با سلام
لطفا یک کرک سالم برای فیفا 07 بذارید......................فوری
کرکهای قبلی همه خرابن و خطای فیفا اگزه میده
مرسی
منتظرم
با سلام
لطفا یک کرک سالم برای فیفا 07 بذارید......................فوری
کرکهای قبلی همه خرابن و خطای فیفا اگزه میده
مرسی
منتظرم
باسلام.نوشته شده توسط hossein1364
در اين آدرس مي تونيد كرك نسخه هاي مختلف و ترينر و ... را پيدا كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته من خودم امتحان نكردم چون اين بازي رو انجام نميدم. ولي تا به حال كرك هاي اين سايت مشكل نداشتن).
Last edited by Lonely Raven; 27-10-2006 at 11:08.
سلام به من گفتن كه تو اين تايپیک میتونم مرحله ای رو که گیر کردم رو بگم تا جواب بگیرم :
گیر در بازی : Broken Sword - The Angel of Death
من در بازی Broken Sword - The Angel of Death گیر کردم در زیر توضیح دادم :
من در مرحله دوم که به یه هتل میام و همه چیزو برداشتم فقط بعد از برداشتن فندک دیگه گیر کردم کردم... یه مردی هم کنار یه دری استاده و یه گل هم کنارشه که بافندک آتش میزنه ولی با وجود اون مرد این گلو آتش نمیزنه.
یکی نیست که بگه چکار کنم.
با سلام.نوشته شده توسط Omid_Sadeghvand
شما بايد اول دم پنجره برويد. بعد صبر كنيد تا مرد دم در حركات رقص مانند انجام دهد. سپس پنجره را باز كنيد. حالا وقتي مرد دم در مي رود كه پنجره را ببندد سريع فندك را روي گل خشك كنار در استفاده كنيد.
راهنماي كامل بازي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو نصب بازی pes6 که از تکین گرفتم مشکل دارم بازی daemon tools هست اما setup اجرا نمیشه چیگار کنم
بعد از کلیک کردن روی ستاپ بازی یک بار خیلی سریع به خطی پر میشه ولی بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمی افته چرا؟
این بازی کرک شده و کرک هم تو تاپیک خود بازی هست دیگه احتیاجی به درایو کجازی نداری بازی رو رو کرک کن خبر رو گذارش بدهنوشته شده توسط ebinem173
سلامنوشته شده توسط *hamedkhatar*
اينم لينك دانلود كرك
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکل اساسی تو بازی kohan2 دارم.در بازی هر وقت میخوام baseام رو آپگرید کنم با وجود داشتن پول مورد نیاز کارگرا base رو خراب میکنن. در ضمن نقشه هم سیاهه. آیا عیب از کرک بازیه؟ اگه لینک کرک درستو دارید لطفا بدید.
كرك بازي رو ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد.نوشته شده توسط hellfire
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو رو خدا يكي يه كرك سالم فيفا 07 رو اپلود كنه بذاره ////// دارم ديوونه ميشم
خيلي حياتيه
منتظرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)