تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1739 از 3347 اولاول ... 739123916391689172917351736173717381739174017411742174317491789183922392739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,381 به 17,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان من برا بار اول اومدم اینتدنت گوشیم فعال کنم تست کنم....5تومن شارج کردم بعد یه طرح 2800 تومنی یک هفته ای آبی فعال کردم که زد از حسابتون کم شد... حدود 2 تومن دیگه شارج توش بود ما خیال راحت گفتیم کار کنیم تا ی هفته طوری نمیشه و میره حالا همه نرم افزارارم تنظیم کرده بودم که خود بخود دانلودی چیزینکنن ....آقا صبح تا ظهردیدم کلن قطع شده چک کردم دیدم کل حسابمون صفر کرده آتش گرفتم...باورکنین چهار تاسایت به زور بازکردم...خاک توسرشون کنن الانم میخام زنگ بزنم 700 میگه موجودی نداری
    داداش بابک مطمئنی اپدیتهای گوگل پلی بازار خود الجی و ........ off بودن ؟!!!
    قسمت دیتای گوشی رو نگاه کن ببین چه نرم افزارهایی استفاده کردند
    Last edited by k1ozil; 11-12-2015 at 14:17.

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

داداش بابک مطمئنی اپدیتهای گوگل پلی بازار خود الجی و ........ off بودن ؟!!!
    قسمت دیتای گوشی رو نگاه کن ببین چه نرم افزارهایی استفاده کردند
    آره حاجی چک کردم باور کن ترافیک برا chrome زده 12 مگ ... برا play store 8 مگ

گوشیم کلا همه چیزش تنظیم بود auto update غیر فعال کرده بودم چکار کنم حالا ؟

گوشیمم الجی نیست honor 6 هه بی زبون هرکاری میخا بکنه اول خبر میده
    Last edited by Babak_King; 11-12-2015 at 14:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من با اینترنت شبانه رایتل با سرعت بالای یک مگابایت دانلود می کردم و مدتیه سرعت دانلود به 100 کیلو هم نمیرسه. مشکل کلی رایتل هست یا مربوط به منطقه میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آره حاجی چک کردم باور کن ترافیک برا chrome زده 12 مگ ... برا play store 8 مگ

گوشیم کلا همه چیزش تنظیم بود auto update غیر فعال کرده بودم چکار کنم حالا ؟

گوشیمم الجی نیست honor 6 هه بی زبون هرکاری میخا بکنه اول خبر میده

مگه جی 2 نداشتی ؟!!!!!!!
    یه شکایت سامانه 195 بکن هر چند 5 تومن ارزششو نداره ولی همین باعث میشه درستش کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برا بار اول اومدم اینتدنت گوشیم فعال کنم تست کنم....5تومن شارج کردم بعد یه طرح 2800 تومنی یک هفته ای آبی فعال کردم که زد از حسابتون کم شد... حدود 2 تومن دیگه شارج توش بود ما خیال راحت گفتیم کار کنیم تا ی هفته طوری نمیشه و میره حالا همه نرم افزارارم تنظیم کرده بودم که خود بخود دانلودی چیزینکنن ....آقا صبح تا ظهردیدم کلن قطع شده چک کردم دیدم کل حسابمون صفر کرده آتش گرفتم...باورکنین چهار تاسایت به زور بازکردم...خاک توسرشون کنن الانم میخام زنگ بزنم 700 میگه موجودی نداری
    اینهم یکی ديگه از راه های دزدی ایرانسل هست. با اتمام زمان یا حجم طرح بدون اطلاع میره سراغ شارژ گوشی و با نرخ آزاد(هر گیگ پنجاه هزار تومن) در عرض چند ساعت حسابت رو خالی میکنه. از پنج شش سال پیش که اینترنت موبایل رو راه انداخت همه گلوشون پاره کردند که اقای ایرانسل مانند بقیه اپراتورها هنگام اتمام موجودی یه پیام بده که از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشود اما کو گوش شنوا! مگه بده ده تومن میدی طرح برای یکماه بعد اگه تموم بشه با نرخ آزاد ده تومن میشه دویست مگ که عرض یکروز حسابت خالی میشه. اصلا نرخ آزاد رو برای همین گذاشتند وگرنه کی حاضره اینترنت گیگی 50هزار تومن مصرف بکنه. نکته جالب تر اینکه اگر حسابت خالی باشه ده تا پیام بهت میده که رو به پایانه و برو حسابت رو شارژ کن اما اگر پول تو حسابت باشه همانطور که گفتم خفه خون میگیره. من بعد از آنکه یه هفت تومن و یه دوازده تومن بهمین صورت ازم دزدیده شد ديگه مادامی که طرح کوتاه مدت ایرانسل داشتم بالای هزارتومن شارژ نمیزنم تو حسابم. پنج تومن شارژ که میخواستم پنج تا هزاری میخریدم و تو جیبم میگذاشتم دونه دونه مصرف میکردم. یادمه قدیمها پدر بزرگم که میرفت مشهد زیارت پولش رو سه چهار قسمت میکرد و داخل جیب کت و شلوار و پیرهن و جوابش مقداری میگذاشت. میگفتم چرا اينکارو میکنی میگفت اونجا شلوغه هرکی هرکیه دزد جیب آدم رو میزنه اینطوری حداقل همه پولم نمیره....

7. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مگه جی 2 نداشتی ؟!!!!!!!
    یه شکایت سامانه 195 بکن هر چند 5 تومن ارزششو نداره ولی همین باعث میشه درستش کنن
    حاجی جی تو خانمم داره
    منظورم 700 هست ؟ 195 فکر کنم برای همراه اوله نیست ؟ ... چرا ارزش نداره ؟ یه هفته باهاش تلفن میکردم خیر سرم ... بگو هزار تومن زور داره

9. این کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اینهم یکی ديگه از راه های دزدی ایرانسل هست. با اتمام زمان یا حجم طرح بدون اطلاع میره سراغ شارژ گوشی و با نرخ آزاد(هر گیگ پنجاه هزار تومن) در عرض چند ساعت حسابت رو خالی میکنه. از پنج شش سال پیش که اینترنت موبایل رو راه انداخت همه گلوشون پاره کردند که اقای ایرانسل مانند بقیه اپراتورها هنگام اتمام موجودی یه پیام بده که از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشود اما کو گوش شنوا! مگه بده ده تومن میدی طرح برای یکماه بعد اگه تموم بشه با نرخ آزاد ده تومن میشه دویست مگ که عرض یکروز حسابت خالی میشه. اصلا نرخ آزاد رو برای همین گذاشتند وگرنه کی حاضره اینترنت گیگی 50هزار تومن مصرف بکنه. نکته جالب تر اینکه اگر حسابت خالی باشه ده تا پیام بهت میده که رو به پایانه و برو حسابت رو شارژ کن اما اگر پول تو حسابت باشه همانطور که گفتم خفه خون میگیره. من بعد از آنکه یه هفت تومن و یه دوازده تومن بهمین صورت ازم دزدیده شد ديگه مادامی که طرح کوتاه مدت ایرانسل داشتم بالای هزارتومن شارژ نمیزنم تو حسابم. پنج تومن شارژ که میخواستم پنج تا هزاری میخریدم و تو جیبم میگذاشتم دونه دونه مصرف میکردم. یادمه قدیمها پدر بزرگم که میرفت مشهد زیارت پولش رو سه چهار قسمت میکرد و داخل جیب کت و شلوار و پیرهن و جوابش مقداری میگذاشت. میگفتم چرا اينکارو میکنی میگفت اونجا شلوغه هرکی هرکیه دزد جیب آدم رو میزنه اینطوری حداقل همه پولم نمیره....
    داداش کاشکی مثلن یه روز رفته بود زورم نمیومد ... بابا باور کن 3 4 ساعت کلا شد ... کاری هم نکردم نه دانلودی نه کوفتی 2 تا سایت باز کردم که توش متن داشت نه عکس همین ... ای ور پدرشون لعنت

11. 2 کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حاجی جی تو خانمم داره
    منظورم 700 هست ؟ 195 فکر کنم برای همراه اوله نیست ؟ ... چرا ارزش نداره ؟ یه هفته باهاش تلفن میکردم خیر سرم ... بگو هزار تومن زور داره
      محتوای مخفی: سامانه 195 
    https://195.ict.gov.ir/

منو سمت چپ => ثبت درخواست =>نوع سرویس:ارتباطات سیار=> نوع سرویس: اینترنت 3جی و 4 جی => نام اپراتور :ایرانسل

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باور بفرمایید میشه یه سیتکام فوق العاده جذابِ 20 فصلی از اوضاع اینترنت در ایران ساخت، فوق العاده سرگرم کننده و جذاب از آب در میاد

از پارس آنلاین به شاتل، از شاتل به مخابرات، از مخابرات به های وب، از های وب به ایرانسل!... خدای! عز و جل!! رو شاکرم که به قدری اوضاع اینترنت مملکتمون فوق العادست که آدم دلش میخواد هر لحظه تغییر اپراتور بده!!!!!
    Last edited by steveaustin; 11-12-2015 at 14:59.

15. 13 کاربر از steveaustin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ایرانسل یه دستور ussd داره که میتونین مصرف آزاد اینترنتو غیرفعال کنین (یعنی فقط از بسته استفاده میشه)

17. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •