهتر و اکثرا جوابی بهشون داده نمیشه چون هیچکس نمیتونه دقیق بگه الان مثلا فلان برند توی فلشها از همه بهتر.وکسایی که وارد این تاپیک میشن مهمترین چیزی که باعث میشه وارد بشن این که بفهمن الان توی بازار کدوم برند یا برندهایی از همه بهتر هستند.که هیچوقت جواب دقیقی هم نمیگیرند.من از دوستانی که سالها با فلشهای مختلف کار کردند تقاضا میکنم که بیان و تجربیاتشون را اینجا بگن تا بچه ها وقتی برای خرید میرن بازار واقعا بتونن بهترین را انتخاب کنند.خودتون نگاه کنید ببینید که چندبار این سوال پرسیده شده که بهترین برند کدوم و هیچکس هم جواب معقولانه ای نداده است.حداقل اگر از اساتید عزیز یکی بیاد و چند تا برند معروف و مقایسه اشان با هم را بگذاره اونوقت اون یک مرجعی میشه برای همه و بقیه هم بیان کاملترش کنند.خود من بعد از خوندن حداقل 50 صفحه آخر این تاپیک نفهمیدم که چه برندی بخرم.مثلا از پاتریوت خیلی تعریف شده اما اگر دوستان سعی کنند بیشتر از برندهایی که رند بازار هستند مثل ترنسند و اچ پی و ای دیتا و فیلیپس و... بگن خیلی بهتر.چون مثلا پاتریوت تو خیلی از بازارهای شهرستانها پیدا نمیشه.و در آخر یک سوال یکبار برای همیشه معلوم کنید که ما اگر فلشی بخریم که usb3.0 باشد اونوقت سرعت خوندن و نوشتن این فلش بالاتر از usb2.0 است یا باید حتما پورتهای سیستم ما هم usb3.0 باشد تا این افزایش سرعت را احساس کنیم؟

11. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه توجه کنید توی این تاپیک اکثر دوستان میخواهند بدونند که مثلا 8 گیگ یا 16 گیگ الان چه مدلی توی بازار از همه بهتر و اکثرا جوابی بهشون داده نمیشه چون هیچکس نمیتونه دقیق بگه الان مثلا فلان برند توی فلشها از همه بهتر.وکسایی که وارد این تاپیک میشن مهمترین چیزی که باعث میشه وارد بشن این که بفهمن الان توی بازار کدوم برند یا برندهایی از همه بهتر هستند.که هیچوقت جواب دقیقی هم نمیگیرند.من از دوستانی که سالها با فلشهای مختلف کار کردند تقاضا میکنم که بیان و تجربیاتشون را اینجا بگن تا بچه ها وقتی برای خرید میرن بازار واقعا بتونن بهترین را انتخاب کنند.خودتون نگاه کنید ببینید که چندبار این سوال پرسیده شده که بهترین برند کدوم و هیچکس هم جواب معقولانه ای نداده است.حداقل اگر از اساتید عزیز یکی بیاد و چند تا برند معروف و مقایسه اشان با هم را بگذاره اونوقت اون یک مرجعی میشه برای همه و بقیه هم بیان کاملترش کنند.خود من بعد از خوندن حداقل 50 صفحه آخر این تاپیک نفهمیدم که چه برندی بخرم.مثلا از پاتریوت خیلی تعریف شده اما اگر دوستان سعی کنند بیشتر از برندهایی که رند بازار هستند مثل ترنسند و اچ پی و ای دیتا و فیلیپس و... بگن خیلی بهتر.چون مثلا پاتریوت تو خیلی از بازارهای شهرستانها پیدا نمیشه.و در آخر یک سوال یکبار برای همیشه معلوم کنید که ما اگر فلشی بخریم که usb3.0 باشد اونوقت سرعت خوندن و نوشتن این فلش بالاتر از usb2.0 است یا باید حتما پورتهای سیستم ما هم usb3.0 باشد تا این افزایش سرعت را احساس کنیم؟
    دقیقا منم با این دوستمون هم نظرم
    در مورد سوالتم اگر فلشتون usb3 باشه و درگاه usb2 حداکثر سرعتی که میتونین بگیرین همون اندازه usb 2 هست،برعکسشم همینه،تنها در صورتی میتونین به حداکثر سرعت usb 3 برسین که هم فلش و هم درگاهی که بهش وصل میشه این سطحوساپورت کنن

13. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توصیه میکنم اگه گارانتی داره ببرین واستون درست یا عوضش کنن

15. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •