توی گرگان هم فکر کنم داشته باشه یه بیمارستان هم داره گرگان اگه اونجا بیوفتی هم فکر کنم جای خوبی باشه
توی گرگان هم فکر کنم داشته باشه یه بیمارستان هم داره گرگان اگه اونجا بیوفتی هم فکر کنم جای خوبی باشه
من تهرانم شما کجایی؟
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در توصیف روز اول خدمت یه همچین چیزی نوشته.
اونایی که توی 01 خدمت کردند اگه میشه بگند ببینم واقعا باید منتظر یه همچین برخوردی توی روز اول باشیم؟ با همون لباسهایی که از شهرستان کوبیدیم اومدیم تهران؟!
اگه اینجوره لباس مناسب برای اون روز بپوشیم.
مرسی از همه ی کسانی که کمک میکنند.* دو اتوبوس سرباز از اتوبوس پیاده میشوند و توی صف میایستند تا بازرسی شوند. عدهای عطرزده، با لباسهای اتو کشیده با موهایی بلند و عدهای هم کچل و آماده به خدمت . دژبان نگاهی به قد و بالای تک تکشان میاندازد و ساکها و کیفها را وارسی میکند. با مزه پرانی عدهای تنبیهها از همان ابتدا شروع میشود.بشین پاشو. بشین پاشو... * فرمانده میگوید: اینجا پادگان است. خانه خاله نیست. فهمیدید؟ صد و چند سرباز با بیحالی پاسخ میدهند: بله... اخم فرمانده توی هم میرود، فریاد میکشد: نفهمیدید ، برپــــااااااااااا.... با سوت سوم رفتین میدون صبحگاه و برگشتین.سوت که میکشد گرد و خاک بلند میشود و سربازها به سمت صبحگاه میدوند . وقتی برمی گردند، نایی ندارند. به خاطر دیر رسیدن، چند بشین پاشو، چند کلاغپر، چند متری هم سینه خیز و بعد هم غلت زدن توی خاک و خل میدان صبحگاه...! آن هم با همان لباسهای پلو خوری.
با خودم عهد کردم رفتم و اومدم حتماً من هم جزء کسایی باشم که توی این فروم تجربیاتم رو به اشتراک میزارم.
سلام
من مدارکم رو آماده کردم که فردا ببرم تحویل بدم و برای معافیت (کفالت مادر) اقدام کنم...
یه سوال داشتم اینکه میگن باید آموزشی رو برم درسته؟کی باید برم (من الان دانشجو هستم)؟
اگه صبر کنم ممکنه تو این چند ماهه این قانون رو بردارن؟
اگه اقدام کنم بعد قوانین عوض شه بر اساس قانون قبلی کارم رو انجام میدن یا با قانون جدید؟
فرمها رو باید از دفترچه جدا کنم؟
به احتمال زیاد تارخ گواهی اشتغال به تحصیلم تموم میشه (تا آخر شهریوره) مشکلی پیش نمیاد؟
اگه جواب بدید ممنون میشم...
Last edited by *IN*; 21-08-2013 at 01:58.
سلام
اصل شناسنامه و کارت ملی باید ببریم؟
بستگی به فرمانده تون داره ولی ما که روز اول رفتیم آسایشگاه ، لباس هارو عوض کردیم ولی اینکه میگه روز اول سرویس می کنن رو راست میگه!که روزای بعد کم کم عادی میشه
لشکر که توی گرگان هست پادگان های مازندران زیر نظر لشکر 30 هستن.
دوستان معمولا شهرستانی هایی که 01 میوفتن اگر شرایط دار نباشند احتمالا چند درصد بعد از اموزشی تهران خدمت میکنن؟
با تشکر
سلام دوستان کسی اطلاع داره کسایی که خاتم جذب شدن و تکمیلی دارن، تو دوره ی 10 روزه ای که تو هتل مدرس کرج میزارن باید موها رو زد یا نه؟ اندازه موها در چه حد باید باشه؟
کلا این 10 روز و شرایط اونجا چجوریه؟
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)