تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1739 از 4105 اولاول ... 739123916391689172917351736173717381739174017411742174317491789183922392739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,381 به 17,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

عزیز ارتش تو کل مازندران 4-5 تا پادگان داره( 4 تاش توی ساری و اطرافش هست یکی هم آموزشی توی دوآب هست) در مورد آرگان منظورت کارهای ادرای هست؟ اونم بله ولی آشنا در حد ... میخواد. من خودم خارج از پادگان خدمت میکنم!

آره عزیز! معمولش اینه که خیلی ها کد میخورند ولی ما موقع تقسیم داشتیم کسی رو که افتاد تیپ زرهی اهواز! (توی کل یگان 100 نفره ما فقط اون اونجا افتاد! ) اگه 01 هستی و آشنا نداری در طول آموزشی خیلی پذیرش میگیرند اگه شرایطشو داشتی حتما ثبت نام کن(از بتاجا ، بانک حکمت ، خود پادگان ، قسمت تحقیقاتی ارتش و عقیدتی ...) کلا تو 01 فرصت برای جذب زیاد هست.
    توی گرگان هم فکر کنم داشته باشه یه بیمارستان هم داره گرگان اگه اونجا بیوفتی هم فکر کنم جای خوبی باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام داداش منم سیرجان هستم از کجا هستی؟؟؟
    من تهرانم شما کجایی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در توصیف روز اول خدمت یه همچین چیزی نوشته.
    اونایی که توی 01 خدمت کردند اگه میشه بگند ببینم واقعا باید منتظر یه همچین برخوردی توی روز اول باشیم؟ با همون لباسهایی که از شهرستان کوبیدیم اومدیم تهران؟!
    اگه اینجوره لباس مناسب برای اون روز بپوشیم.

* دو اتوبوس سرباز از اتوبوس پیاده می‌شوند و توی صف می‌ایستند تا بازرسی شوند. عده‌ای عطرزده، با لباسهای اتو کشیده با موهایی بلند و عده‌ای هم کچل و آماده به خدمت . دژبان نگاهی به قد و بالای تک تکشان می‌اندازد و ساکها و کیفها را وارسی می‌کند. با مزه پرانی عده‌ای تنبیه‌ها از همان ابتدا شروع می‌شود.بشین پاشو. بشین پاشو... * فرمانده می‌گوید: ‌اینجا پادگان است. خانه خاله نیست. ‌فهمیدید؟ صد و چند سرباز با بی‌حالی پاسخ می‌دهند: بله... اخم فرمانده توی هم می‌رود، فریاد می‌کشد: نفهمیدید ، برپــــااااااااااا.... با سوت سوم رفتین میدون صبحگاه و برگشتین.سوت که می‌کشد گرد و خاک بلند می‌شود و سربازها به سمت صبحگاه می‌دوند . وقتی برمی گردند، نایی ندارند. به خاطر دیر رسیدن، چند بشین پاشو، چند کلاغ‌پر، چند متری هم سینه خیز و بعد هم غلت زدن توی خاک و خل میدان صبحگاه...! آن هم با همان لباسهای پلو خوری.
    مرسی از همه ی کسانی که کمک میکنند.
    با خودم عهد کردم رفتم و اومدم حتماً من هم جزء کسایی باشم که توی این فروم تجربیاتم رو به اشتراک میزارم.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من مدارکم رو آماده کردم که فردا ببرم تحویل بدم و برای معافیت (کفالت مادر) اقدام کنم...
    یه سوال داشتم اینکه میگن باید آموزشی رو برم درسته؟کی باید برم (من الان دانشجو هستم)؟
    اگه صبر کنم ممکنه تو این چند ماهه این قانون رو بردارن؟
    اگه اقدام کنم بعد قوانین عوض شه بر اساس قانون قبلی کارم رو انجام میدن یا با قانون جدید؟
    فرمها رو باید از دفترچه جدا کنم؟
    به احتمال زیاد تارخ گواهی اشتغال به تحصیلم تموم میشه (تا آخر شهریوره) مشکلی پیش نمیاد؟
    اگه جواب بدید ممنون میشم...
    Last edited by *IN*; 21-08-2013 at 01:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

اصل شناسنامه و کارت ملی باید ببریم؟

در آغاز فعالیت kami32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه داداش من از زاهدانم....

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در توصیف روز اول خدمت یه همچین چیزی نوشته.
    اونایی که توی 01 خدمت کردند اگه میشه بگند ببینم واقعا باید منتظر یه همچین برخوردی توی روز اول باشیم؟ با همون لباسهایی که از شهرستان کوبیدیم اومدیم تهران؟!
    اگه اینجوره لباس مناسب برای اون روز بپوشیم.

مرسی از همه ی کسانی که کمک میکنند.
    با خودم عهد کردم رفتم و اومدم حتماً من هم جزء کسایی باشم که توی این فروم تجربیاتم رو به اشتراک میزارم.
    بستگی به فرمانده تون داره ولی ما که روز اول رفتیم آسایشگاه ، لباس هارو عوض کردیم ولی اینکه میگه روز اول سرویس می کنن رو راست میگه! که روزای بعد کم کم عادی میشه

8. 2 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی گرگان هم فکر کنم داشته باشه یه بیمارستان هم داره گرگان اگه اونجا بیوفتی هم فکر کنم جای خوبی باشه
    لشکر که توی گرگان هست پادگان های مازندران زیر نظر لشکر 30 هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان معمولا شهرستانی هایی که 01 میوفتن اگر شرایط دار نباشند احتمالا چند درصد بعد از اموزشی تهران خدمت میکنن؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی اطلاع داره کسایی که خاتم جذب شدن و تکمیلی دارن، تو دوره ی 10 روزه ای که تو هتل مدرس کرج میزارن باید موها رو زد یا نه؟ اندازه موها در چه حد باید باشه؟
    کلا این 10 روز و شرایط اونجا چجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •