تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 641 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض sms in p990

سلام
    ايا مي شه sms ها را تو memory card ذخيره كرد
    واسه p990 ld o,hl

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان .. حالتون خوبه ...
    اون مشكلم كه حل شد , بي خيال . حالا اگه ميشه اينجا برنامه معرفي كنيد .. واقعا بايد بگم اصلا من هيچ برنامه اي
    براي اين مدل گوشي پيدا نكردم .. دوستان اگه كسي برنامه Theme Creator 3.0 رو داره يه لينك مستقيم برام بزاره
    اگه يه اموزش رو هم بزاريد يا PDF بدين .... ديگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کمک!!!!!!!!!!!!!من دیشب گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
    رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.یعنی ورزن قبلی رو نشون میده

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان .. حالتون خوبه ...
    اون مشكلم كه حل شد , بي خيال . حالا اگه ميشه اينجا برنامه معرفي كنيد .. واقعا بايد بگم اصلا من هيچ برنامه اي
    براي اين مدل گوشي پيدا نكردم .. دوستان اگه كسي برنامه Theme Creator 3.0 رو داره يه لينك مستقيم برام بزاره
    اگه يه اموزش رو هم بزاريد يا PDF بدين .... ديگه

اينم لينك دانلود مستقيم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.
    نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)
    Last edited by cyrus_ln; 04-08-2007 at 11:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کمک!!!!!!!!!!!!!من دیشب گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
    رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.یعنی ورزن قبلی رو نشون میده
    برنامه آپ بریز بیرون گوشیو فرمت کن مستر ریست نکن فرمت کن از تو serviceبعد یه بار دیگه برنامه اپ انیستال کن و اپ کن 99%درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    چرا موقعی که يه عکس می گيرم روی صفحه پيغام Working می آد و همونطوری می مونه تا وقتی
    که با نگهداشتن دکمه Back خارج شم. عکس هم Save نمی شه. کسی می دونه اشکال کار کجاست و چطوری می شه حلش کرد؟
    ممنون.

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.
    نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)
    مرسي .. فكر كنم سايت محترم P30world سايت محترم *********** رو ***** كرده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

برنامه آپ بریز بیرون گوشیو فرمت کن مستر ریست نکن فرمت کن از تو serviceبعد یه بار دیگه برنامه اپ انیستال کن و اپ کن 99%درست میشه

چجوری فرمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان شرمنده اينقدر سوال ميكنم من كريستال عربيك رو دانلود ونصب كردم و بلاخره تونستم فارسي بخونم و بنويسم حالا ميخاستم بدونم ميشه اين نوشته ها رو با فونت Tahoma نشون بده ! من چنتا فونت دارو و چنتا هم دانلود
    كردم ولي وقتي ميريزمش تو مموري كه نصب كنم علامت سوال ميزنه !!! چه جوري بايد نصب كنم ؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    چرا موقعی که يه عکس می گيرم روی صفحه پيغام Working می آد و همونطوری می مونه تا وقتی
    که با نگهداشتن دکمه Back خارج شم. عکس هم Save نمی شه. کسی می دونه اشکال کار کجاست و چطوری می شه حلش کرد؟
    ممنون.
    منم همين مشكل رو داشتم كه به خاطر رمم بود و وقتي ميخواستم عكس يا فيلم رو رم ذخيره كنم اينجوري ميشد ولي رو حافظه خود گوشي مشكل نداشت رم رو عوض كردم و مشكل حل شد.
    Last edited by cyrus_ln; 04-08-2007 at 16:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •