با پیش رو داشتن مواردی مثل پست شماره 1680 ; با " کدام اطمینان " میتونید به خودتون و بقیه بگید که تاکنون چیزی آشکار نشده؟
با پیش رو داشتن مواردی مثل پست شماره 1680 ; با " کدام اطمینان " میتونید به خودتون و بقیه بگید که تاکنون چیزی آشکار نشده؟
به نظر من اینا خیالاته که موجوات فضایی بیان و انسانها رو مثلا به بردگی بگیرن یا مثلا از منابع ما استفاده بکنن!
چون وقتی میگی ماورا یعنی چیزی غیر از این! پس احتمال داره منابع ما بدرد اونا نخوره اگه میخورد وجود موجودات ماورا توی زمین هم امکان پذیر بود! حال به صورت اتفاقی یا طبیعی!
ولی به نظر من امکانش هست که وجود داشته باشه! من توقع دارم وجود داشته باشه! چون این همه گیتی واسه انسانهای نادان و زمین خیلی زیاده!![]()
با استناد به اینکه هیچ گزارش رسمی موجود نیست که حرف شما رو تائید کنه ... قبلا هم گفتم که با مخفی کاری های گفته شده ناسا موافق نیستم و اینا رو فقط روش های زیرکانه برای در رفتن از اصل موضوع میدونم .
------------------------------
جواب جالب ناسا به هاوکینگ ،مثل اینکه هدف ناسا اون چیزی نیست که آقای هاوکینگ فکرش رو میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فعلایت پروژه ستی در چه تاریخی تموم میشه؟ تا الان نتیجه ای داشته؟ منتظر نتیجه کار هستیم!![]()
قبول دارمبه نظر من اینا خیالاته که موجوات فضایی بیان و انسانها رو مثلا به بردگی بگیرن یا مثلا از منابع ما استفاده بکنن!
در ضمن خوشحالم که بحث به حالت اولیه برگشته وعلمی شده
جستجوی موجودات هوشمند کیهانی
SETIفعالیت پروژه SETI در تاریخ مشخصی تموم نمیشه. چون این پروژه جزو بزرگترین و مهمترین پروژه های در حال اجراست به همین دلیل تاریخ مشخصی برای اتمامش نیست. مگر اینکه این پروژه عظیم یا به نتیجه قطعی برسه یا تامین مالی نشه.
انگار شنیدم میخوای توی پروژه شرکت کنی آره.
شوخی نبودا!
پروژه SETI @ HOME :
این پروژه یکی از زیر مجموعه های پروژه SETI هستش. میتونی نرم افزاری رو که در زیر میزارم و دانلود و نصب کنی. کار این نرم افزار اینه که وقتهایی که کامپیوتر بیکار(و متصل به اینترنت) هست داده های خام رو از دانشگاه بروکلی دریافت میکنه و پس از پردازش واسشون میفرسته.
دانلود نرم افزار پروژه SETI
سایت رسمی پروژه SETIکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
seti.berkeley.edu
سایت رسمی پروژه SETI برای ایران : seti.ir
الان حدود 5 میلیون کامپیوتر خانگی در سراسر جهان دارن با پروژه همکاری میکنند.
تو حساب کن چه پردازش عظیمی میشه!(بزرگترین پردازش اشتراکی در سراسر جهان هستش.)
این پروژه چند قسمتی هست که ستی قدیمی در 25 دسامبر 2005 تموم شد و ادامه عملیات رو به ستی جدید محول کرد. ستی جدید همزمان شروع به کار کرد و تاریخ اتمامش و شروع قسمت سوم هنوز اعلام نشده. علت چند قسمتی بودنش اینه که داده های جمع آوری شده از سراسر جهان پردازش نهایی بشن و نتایج شون اعلام بشه.
پروژه SETI پیشرفت های بزرگی کرده واز جمله الحاق پروژه ATA بهش در سال 2007 که جمعا در هر لحظه 5 درجه مربع از فضا رو اسکن میکنن.
هر چند که هیچ پیغامی از موجودات فضایی دریافت نشده بجز یک پیغام!!!
در سال 1977 یکی از تلسکوپهای رادییویی پروژه SETI که در اوهایو قرار داره یک پیغام دریافت کرد که پس از رمز گشایی توسط دانشمندان مفهوم اون این بود:
WOW.
این پدیده به پدیده ی WOW معروف شد و هرگز از اون موقع تا حالا پیغام دیگه ای دریافت نشده است.
تصویر رادیوتلسکوپ 305 متری Arecibo در پورتوریکو
شما یه ذره راجبه بیماری شیزوفرنی و هیستری تحقیق کنید میفهمید قضیه از چه قراره!شاید شما درباره بعضی از افرادی که در لحظات آخر عمرشون ادعاهای عجیبی می کنن و مثلا میگن بیگانه ها یا هیولاها به اونها حمله کردن و دچارحمله های شدید عصبی میشن چیزی نشنیده باشین . اما من شنیدم . البته پزشکها مثل اخترشناسها یک فرمولهای کلی دارن و مثلا میگن طرف دیوانه شده و داره هذیان میگه . دلیلشون هم اینه که میگن اگه این موجودات وجود دارن چرا ما نمی بینیم . ولی در برخی موارد شده که آثار زخم و جراحت در بدن قربانی ایجاد شده و دقیقا برابر با همون چیزیه که قربانی ادعاش رو کرده . یعنی اگه ما چیزی رو نمی بینیم دلیل بر نبودنش نیست .
هوا دیده نمیشه ولی اثراتش دیده میشه! شما میتونید میزان هوا،دما و فشار اون رو اندازه بگیرید!(حتی میتونید عناصر تشکیل دهندش رو هم بفهمید!)دوست عزیز مگه هر چیزی که دیده بشه دلیل بر وجود اونه؟!
مثلا هوا دیده نمیشه ولی وجود داره.
در دهان ما میلیونها باکتری از انواع گوناگون مضر و مفید سکونت دارند و یکی از جالبترین اونها که به بحث این تاپیک هم مربوط هست باکتریهای بی هوازی هستند که باعث ایجاد پوسیدگی در دندان و تورم و خونریزی لثه هستند .
این باکتریهای مضر در محلی رشد می کنند که در تماس با اکسیژن نباشد و به همین علت اغلب در شیارهای دندان یا در محل تماس دو دندان رشد می کنند . این نکته رو هم در نظر داشته باشید که دندانها سخت ترین و مقاومترین عضو بدن در برابر آسیبهای فیزیکی هستند و البته از هوشمندی و قدرت این باکتریها جان سالم به در نمی برند .
از انواع کرمها و انگلها و قارچها و ...که بگذریم می رسیم به ویروسها .
اما آیا می دانید ما انسانها با ویروسها در سطح ماده ژنتیکی همزیستی داریم ؟
یافته های اخیر دانشمندان باعث تعجب همگان شده است ، چرا که معلوم شده بعضی از ویروسها ماده ژنتیکی خود را با ماده ژنتیکی انسان در هم می آمیزند .
وقتی در سال 2001 برای اولین بار توالی ماده ژنتیکی انسان شناخته شد مشخص شد که ژنها فقط 1/5 درصدماده ژنتیکی را تشکیل می دهند و 9 درصد ماده ژنتیکی ، DNAهای ورودی با منشاء ویروسی هستند. علاوه بر این قسمتهای زیادی از ماده ژنتیکی از بخشهای ویروس مانندی به نام "رتروترانسپوزون " ها تشکیل شده است که بخشهای خودخواهی از DNAهستند که کارشان فقط کپی برداری از خودشان است . این بخش حدود 34درصد ماده ژنتیکی ما را تشکیل می دهند .
در کل حدود نیمی از DNAانسانها از بخشهای ویروس مانند تشکیل شده است . در گذشته این قسمت را به عنوان DNA بی استفاده می شناختند اما امروز معلوم شده است که بعضی از این قسمتها نقش مهمی در زندگی ما ایفا می کنند . این DNA ویروسی از کجا آمده است ؟
محققانی که این کشفیات را انجام داده اند به دنبال یک پروژه همه جانبه برای مطالعه تاثیر ویروسها بر زندگی انسانند . ویروس ایدز به گروهی از رترو ویروسها به نام " لنتی ویروس " تعلق دارد ...
مطالب بالا رو به نقل از نیوساینتیست بیان کردم و البته به طور مفصل از همزیستی مسالمت آمیز جانداران با هم سخن گفته و ویروسها رو هم با انسانها و شریک در ماده ژنتیکی عنوان کرده ، و البته ذکر شده که این هم زیستی برای تکامل در آینده انسانها می تواند مفید باشد ! اگرچه ممکن است باعث نابودی میلیونها انسان شود . درواقع انسانهای مقاوم با این ویروسها به همزیستی می رسند و اثرات مرگبار آنها از بین می رود . اما آیا ویروسها باید روند تکاملی انسانها را کنترل کنند ؟ ...
این مقاله من رو به یاد همزیستی بین انسانها و بیگانه ها می اندازه و اینکه اونها دردرون انسانها ، توی رگ و خون انها ،در فکر آنها و در احساساتشان و خلاصه با آنها هستند ، آنهم بطور نامحسوس ...
حال تصور کنید که ما درباره زمین حرف می زنیم و وقتی از انسانهای ناشناخته و مکانهای مخفی صحبت می کنیم خیلی عجیب و غیر علمی به نظر می رسه . به هر حال شما فکر می کنید که هیچ موجودی روی زمین یا جای دیگه حداقل هوش ویروسها رو نداره که به طور نامحسوس عمل کنه ؟ ...
Last edited by DATAGOSTAR352; 01-05-2010 at 19:56.
من اطلاعات پزشکیم کم نیست . شما مثلا از کجا فهمیدید که ایشون شیزوفرنی داشتند ؟ و به خاطر این موضوع به فاصله دوری از پنجره پرتاب شدند و خودکشی ! کردند .
البته من مدرک تحصیلیم در حوزه نزدیک به پزشکیه ( اگرچه بنا به میلم شغلی دیگه رو انتخاب کردم) ، با این وجود با پزشکها بودم و میدونم که طرز تفکرشون و برخوردشون با بیمارها چطوره ؟
پزشکها دقیقا همونطور با مبتلایان برخورد با بیگانه ها مواجه می شوند که اخترشناسان با بیگانه ها .
فکر می کنید که تئوریسینهای پزشکی و نظایر اینها چه کسانی هستند ؟
خیلی زیاد در این زمینه حرف دارم اما قصد ندارم وارد این موضوع بشم .
Last edited by DATAGOSTAR352; 01-05-2010 at 19:45.
خوب این که یه موجودی یا چیزی رو ببینه که بقیه نمیبینن از علائم شیزوفرنیه دیگه! نکنه ایشون سالم بوده و بقیه شیزوفرنی داشتن که موجودات رو نمیدیدن؟!من اطلاعات پزشکیم کم نیست . شما مثلا از کجا فهمیدید که ایشون شیزوفرنی داشتند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)