سلام
ايا مي شه sms ها را تو memory card ذخيره كرد
واسه p990 ld o,hl
سلام
ايا مي شه sms ها را تو memory card ذخيره كرد
واسه p990 ld o,hl
سلام دوستان .. حالتون خوبه ...
اون مشكلم كه حل شد , بي خيال . حالا اگه ميشه اينجا برنامه معرفي كنيد .. واقعا بايد بگم اصلا من هيچ برنامه اي
براي اين مدل گوشي پيدا نكردم .. دوستان اگه كسي برنامه Theme Creator 3.0 رو داره يه لينك مستقيم برام بزاره
اگه يه اموزش رو هم بزاريد يا PDF بدين .... ديگه![]()
کمک!!!!!!!!!!!!!من دیشب گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.یعنی ورزن قبلی رو نشون میده
اينم لينك دانلود مستقيم:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)
Last edited by cyrus_ln; 04-08-2007 at 11:46.
برنامه آپ بریز بیرون گوشیو فرمت کن مستر ریست نکن فرمت کن از تو serviceبعد یه بار دیگه برنامه اپ انیستال کن و اپ کن 99%درست میشه
سلام
چرا موقعی که يه عکس می گيرم روی صفحه پيغام Working می آد و همونطوری می مونه تا وقتی
که با نگهداشتن دکمه Back خارج شم. عکس هم Save نمی شه. کسی می دونه اشکال کار کجاست و چطوری می شه حلش کرد؟
ممنون.
مرسي .. فكر كنم سايت محترم P30world سايت محترم *********** رو ***** كرده !ساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.
نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)![]()
چجوری فرمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شرمنده اينقدر سوال ميكنم من كريستال عربيك رو دانلود ونصب كردم و بلاخره تونستم فارسي بخونم و بنويسم حالا ميخاستم بدونم ميشه اين نوشته ها رو با فونت Tahoma نشون بده ! من چنتا فونت دارو و چنتا هم دانلود
كردم ولي وقتي ميريزمش تو مموري كه نصب كنم علامت سوال ميزنه !!! چه جوري بايد نصب كنم ؟
منم همين مشكل رو داشتم كه به خاطر رمم بود و وقتي ميخواستم عكس يا فيلم رو رم ذخيره كنم اينجوري ميشد ولي رو حافظه خود گوشي مشكل نداشت رم رو عوض كردم و مشكل حل شد.
Last edited by cyrus_ln; 04-08-2007 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)