سلام
ممنونم ازتون
من مد 131 مگی Reborn v6 رو دانلود کردم
کاملا عالیه و کار میکنه
توصیه میکنم رفقا نصب کنن و حالشو ببرن
من لینکشو مستقیم کردم
پاک هم نمیکنمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستتون درد نکنه
سلام
ممنونم ازتون
من مد 131 مگی Reborn v6 رو دانلود کردم
کاملا عالیه و کار میکنه
توصیه میکنم رفقا نصب کنن و حالشو ببرن
من لینکشو مستقیم کردم
پاک هم نمیکنمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستتون درد نکنه
Filename
Bigificated_RV6.zip
Type
Full Version
Date
Feb 15th, 2011
Size
131.06mb)
لینک1:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 29-08-2011 at 18:10.
دانلود جنرال زرو
Download Conquer Generals Zero Hour
CD:1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCD:2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Command Conquer Generals
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال فنی (اگه فنی نبود بگید)
تو Worldbuilder وقتی یه مپ میسازم ، تا وقتی تک نفره است ، تمام اسکریپت هایی که مینویسم ،کار میکنه .
ولی به محض اضافه کردن پلایر دوم همه ی اون ها از کار میفته !
علتش رو نمیدونم چیه ، هر چی هست ، پدر منو درآورده !
الان یه هفته است که دارم رو اسکریپت نویسی مپ های جنرال کار میکنم ،که خب به یه نتایجی هم رسیدم ،برای من که اسکریپ نویسی بلد نبودم، یاد گیری این خیلی سخت بود !
حالا بگذریم ، کسی میدونه علت چیه ؟(وقتی از کار میفته ،یعنی بل کل منهل ، یعنی تمام Camera_moves, unit_moves & team_moves & Team spawns) کل این ها و کل اسکریپ های نوشته شده از کار میفته
ولی من یه مپ چهار نفره گرفتم که توش اورلورد ها تو وسط مپ حرکت میکردند و هرکیو میدیدن میزدن .
خب این اسکریپ نویسی میخواد !چه طور ممکنه ؟؟؟!! مپ اون ؟! مپ من ؟!
![]()
ببخشید یادم رفت بگم
من منظورم یعنی بخش اعظم حرفم در باره ی دستور Spawn بود
یعنی بیشتر دستور Spawn و چند تا دستور دیگه مشکل پیدا میکنه
کسی میدونه چرا ؟!
بعد عمري دوباره اومديم اينجا.
برادرا كنترا 008 اومده ؟
كلا پچ جديد چي اومده ؟
آقایون توروخدا کمک کنید.
من بازی جنرال را از سایت عجیب غریب خارجی دانلود کردم.
زبان بازی اصلا نمیدونم روسیه . هندی . .... یه زبان عجیب غریب...........
اگه میشه بگید چی جوری بازی رو انگلیسی کنم.....
آیا فایلی هست که english کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من بگید فوریههههههه
آمن الان خونه نیستمقایون توروخدا کمک کنید.
من بازی جنرال را از سایت عجیب غریب خارجی دانلود کردم.
زبان بازی اصلا نمیدونم روسیه . هندی . .... یه زبان عجیب غریب...........
اگه میشه بگید چی جوری بازی رو انگلیسی کنم.....
آیا فایلی هست که english کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من بگید فوریههههههه
ببین از داخل بازی تغییر میکنه ؟
__________________________بعد عمري دوباره اومديم اينجا.
برادرا كنترا 008 اومده ؟
كلا پچ جديد چي اومده ؟
کسی پیدا نشد جواب مارو بده ؟
بر ای اینکه این به صورت انگلیسی در بیاورید این فایل را در یافت و سپس از حالت فشر ده خارج کنید و در ادرس زیر کپی نما ئید:
درایو محل نصب بازی داخل پو شه ( Data):
\Program Files\EA Games\Command & Conquer \Command & Conquer Generals Zero Hour \Data
در یافت فایل زبان انگلیسی
حجم :۱۵۵k
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)